Blog langsung Jualan Hari Peringatan Nintendo Switch: ini adalah tawaran terbaik

Segarkan semula

(Kredit imej: Nintendo)

Jimat $147.20 untuk tawaran bundle permainan Nintendo Switch ini di Walmart. (dibuka dalam tab baharu) Untuk $639.99 anda mendapat konsol Nintendo Switch 32GB standard dengan enam permainan popular: Super Mario Party, Mario Kart 8 Deluxe, 1-2 Switch, Arms, Overcooked 2 dan Kirby Star Allies. Jika anda baru menggunakan Switch, maka tawaran ini ialah tempat yang bagus untuk bermula.

Foto Nintendo Switch dengan pek pelekat sushi

(Kredit imej: Nintendo)

Jimat $96.60 yang besar untuk Nintendo Switch OLED unik ini dengan kulit badan penuh Mytrix untuk konsol, dok dan Joy-Cons. Anda boleh menggunakan dan mengalih keluar pelekat rekaan sushi berwarna-warni ini dengan mudah daripada konsol, mencipta reka bentuk yang unik. Beli himpunan Nintendo Switch OLED ini di Walmart $516.59 sekarang $419.99. (dibuka dalam tab baharu)

Tawaran Nintendo Switch Hari Peringatan.

(Kredit imej: Nintendo)

Ini adalah yang paling rendah yang kami lihat Nintendo Switch OLED setakat ini pada hujung minggu Hari Peringatan ini. Sekarang di Amazon, anda boleh dapatkannya pada harga $340.52, turun daripada $349.99 (dibuka dalam tab baharu). Itu adalah sembilan dolar yang lumayan daripada konsol yang cantik itu, tetapi sejujurnya, stok sangat bertompok-tompok baru-baru ini pada model OLED, bahawa sebarang diskaun cukup bagus sekarang.

Perjanjian Hari Peringatan Nintendo Switch.

(Kredit imej: Nintendo)

Kemas kini pantas: sekarang ini perjanjian Hari Peringatan pada Nintendo Switch Lite kuning kelihatan seperti salah satu yang paling kuat pada hujung minggu. Di Amazon anda boleh mendapatkan Nintendo Switch Lite turun kepada hanya $184.99 (dibuka dalam tab baharu). Walau bagaimanapun, nampaknya hanya tinggal dua model pada harga ini, jadi cepat.

Foto set mainan Nintendo

(Kredit imej: Nintendo)

Jimat 50% pada pilihan set mainan Nintendo, eksklusif untuk Sasaran. Jika anda peminat Nintendo dan sesuatu yang lebih istimewa untuk duduk di atas meja anda, atau hanya menyukai Super Mario, maka ini adalah untuk anda:

Nintendo Super Mario Deluxe Cloud Playset $29.99 / $14.99 (dibuka dalam tab baharu)

Super Mario 2.5″ Cloud Playset $14.99 / $7.44 (dibuka dalam tab baharu)

Playset Kapal Udara Nintendo Super Mario DLX Bowser $31.99 / $23.39 (dibuka dalam tab baharu)

Foto Pengawal Deluxe Wayarles Afterglow untuk Nintendo Switch

(Kredit imej: Afterglow)

Jimat $17 pada Afterglow Wireless Deluxe Controller untuk Nintendo Switch. (dibuka dalam tab baharu) Letakkan pesta di tangan anda dengan pengawal unik ini yang menampilkan pencahayaan LED Prismatik boleh laras, dan ia mempunyai hayat bateri selama 40 jam. Tetapi pengawal ini di Best Buy untuk $37.99.

