Bos Studio Batman Arkham Keluar Menjelang Pembebasan Skuad Bunuh Diri

Watak Suicide Squad berdiri dalam bulatan.

Imej: Berdiri teguh

Presiden Sukan WB David Haddad diumumkan di laman web Rocksteady hari ini bahawa pengasas bersama pembangun permainan video, Sefton Hill dan Jamie Walker, akan meninggalkan studio pada penghujung tahun 2022. Rocksteady, yang mencipta Batman: Arkham siri, ditetapkan untuk mengeluarkan pseudo-spin-off yang dijangkakan, Skuad Bunuh Diri: Bunuh Liga Keadilanpada tahun 2023.

“Dengan Skuad Bunuh Diri: Bunuh Liga Keadilan hampir selesai, mereka berdua telah memutuskan untuk meninggalkan Rocksteady pada penghujung 2022 dan akan memulakan pengembaraan baharu dalam permainan,” tulis Haddad dalam pengumuman itu. “Kami amat menghormati dan berterima kasih kepada Jamie dan Sefton dan mendoakan yang terbaik untuk mereka dalam usaha baharu mereka, dan seperti ramai peminat, kami menantikan apa yang mereka lakukan seterusnya.”

Haddad tidak berkongsi butiran tentang “apa yang mereka lakukan seterusnya,” tetapi Hill dan Walker-yang mengasaskan Rocksteady pada tahun 2004-mungkin ingin melakukannya sekali lagi. Mereka masih merupakan bahagian yang aktif dalam studio, dengan Hill paling baru bertindak sebagai Skuad Bunuh Diripengarah permainan. Melangkah di tempat mereka ialah pengarah produksi Nathan Burlow, yang Haddad memanggil “ahli pengasas asal”, dinaikkan pangkat kepada pengarah studio, dan Darius Sadeghian, yang akan menjadi pengarah produk studio.

“Nathan dan Darius adalah eksekutif yang sangat berbakat dan mereka bersemangat untuk meneruskan pembangunan permainan berkualiti tinggi Rocksteady untuk Skuad Bunuh Diri: Bunuh Liga Keadilan dan semua permainan masa depan,” tulis Haddad.

Baca Lagi: Gotham Knights Kedengaran Seperti Kekecewaan Besar

Mengenai pemergian mengejut mereka, Hill dan Walker menulis dalam pengumuman bahawa, “Sejak hari kami mengasaskan syarikat pada tahun 2004 hingga hari ini, Rocksteady telah menjadi kehidupan dan jiwa kami. Ia telah memberi kami peluang untuk melakukan perkara yang paling kami sukai: membuat permainan yang hebat dengan orang yang sangat berbakat.”

Hill dan Walker menekankan komuniti di Rocksteady, dengan mengatakan bahawa “ada sesuatu yang istimewa tentang Rocksteady yang melampaui permainan yang kami buat, dan semua orang yang bekerja di sini merasakannya.”

“Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada pasukan atas kerja keras mereka dan segala yang mereka bawa untuk menjadikan tempat ini begitu hebat,” sambung pasangan itu. “Sekarang dengan Skuad Bunuh Diri dalam tangan yang selamat, dan pasukan di sini lebih kuat dari sebelumnya, sudah tiba masanya untuk menyerahkan tampuk, dan untuk kita memulakan pengembaraan baharu bersama-sama dalam permainan.”

Awal musim gugur ini, Skuad Bunuh Diri penulis Kim MacAskill meneruskan pencapaian seumur hidup anugerah daripada Wanita dalam Permainan bukan untung, mengatakan bahawa penaja acara Rocksteady dan Warner Bros. Interactive perlu “mengambil akauntabiliti.”

“Anda boleh melemparkan nama anda pada setiap acara kepelbagaian,” katanya, “tetapi melainkan anda mengambil tanggungjawab, ia tidak bermakna dan saya berjumpa dengan anda.”

Pada tahun 2020, Rocksteady membalas laporan oleh Penjaga memperincikan gangguan seksual di tempat kerjanya, berkata“Semua aduan rasmi telah disiasat dengan teliti, ditangani dengan sewajarnya dan beberapa langkah serius telah diambil sebagai tindak balas kepada isu yang timbul, termasuk disiplin atau pemberhentian kakitangan.”

We want to give thanks to the author of this article for this remarkable material

Bos Studio Batman Arkham Keluar Menjelang Pembebasan Skuad Bunuh Diri


Check out our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/