Brigandine: The Legend of Runersia akan datang ke PC pada 11 Mei – Gematsu

Penerbit Happinet dan pemaju Perisian Matriks akan melepaskan Brigandine: The Legend of Runersia untuk PC melalui Kukus pada 11 Mei untuk $39.99 / £30.99 / €33.99, syarikat mengumumkan. Ia akan tersedia pada diskaun minggu pelancaran sebanyak 15 peratus diskaun.

Brigandine: The Legend of Runersia pertama kali dilancarkan untuk Switch pada 25 Jun 2020, diikuti oleh PlayStation 4 pada 10 Disember 2020, dan sejak itu telah menjual lebih 130,000 unit di seluruh dunia.

Berikut ialah gambaran keseluruhan permainan, melalui Happinet:

Tentang

Brigandine: The Legend of Runersia sekali lagi dihidupkan oleh pelakon terkenal pembangun permainan Jepun yang terkenal, termasuk penulis senario Kenji Terada (Fantasi terakhir), pengarah seni dan pereka watak Raita Kazama (Xenoblade Chronicles), dan komposer Sato Tenpei (Disgaea). Brigandine: The Legend of Runersia menyampaikan pengalaman RPG strategi klasik dan tulen bersama-sama dengan ratusan jam keseronokan dengan sistem pertempuran berasaskan giliran yang mendalam, sistem penaklukan dunia dan kempen baharu yang menakjubkan.

Versi PC baharu termasuk ciri tambahan yang terus dibina berdasarkan pengalaman permainan teras. Ciri ini termasuk Mod Kreatif yang dibuka selepas mengosongkan Mod Utama sekali. Dalam mod ini, pemain boleh memilih keseimbangan kuasa pilihan mereka dan memulakan ksatria dan bermain pada masa lapang tanpa had masa. Terdapat 13 templat imbangan kuasa permulaan untuk dipilih. Pemain juga boleh menyesuaikan gabungan setiap pangkalan jika mereka mahu; ciri Permainan+ Baharu untuk memuatkan permainan yang telah dibersihkan, menyimpan data dan memulakan permainan baharu dengan item dibawa; dan Paparan HP Peta Pertempuran untuk unit supaya HP mereka dipaparkan pada peta pertempuran.

Di Runersia, sebuah benua yang dicipta oleh Dewa Rune, mana hujan turun tanpa henti. Berabad-abad yang lalu, lima Batu Mana telah dikeluarkan oleh benua ini dan melalui sejarah bersama-sama negara manusia, akhirnya membenamkan ke dalam peralatan Brigandine khas untuk mencipta Rune Knights—individu istimewa yang boleh menggunakan kuasa mana dan batu yang disematkan ke dalam perisai mereka untuk membuang kemahiran dan sihir serta memanggil dan mengawal raksasa purba. Enam negara Brigandine Runersia, masing-masing dengan cita-cita, kepercayaan, sejarah dan kepercayaan yang bercanggah, dibahagikan oleh Brigandines of Justice, Glory, Freedom, Sanctity, dan Ego, manakala negara keenam wujud tanpa Brigandine.

Matlamatnya adalah untuk memenangi pertempuran untuk mengembangkan pengaruh negara mereka sehingga seluruh benua Runersia telah diambil alih oleh pemain.

Ciri-ciri utama

  • Bina Tentera Anda – Pilih daripada satu daripada enam negara untuk memerintah, memerintah lebih 100 Rune Knights, dan membina tentera tentera yang dahsyat, termasuk naga, hantu dan malaikat.
  • Rancang Serangan Anda – Kuasai sistem pertempuran berasaskan giliran yang mendalam dan sistem penaklukan dunia untuk memastikan kemenangan.
  • Beratus-ratus Jam Permainan – Setiap satu daripada enam negara boleh dimainkan menawarkan 30+ jam masa bermain, kandungan prolog selepas tamat dan tahap kesukaran tersuai baharu.
  • Mod Cabaran – Sasarkan untuk skor tertinggi dengan misi tanpa henti yang meningkatkan cabaran pemain yang lebih lama bertahan.
  • Kemas Kini Titans of the Iron Front – Cabar diri anda dengan raksasa peringkat tinggi baharu, skala kesukaran AI, masa bermain dan pilihan perolehan EXP, dan seterusnya menyesuaikan pengalaman penaklukan anda dengan kemas kini kandungan percuma ini tersedia pada hari pertama untuk pengguna Steam.

Tonton treler pengumuman PC di bawah. Lihat satu set tangkapan skrin di galeri.

We would like to give thanks to the author of this write-up for this remarkable web content

Brigandine: The Legend of Runersia akan datang ke PC pada 11 Mei – Gematsu


Visit our social media accounts along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/