Foto edisi pengumpul Shovel Knight

(Kredit imej: Permainan Kelab Kapal Layar)

Pengumpul permainan lihat di Best Buy. Anda boleh menjimatkan $15 pada edisi Shovel Knight: Treasure Trove, ini mengandungi mewah Shovel Knight dan kod permainan digital untuk Nintendo Switch. Beli sekarang di Best Buy dengan harga $34.99. (dibuka dalam tab baharu)

Permainan Nintendo Switch

(Kredit gambar: Pelbagai)

Mencari permainan baharu untuk dimainkan pada hujung minggu Hari Peringatan ini? Target mempunyai jualan pada banyak permainan terbaik Nintendo Switch. Lihatlah pusingan ringkas kami tentang permainan dan tawaran yang tersedia sekarang di Sasaran:

Super Mario Odyssey $59.99 / $49.99 (dibuka dalam tab baharu)

Raksasa Hunter Bangkit $29.99 / $39.99 (dibuka dalam tab baharu)

Mario Tennis Aces $59.99 / $49.49 (dibuka dalam tab baharu)

Jalan Kemarahan 4 $39.99 / $26.99 (dibuka dalam tab baharu)

MLB The Show 22 $59.99 / $49.99 (dibuka dalam tab baharu)

Foto fon kepala permainan Turtle Beach

(Kredit imej: Pantai Penyu)

Jimat $20 untuk set kepala permainan wayarles bluetooth Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 untuk Nintendo Switch. Sebagai bonus set kepala tahap pro yang sangat baik ini serasi dengan PlayStation 5 dan PC. Beli Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 dengan harga $129.99 pada Sasaran. (dibuka dalam tab baharu)

Gambar baju rekaan Nintendo

(Kredit imej: Nintendo)

Jimat 34% pada pilihan baju berjenama Nintendo di Target hujung minggu ini. Ini termasuk reka bentuk bertema retro seperti baju logo N64, dan terdapat dalam semua saiz dari Kecil hingga 3XL. Beli baju Nintendo anda dengan harga $19.88 di Target. (dibuka dalam tab baharu)

Foto kelabu Nintendo Switch

(Kredit imej: Nintendo)

Jimat $19.00 untuk edisi Nintendo Switch Grey Joy-Con ini di Amazon. Ia mungkin tidak banyak tetapi terdapat beberapa tawaran konsol Switch pada hujung minggu ini pada masa ini, dan model kelabu agak meleleh. Beli sekarang dengan harga $299.99. (dibuka dalam tab baharu)

Imej pek Fenyx Rising

(Kredit imej: Ubisoft)

Salah satu permainan terbaik tahun lepas ialah Ubisoft’s Immortals Fenyx Rising, peminat semut Zelda harus melakukan yang terbaik dan bermain RPG epik ini. Jimat 54% besar-besaran di Amazon pada Immortals Fenyx Rising: $59.99 / $27.85 (dibuka dalam tab baharu)

Foto kad SD SanDisk untuk Nintendo Switch

(Kredit imej: Nintendo / Sandisk)

Jimat 42% yang besar untuk SanDisk 128GB microSDXC-Card untuk Nintendo Switch ini. Kad storan berlesen rasmi ini adalah $34.99 sekarang $20.39 di Amazon. Jika anda serius tentang permainan di Switch, anda memerlukan storan, dan ini adalah tawaran murah.

Foto pengawal JoyCon hijau dan merah jambu

(Kredit imej: Nintendo)

Pengawal berjenama Joy-Con Neon Green/Neon Pink Splatoon 2 yang diimport Jepun yang jarang ditemui ini mungkin sesuai untuk pengumpul dalam diri anda. Mereka kini dijual di Amazon. Jimat $23.01 dan dapatkan pengawal Nintendo Switch ini dengan harga $76.99 (dibuka dalam tab baharu).

Perjanjian Hari Peringatan OLED Nintendo Switch.

(Kredit imej: Nintendo)

Berikut adalah satu yang menarik. Harga runcit standard Switch OLED ialah $350 dan sehingga kini kami tidak pernah melihat versi konsol baharu yang dijual di AS dengan harga yang lebih murah. Kami menyerlahkan perjanjian di bawah, tetapi itu adalah satu himpunan dan anda benar-benar mendapat diskaun pada permainan dan bukannya konsol itu sendiri. Tetapi penyenaraian muncul di Amazon yang menawarkan yang sukar ditemui Tukar OLED untuk $337.29 (dibuka dalam tab baharu). Ia tidak dibenderakan sebagai sebarang bentuk perjanjian, tetapi itu adalah penjimatan sebanyak $12 pada harga runcit AS biasa. Tangkapan? Nampaknya ia adalah import UK dengan penyesuai. Jika anda boleh hidup dengan itu, ini mungkin cara yang baik untuk mendapatkan konsol yang sukar difahami ini pada harga yang berpatutan.

