Bar lampu LED berwarna-warni Nanoleaf dijual buat kali pertama hari ini di Amazon dan Best Buy

Jika anda berada di pasaran untuk lampu LED artistik untuk menghiasi rumah anda, Barisan baharu Nanoleaf ialah beberapa lampu terbaik yang boleh anda beli. Walau bagaimanapun, pada $200, ia juga antara yang lebih mahal. Nasib baik, anda kini boleh mendapatkan lampu yang menakjubkan ini sebagai sebahagian daripada set permulaan dengan harga yang lebih murah. Secara kerap $199.99, Lines Smarter Kit baharu Nanoleaf — yang termasuk penyesuai dan sembilan Talian yang boleh anda tampalkan pada dinding anda untuk memaparkan lampu berwarna-warni dalam pelbagai corak — dijual pada harga $179.99 di Amazon dan Belian terbaik.

Tidak seperti lekapan lampu Nanoleaf yang lain, bar lampu LED ini bercahaya belakang, menjadikannya sempurna untuk melekat di belakang monitor permainan atau TV. Terdapat juga visualizer muzik yang menggunakan mikrofon terbina dalam untuk menangkap bunyi ambien dan menghidupkan lampu mengikut masa dengan muzik anda, serta ciri pencerminan skrin yang membolehkan lampu meniru warna yang dipaparkan secara aktif pada monitor anda atau Skrin TV. Apl pendamping Nanoleaf juga menawarkan 19 adegan pra-muat, jadi anda boleh mencipta kesan seperti matahari terbenam atau menambahkan suasana kelab malam yang menggembirakan itu ke bilik anda yang anda rindukan sejak wabak itu bermula.

Dari segi keserasian, Lines menawarkan sokongan untuk Amazon Alexa, Apple HomeKit dan Google Assistant, jadi anda boleh memainkan adegan ini sama ada dengan menyentuh butang dalam apl atau mengeluarkan arahan suara. Mereka juga menyokong Thread, bermakna mereka akan dapat menyepadukan dengan standard Matter baharu apabila ia dilancarkan pada musim luruh. Walau bagaimanapun, ambil perhatian bahawa lampu ini tidak boleh bersambung secara fizikal dengan panel Nanoleaf lain, sekiranya anda memiliki yang lain dan ingin memautkannya. Baca ulasan kami.


Kit Pintar Nanoleaf Lines

Kit Pintar Garis Nanoleaf didatangkan dengan penyesuai dan sembilan bar lampu LED, membolehkan anda menambah warna pada dinding anda dalam pelbagai corak. Lampu juga boleh disegerakkan dengan muzik anda dan mencerminkan warna pada paparan anda atau menggunakan pelbagai rupa pramuat melalui apl pendamping.

Amazfit Bip S ialah penjejak kecergasan mampu milik terbaik di pasaran, yang jauh lebih murah daripada Fitbit atau Apple Watch purata anda. Ia adalah pembelian yang lebih baik hari ini, sekarang itu Walmart menjual model hitam dengan harga $49 ($21 diskaun)harga terendah yang kami lihat jualan boleh pakai untuk tahun ini.

Amazfit Bip S mungkin tidak semenarik penjejak lain di pasaran, tetapi seperti beberapa pesaingnya yang lebih mahal, ia memberikan hasil yang tepat, menawarkan GPS terbina dalam dan menampilkan paparan sentiasa hidup berwarna-warni. Anda tidak perlu risau tentang kehabisan hayat bateri, sama ada, kerana trek kecergasan menawarkan hayat bateri selama dua minggu, serta ciri berguna lain, seperti pemantauan kadar jantung berterusan dan penjejakan tidur lanjutan. Walaupun ia bukan jam tangan pintar dan lebih kepada penjejak kecergasan, ia serasi dengan kedua-dua iOS dan Android, membolehkan anda melihat pemberitahuan, mengawal main balik muzik dan mengedit muka jam.

1648746999 643 Bar lampu LED berwarna warni Nanoleaf dijual buat kali pertama hari


Amazfit Bip S

Penjejak kecergasan mampu milik yang menawarkan GPS terbina dalam, paparan sentiasa hidup, penjejakan tidur lanjutan dan hayat bateri dua minggu dengan harga di bawah $100.

1648746999 499 Bar lampu LED berwarna warni Nanoleaf dijual buat kali pertama hari

Foto diambil menggunakan dron Air 2S DJI Mavic.
Imej: Vjeran Pavic / The Verge

Jika anda ingin melangkah ke dunia fotografi udara atau menaik taraf persediaan sedia ada anda, anda boleh menjimatkan ratusan sekarang pada pakej DJI Mavic Air 2S di B&H Photo. Biasanya $2,498, anda boleh membeli kit yang mengandungi dron, pengawal DJI RC Pro dan aksesori di Foto B&H dan Adorama untuk $1,749 — harga terendah himpunan setakat ini. Pengawal baharu ini menawarkan paparan 5.5-inci, 1080p yang menawarkan sehingga 1,000 nits kecerahan puncak, bersama-sama dengan kayu kawalan yang sama terdapat pada Drone FJI FPV. Sebagai tambahan kepada pengawal, bungkusan itu juga termasuk tiga bateri, pelindung gimbal, beg bahu, sepasang kayu kawalan dan segelintir aksesori lain.

