Big Horizon Forbidden West Patch Menjadikan Permainan Kurang Berkilauan

Aloy berdiri di hadapan pokok di Horizon Forbidden West.

Tangkapan skrin: Sony / Kotaku

Pembangun Permainan Gerila telah melancarkan a tampalan besar-besaran untuk Horizon Forbidden West, yang bertujuan untuk menyelesaikan lebih daripada sedozen pencarian, ditambah dengan beberapa gangguan kecil. Ia juga bertujuan untuk menjadikan permainan kurang berkilauan. Mereka yang berjaya melalui era lopak lopak tidak cedera patut bergembira.

Horizon Forbidden Westyang dikeluarkan bulan lepas untuk PlayStation 4 dan PlayStation 5, adalah sekuel kepada permainan dunia terbuka terbaik 2017. Seperti pendahulunya, anda, sebagai seorang wanita muda bernama Aloy, meneroka Amerika pasca-apokaliptik abad ke-31 untuk mencari program kecerdasan buatan. Sepanjang perjalanan, anda menggunakan busur dan anak panah futuristik untuk memburu robot yang dimodelkan mengikut binatang prasejarah. Ia memerintah.

Sejak pelancaran, pemain telah mengambil berat dengan permainan yang berkilauan—pada asasnya, bahawa sesetengah objek, khususnya fauna, kelihatan seolah-olah anda melihatnya melalui dinding kaca akuarium. Pemain mengatakan ia lebih ketara dalam Horizonmod prestasi, yang menjalankan permainan pada kadar bingkai 60fps yang berterusan dengan mengorbankan kesetiaan visual. Bagi mata yang tidak terlatih, mungkin sukar untuk mengesan perkara seperti ini, terutamanya apabila anda berlari untuk hidup anda daripada beruang mecha yang bernafas api. Tetapi ia ada di sana, seperti yang dibuktikan oleh ini rundown yang sangat teliti daripada orang-orang di Ujian HDTV, yang menggunakan analisis bentuk gelombang seperti teknologi untuk menyerlahkan beberapa isu visual permainan yang lebih esoterik. Keseluruhan video ini sangat berbaloi untuk ditonton, tetapi segmen tentang berkilauan bermula pada sekitar 1:45:

Tampalan hari ini bukan satu-satunya masa yang telah ditangani oleh Gerila HorizonIsu berkilauan yang ketara. Hanya beberapa jam selepas permainan dilancarkan, pembangun menolak pembaikan terbaru untuk mengatasinya. Nampaknya, penambahbaikan itu tidak mencukupi, seperti yang dinyatakan dalam video peminat sepanjang bulan lalu. Tidak jelas sama ada studio menganggap isu berkilauan telah diperbaiki untuk kebaikan dengan tampung terbaharu ini, dan itu pastinya bergantung pada maklum balas peminat. Wakil untuk Sony, Horizon Forbidden Westpenerbit, tidak menjawab permintaan untuk mengulas pada masa untuk diterbitkan.

Di sebalik kecemerlangan, kemas kini hari ini membetulkan isu dengan lebih daripada sedozen pencarian pepijat. Saya menghabiskan sebahagian besar masa saya dengan Barat yang dilarang pra-keluaran, sebelum tampung hari pertama dilancarkan—dan membetulkan satu tan pepijat yang dilog—jadi adalah tidak adil bagi saya untuk merungut tentang sebarang pepijat, malah pepijat yang memecahkan permainan. Tetapi inilah KotakuJohn Walker di “Kappa Cauldron,” salah satu misi yang ditangani dalam kemas kini hari ini, yang dimainkannya hanya dua hari sebelum tampalan itu akan menyelamatkannya dari rasa sakit dan kekecewaan yang besar:

Semasa melawan bos terakhir Kappa Cauldron, pertempuran yang sangat besar dan rumit, saya mengaku saya telah tertipu dan terbunuh. Ia sepatutnya memuatkan saya semula di pintu ke ruang terakhir. Sebaliknya, ia memuatkan saya di luar realiti. Dan kemudian melakukan perkara yang sama pada semua autosimpan sebelumnya kawah. Ia agak menyeronokkan, berenang di sekitar dunia neraka, sebelum terjun ke kematian saya, tetapi tidak ada jalan kembali, dan kemajuan sejam telah hilang.

Aloy berenang tersekat di dunia bawah tanah antara kesetiaan dan piksel dalam misi Kappa Cauldron Horizon Forbidden West.

Tangkapan skrin: Sony / Kotaku

Tetapi mungkin item baris yang paling lucu ialah Gerila nampaknya telah mengurangkan masa yang dihabiskan untuk memuatkan skrin. Dalam permainan yang sudah ada pilihan untuk memperlahankan skrin sedemikian kerana ia berlalu begitu cepat (sekurang-kurangnya pada PS5). Keutamaan!We wish to give thanks to the author of this write-up for this remarkable material

Big Horizon Forbidden West Patch Menjadikan Permainan Kurang Berkilauan


Discover our social media profiles and other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/