Tukar himpunan

(Kredit imej: Nintendo )

Perjanjian OLED Nintendo Switch akan datang! Kami akhirnya menemui tawaran pada konsol OLED yang jarang ditemui. Sekarang anda boleh mendapatkan konsol berkualiti dalam satu himpunan dengan Metroid Dread dan menjimatkan $20 – turun daripada $409.99 kepada $389.99 lebih di Best Buy (dibuka dalam tab baharu). Pada masa ini, dengan permintaan yang besar pada konsol Nintendo, fakta bahawa OLED ada dalam stok patut diberi perhatian. Tetapi untuk mendapatkan sedikit wang dengan permainan adalah sangat dialu-alukan.

Tukar Lite

(Kredit imej: Nintendo)

Selamat Pagi! Kami kembali mencari tawaran Nintendo Switch terbaik di luar sana, dan kami harus jujur… ia adalah pilihan yang tipis! Nampaknya stok agak rendah pada masa ini, dengan Switch dan Switch Lite yang biasanya tersedia akan mengikuti cara OLED – lebih jarang daripada gigi ayam!

Jangan risau, kami sedang mencari tawaran terbaik, dan sebaik sahaja ia muncul, kami akan menyiarkannya di sini.

KEMASKINI: Amazon baru sahaja mengeluarkan a karang Nintendo Switch Lite, turun daripada $199.99 kepada $189.99 (dibuka dalam tab baharu). Ya, itu hanya penjimatan $10, tetapi pada masa ini, fakta bahawa anda sebenarnya boleh membeli konsol sama sekali adalah mengagumkan!

Perjanjian himpunan Nintendo Switch Memorial Day

(Kredit imej: Nintendo)

Kami masih belum melihat sebarang tawaran Hari Peringatan Nintendo Switch yang sangat besar pada konsol, tetapi ramai orang gembira melihat Switch dalam stok. Tawaran terbaik yang kami lihat pada suis asal ialah tawaran bundle ini di Amazon, yang mempunyai Tukar dengan Mario Kart 8 Deluxe untuk $359.99 $348.94 (dibuka dalam tab baharu). Itu adalah penjimatan sebanyak $11.04 – tidak hebat apabila anda menganggap jualan Walmart Mario Kart 8 Deluxe untuk $49.94 (dibuka dalam tab baharu)tetapi masih… jika anda ingin mendapatkan konsol dan permainan, anda juga boleh mengumpulkannya.

Bagi Switch Lite mudah alih, tawaran terbaik masih ada Diskaun $10 untuk edisi merah jambu Coral (dibuka dalam tab baharu)juga di Amazon.

Perjanjian Zelda Memorial Day

(Kredit imej: Nintendo)

Jadi bagaimana dengan permainan? Jika anda mempunyai Suis dan anda ingin mengisi ruang storan itu dan kemudian beberapa, jualan Memorial Day ialah peluang yang baik untuk meningkatkan koleksi permainan anda. GamStop mempunyai beberapa tawaran yang baik, termasuk Lego Star Wars: The Skywalker Saga dikurangkan daripada $59.99 kepada $46.49 (dibuka dalam tab baharu) dan Diskaun $20 untuk 13 Sentinels: Edisi Pelancaran Aegis Rim (dibuka dalam tab baharu) – kini $39.99. Amazon mempunyai Grand Theft Auto: Trilogi untuk $59.99 $47.10 (dibuka dalam tab baharu).

Tetapi beberapa tawaran terbaik untuk permainan nampaknya berada di Walmart, yang mempunyai Diskaun $20 The Legend of Zelda: Breath of the Wild, kini $39.99 (dibuka dalam tab baharu) dan rangkaian keseluruhan permainan Mario dikurangkan daripada $59.99 hingga $49.94 (dibuka dalam tab baharu).