Dalam ulasan kami, kami memanggil Mavic Air 2S yang kompak sebagai dron yang hebat untuk pemula dan pakar. Ia padat, sama seperti DJI Mini 2, tetapi lebih berkebolehan terima kasih kepada penderia imej yang lebih besar dan keupayaan zum yang dipertingkatkan. Drone ini menawarkan penderia kamera satu inci, 20 megapiksel, yang bersaiz sama dengan yang terdapat dalam yang lebih besar, Mavic 2 Pro yang lebih tinggi. Ia juga mampu merakam video 5.4K dan 4K sehingga 60fps.

Walau bagaimanapun, beberapa peningkatan ini datang dengan kelemahan. DJI menilai bateri pada 31 minit masa penerbangan, yang kurang sedikit daripada Mavic Air 2, dan anda tidak boleh mengezum masuk secara digital semasa merakam dalam beberapa mod atau semasa mengambil foto. Terdapat juga beberapa pemangkasan penting yang berlaku apabila anda merakam dalam 4K pada 60fps.

1648746999 471 Bar lampu LED berwarna warni Nanoleaf dijual buat kali pertama hari


Kombo DJI Mavic Air 2S Fly More

Drone DJI Mavic Air 2S mungkin kecil, namun ia menawarkan kualiti imej yang hebat terima kasih kepada sensor kamera 20 megapiksel satu inci, yang mampu merakam video 5.4K.

Jika anda mahukan alat kawalan jauh media untuk konsol Xbox anda, Alat Jauh Media 8BitDo yang lebih besar ialah pilihan mampu milik yang serasi dengan kedua-dua Xbox One dan Xbox Series X / S. Tidak seperti Edisi Pendek, Edisi Panjang disertakan dengan pad nombor juga sebagai beberapa butang tambahan untuk ciri seperti kapsyen tertutup. Kedua-dua alat kawalan jauh juga disertakan dengan lampu latar dan butang Xbox untuk menavigasi menu dan apl dengan mudah, serta butang Laman Utama supaya anda boleh membangunkan Xbox anda dengan segera. Sebagai alat kawalan jauh inframerah, anda juga tidak perlu risau tentang memasangkan atau menyediakannya, membolehkan anda menggunakannya dengan segera dengan konsol Xbox anda. Anda perlu memastikan Xbox berada dalam jarak penglihatan alat kawalan jauh, walau bagaimanapun; jika tidak, ia tidak akan berfungsi.

Biasanya $24.99, Amazon kini menjual Edisi Panjang dengan harga $21.10 — diskaun yang sederhana tetapi jarang berlaku. Baca ulasan kami.

1648746999 695 Bar lampu LED berwarna warni Nanoleaf dijual buat kali pertama hari


8BitDo Media Remote (Edisi Panjang)

Alat jauh media inframerah 8BitDo menawarkan butang Xbox supaya anda boleh menavigasi menu dan apl dengan mudah, serta butang Laman Utama yang membangunkan Xbox anda serta-merta.

Musim panas perlahan-lahan namun semakin menghampiri. Nasib baik, jika anda berada di pasaran untuk pembesar suara mudah alih yang anda boleh gunakan semasa anda berehat di sekitar rumah atau di tepi kolam, kedua-duanya Amazon dan Walmart sedang menjual Flip 5 generasi terakhir JBL sekarang dalam warna terpilih pada harga $99. Itulah diskaun $30 dan harga terendah yang kami lihat tahun ini pada pembesar suara Bluetooth mudah alih, yang menawarkan bunyi yang mantap untuk saiznya, kalis air IPX7 penuh, dan boleh dipasangkan dengan pembesar suara yang serasi dengan JBL PartyBoost untuk bunyi stereo. Tak tahan habuk bagai Flip 6 tahun lepaspasti, tetapi ia juga tersedia pada masa ini dengan harga kurang $50.

Bar lampu LED berwarna warni Nanoleaf dijual buat kali pertama hari


JBL Flip 5

JBL’s Flip 5 ialah pembesar suara Bluetooth mudah alih tanpa kemudahan tambahan yang menawarkan bahagian luar yang lasak, kalis air, gandingan stereo dan hayat bateri sepanjang hari.

Berikut ialah beberapa cara lain yang boleh anda simpan hari ini

  • Best Buy sedang mengambil potongan $25 daripada Kindle asas dari 2019, menjual model 8GB yang disokong iklan dengan harga $64.99 bukannya $89.99. Anda juga boleh mendapat diskaun tambahan $20 jika anda membeli dua Kindle. Walaupun paparannya tidak secantik yang terdapat pada model yang lebih baharu, dan bateri tidak bertahan lama, ia masih menawarkan cahaya terbina dalam dan tanda harga yang berpatutan. Baca ulasan kami.
  • Anda boleh membeli kedua-dua versi fizikal dan digital Adobe Photoshop Elements dan Premiere Elements untuk PC dan Mac dengan harga $99.99 di Amazon dan B&H. Walaupun itu bukan tahap terendah sepanjang masa yang kami lihat perisian itu digunakan semasa Black Friday, ia masih merupakan diskaun $50 yang ketara.

We want to thank the writer of this write-up for this awesome web content

Bar lampu LED berwarna-warni Nanoleaf dijual buat kali pertama hari ini di Amazon dan Best Buy


Discover our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/