Buku baharu Bill O’Reilly menangani harga kemasyhuran yang boleh membawa maut

Bill berbual tentang faktor kemasyhuran

Lima belas minit telah berlalu jadi masa untuk yang lain Buku Bill O’Reilly. Yang ke-12 dalam Siri Pembunuhannya, keluar esok, ialah “Killing the Legends: The Lethal Danger of Celebrity.”

Dalam panggilan telefon baru-baru ini, dia berkata, “Selebriti membunuh selebriti.”

Saya: Maksudnya apa?

“Orang pernah menyembunyikan barang. Tiada siapa yang mendedahkan gaya hidup John F. Kennedy atau bintang filem jahat Errol Flynn yang mempunyai tahap perlindungan. Bertahun-tahun dahulu orang tua hanya pemabuk.

“Berbeza sekarang. Keselamatan hilang. Dari Yesus hingga hari ini, kemasyhuran tidak begitu berbahaya. Sasaran berada di belakang anda. Kim Kardashian di Paris? Terdapat dadah, alkohol, media sosial menjadi liar, barangan peribadi yang tidak siuman di Internet, orang yang mengada-adakan. Tidak memegang sesiapa untuk akaun. Ia terkenal.

“Kemasyhuran adalah berat yang menghancurkan. Janis Joplin, John Lennon. Jimi Hendrix, Michael Jackson pergi pada usia muda dan seterusnya. Saya menulis tentang tiga – Elvis, Marilyn, Muhammad Ali. Ini adalah mega — bukan tahap George Clooney. Ini mengubah masyarakat Amerika. Selebriti mereka menghancurkan mereka.

“Elvis, yang memandu trak, tidak faham. Apa yang dia tahu? Memperkenalkan rock ‘n’ roll namun paderinya berkata dia Syaitan. Tidak canggih, dikhianati oleh orang yang rapat dengannya yang dia fikir boleh dipercayai. Dia hampir memfailkan muflis. Ayahnya mengambil wang tetapi tidak menolongnya.

“Saya membuat lima halaman tentang Muhammad Ali yang tidak bersedia dan tidak pernah sama selepas itu. Pertarungan Thrilla yang terkenal di Manila menentang Joe Frazier hampir membunuhnya. Orang-orangnya sendiri memaksanya untuk berjuang untuk mendapatkan wang. Orang curi dia buta. Dia rosak.”


O’Betul ke sesuatu

Mengenai selebriti, O’Reilly meneruskan: “Bintang-bintang ini terpencil. John Lennon, penagih heroin — dan itulah yang memecahkan The Beatles. Dia tidak berlari ke mana-mana deli untuk mendapatkan sandwic. Dia bersembunyi di apartmen Dakotanya.”

Jadi manusia sepatutnya sentiasa kekal bukan siapa-siapa dan bukan apa-apa?

“Tidak. Mereka memerlukan peguam yang mengawasi keluarga di atas kapal.”

Buku O'Reilly membincangkan harga yang Elvis Presley bayar untuk menjadi seorang selebriti.
Buku O’Reilly membincangkan harga yang Elvis Presley bayar untuk menjadi seorang selebriti.
HBO melalui AP

Dan gaya hidup ANDA?

“Bersedia. Saya tahu latihan asas untuknya. Saya mengukur semua yang saya lakukan. Tidak berlari ke parti. Tidak mahu bergambar dengan pakaian yang aneh. Bukan ke parti. Bukan dengan orang terhakis selebriti. Kekal berpusat. Besarkan anak-anak saya. Tiada publisiti. Berpegang teguh dengan orang yang boleh anda percayai.

“Semak tajuk berita kami hari ini. Donald Trump, Joe Biden. Adulation ialah anda mendapat meja terbaik di restoran, ya. Tetapi kelemahannya ialah perkara yang tidak baik diperkatakan tentang anda. Semua orang cuba menyakiti awak.”


Mengimbangi tugas WFH baharu

Sementara itu, Fox TV mengulangi salah satu lajur saya dari minggu lepas — temu bual eksklusif saya di rumah-hanya-kami-dua dengan bekas kakitangan kerajaan Andrew Cuomo. Tamparan kecil mereka kepada saya kata bekas Gov. Andrew jelas tidak mempunyai sesiapa yang tinggal untuk makan malam bersama – tetapi Cindy. Apa yang shtick.

salah. Kami tidak makan malam. Hanya minum jam 5 dan perbualan. Memandangkan dia tidak lagi memegang jawatan dan tidak lagi di Albany, saya menghidangkan wain tempatan.


Senang ke ada PBB di sini dan semua orang kenamaan asing itu meletakkan tiga kali kenderaan mereka. Terutama orang hebat dari kawasan kejiranan Vladimir Putin. Dan semoga mereka berenang dengan selamat melalui perairan yang dipenuhi jerung.

Apa? Ia dipanggil ihsan profesional.

Hanya di New York, kanak-kanak, hanya di New York.

We want to thank the writer of this article for this incredible material

Buku baharu Bill O’Reilly menangani harga kemasyhuran yang boleh membawa maut


Take a look at our social media profiles and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/