Himpunan kad SD Switch Lite Memorial Day

(Kredit imej: Nintendo)

Satu cara yang baik untuk mendapatkan penjimatan pada Nintendo Switch ialah melalui tawaran bundle dengan kad SD. Kemungkinan anda mahukan ruang storan tambahan untuk permainan anda – Switch dan Switch Lite hanya mempunyai kapasiti dalaman 32GB. Anda boleh menggandakannya dengan menggabungkan dalam kad SD SanDisk Nintendo Switch 128GB seperti dalam berkas ini dikurangkan sebanyak $14.50 kepada $220.48 di Amazon (dibuka dalam tab baharu). Cepat, hanya ada stok dengan Switch Lite turquoise.

Litar Rumah Langsung Mario Kart

(Kredit imej: Nintendo)

Untuk masa yang lama, stok Nintendo Switch di AS sangat rendah sehingga tidak ada gunanya memikirkan aksesori. Tetapi sekarang setelah Suis tersedia dan anda mungkin memilikinya, atau sedang dalam perjalanan untuk mendapatkannya pada Hari Peringatan ini, ia patut melihat alat tambah, dan hanya sedikit yang menarik seperti perlumbaan Mario Kart secara langsung di lantai dapur anda!

Mario Kart Live: Home Circuit membolehkan anda mencipta padang lumba di rumah dan berlumba Mario dan Luigi bersama rakan dan keluarga (walaupun setiap orang memerlukan kereta, dan kit ini adalah yang terbaik untuk mereka yang tidak mempunyai permaidani tebal!). Amazon mempunyai $20.99 daripada set Litar Rumah Luigi, kini $79 (dibuka dalam tab baharu) dan, jika anda cepat kerana hanya tinggal beberapa pasangan, $35.99 daripada set Mario, kini $80 (dibuka dalam tab baharu).

Tukar Lite

(Kredit imej: Nintendo)

Kami melihat beberapa penjimatan kecil muncul pada Switch Lite, yang sukar diperoleh di AS sehingga baru-baru ini. Amazon mempunyai konsol mudah alih super dalam karang dikurangkan sebanyak 5% daripada $199.99 kepada $189.99 (dibuka dalam tab baharu). Itu adalah penjimatan sebanyak $10, yang kami akan ambil dengan senang hati memandangkan konsol itu sangat sukar diperoleh.

Jika anda tidak terpengaruh dengan warna karang (iaitu merah jambu), jika anda sangat, sangat pantas, anda mungkin boleh mendapatkan Lite dalam kuning pada harga yang lebih murah pada $180.00 (dibuka dalam tab baharu) tetapi hanya tinggal sepasang sahaja.

Foto pengawal Power A Nintendo Switch

(Kredit imej: Kuasa A)

Pengawal Wayarles PowerA Fusion Pro adalah $99 sekarang $65 di Amazon; ini adalah salah satu pad tradisional terbaik untuk Nintendo Switch ialah Pengawal Tanpa Wayar PowerA Fusion Pro, dan kini ia mendapat $30 dikurangkan harganya di Amazon. Ia mudah untuk disambungkan dan menampilkan butang boleh atur cara… jika anda menyukai pengawal gaya Xbox yang lebih besar ini mesti dibeli.

Foto kotak Nintendo Switch Lite berwarna kuning

(Kredit imej: Nintendo)

Amazon sedang menawarkan Nintendo Switch Lite dalam warna Kuning hanya $184.99 (dibuka dalam tab baharu), tetapi tawaran ini cepat terjual. Lite ialah versi pegang tangan Nintendo yang lebih langsing dan boleh memainkan kebanyakan permainan yang sama seperti versi tradisional yang lebih besar; bezanya ia tidak dok jadi permainan yang memerlukan ini tidak serasi.

We would like to thank the writer of this article for this amazing content

Blog langsung Jualan Hari Peringatan Nintendo Switch: ini adalah tawaran terbaik


Check out our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/