Berapa Lama Kempen Call Of Duty: Modern Warfare 2?

Kempen Call of Duty: Modern Warfare 2 kini tersedia dalam akses awal, menampilkan wajah Kapten Price yang dikenali dan Pasukan Petugas 141 yang dipasang sepenuhnya dalam misi blokbuster serba baharu untuk menghentikan peluru berpandu curi daripada digunakan dalam plot membalas dendam terhadap Amerika Syarikat. Jika anda ingin meluangkan sedikit masa untuk memainkan kempen Modern Warfare 2, berikut ialah semua yang anda perlu tahu.

Berapa lama masa yang diambil untuk mengalahkan kempen CoD: MW2?

Kempen Call of Duty: Modern Warfare 2 merangkumi 17 misi cerita, dan anda boleh menjangkakan untuk menghabiskan sekitar lima hingga enam jam masa permainan untuk melengkapkan kempen pada tetapan kesukaran “biasa” Biasa. Ini tidak terlalu jauh dari Modern Warfare 2019, yang memaparkan tempoh kempen selama kira-kira 5 jam.

Untuk pengalaman pertama saya, bermain Modern Warfare 2 pada kesukaran Regular memang membawa saya sedikit melebihi markah enam jam, dan itu lebih lama daripada usaha kempen biasa saya. Kisah tahun ini menampilkan beberapa misi yang kurang linear daripada yang kita lihat dalam kempen sebelumnya, kerana kadangkala anda mempunyai lebih banyak persekitaran dunia terbuka untuk diterokai dan memilih cara anda mahu mendekati objektif anda.

Kempen Modern Warfare 2

Galeri

Kempen Modern Warfare 2 juga membawa cabaran yang lebih besar daripada yang kita lihat pada tahun-tahun lepas, terutamanya dengan penambahan lawan AI yang lebih intuitif. Walaupun bermain di Regular, saya berasa seperti mati selepas beberapa pukulan, yang kelihatan lebih selaras dengan kesukaran yang sukar. Jadi, walaupun anda peminat lama Call of Duty, anda mungkin mendapati diri anda mengambil masa yang lebih lama daripada jangkaan.

Jelas sekali, ini bermakna perbatuan anda boleh berbeza-beza lagi sama ada anda memilih untuk bermain pada tetapan Recruit terendah, atau anda memilih untuk menguji keazaman anda dengan bermain pada kesukaran Hard atau Veteran. Sebaik sahaja anda melengkapkan kempen untuk sebarang kesukaran, anda akan mempunyai pilihan untuk memilih kesukaran Realisme, yang memberikan anda tetapan kesukaran Veteran, kesihatan yang lebih rendah dan HUD terhad.

Bagi pemenang, pemburu Trofi dan Pencapaian juga mungkin perlu meluangkan sedikit masa tambahan, kerana beberapa trofi kempen permainan memerlukan kesabaran dan perancangan. Menurut senarai trofi PlayStation dan pencapaian Xbox, Modern Warfare 2 mempunyai 24 cabaran untuk diselesaikan merentas kempen dan mod Spec Ops, dan beberapa akan memerlukan anda menyelesaikan misi tanpa dilihat atau menembak pistol.

Walaupun kempen kini dalam akses awal untuk prapesanan digital, Call of Duty: Modern Warfare 2 akan dikeluarkan sepenuhnya pada 28 Oktober di seluruh PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S dan PC. Permainan ini akan dilancarkan dengan pengalaman berbilang pemain standard, mod Perang Darat berskala besar, ciri Gunsmith yang dirombakdan tiga misi Spec Ops.

Musim 1 Call of Duty: Modern Warfare 2 akan bermula pada 16 November, dilancarkan dengan keluaran Warzone 2.0. Di sini semua yang telah diumumkan untuk sekuel Warzone.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. GameSpot mungkin mendapat bahagian hasil jika anda membeli apa-apa yang dipaparkan di tapak kami.

We would like to give thanks to the author of this short article for this remarkable web content

Berapa Lama Kempen Call Of Duty: Modern Warfare 2?


Our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/