Butiran Overwatch 2 Battle Pass: Apa yang Disertakan, Berapa Kosnya, Dan Semua Yang Anda Perlu Tahu

Dibilkan sebagai cara untuk “menyampaikan lebih banyak kandungan kepada permainan, dengan lebih kerap, sambil membantu lebih ramai pemain berbanding sebelum ini mengalami alam semesta Overwatch,” pangsi Overwatch 2 kepada model pas pertempuran menandakan perubahan besar untuk siri ini. Walaupun Overwatch asal menyediakan pemain dengan kemas kini percuma selagi mereka memiliki permainan itu, dan memberi pemain pilihan untuk membeli Loot Boxes apabila mendambakan perubahan kosmetik, Overwatch 2 menggunakan model percuma untuk bermain dan menghapuskan peluang- sistem ganjaran berasaskan. Walaupun perubahan ini menarik–dan selepas menyemaknya, saya percaya ia benar-benar akan memberi manfaat kepada pemain–perubahan ini menimbulkan banyak persoalan. Nasib baik, Blizzard kini telah menjelaskan maksud semua ini.

Model bermusim

Bermula dengan keluaran Overwatch 2 pada 4 Oktober, permainan ini akan memasuki model bermusim yang akan menyampaikan tema unik dan lebih 80 peringkat kandungan baharu kepada permainan setiap sembilan minggu. Kandungan baharu ini kemudiannya boleh dicapai oleh pemain melalui pas pertempuran.

Dengan model bermusim ini, anda boleh mengharapkan tampung utama dan kemas kini yang dilancarkan setiap sembilan minggu. Selain itu, wira atau peta baharu akan tiba setiap sembilan minggu secara bergilir-gilir.

Juga dikemas kini dengan musim ialah kedai Overwatch, yang akan menampilkan bahagian “Just For You” baharu yang disesuaikan dengan item yang berkaitan dengan wira yang paling kerap anda mainkan. Kedai ini juga merupakan tempat anda boleh membeli Premium Battle Pass. Walau bagaimanapun, sebelum anda memilih satu, mari kita bercakap tentang pas pertempuran percuma permainan. betul tu. Percuma.

Bagaimana skrin pas pertempuran akan kelihatan.

Pas pertempuran percuma

Pada permulaan setiap musim, semua pemain akan mendapat pas pertempuran baharu percuma. Bagi mereka yang tidak biasa dengan sistem hantaran pertempuran, pas pertempuran pada dasarnya memberi ganjaran kepada pemain kerana bermain permainan–dan menyelesaikan cabaran sekali-sekala, seperti membunuh musuh dengan wira tertentu atau mencapai kejayaan yang sukar. Oleh itu, semasa anda bermain permainan dalam tempoh sembilan minggu dalam satu musim, anda akan kehilangan pas pertempuran anda dan memperoleh ganjaran eksklusif. Dan ganjaran yang disertakan sebagai sebahagian daripada pas pertempuran asas cukup manis.

Untuk permulaan, setiap wira baharu yang diperkenalkan dalam Overwatch 2 akan tersedia melalui pas pertempuran percuma. Walau bagaimanapun, wira baharu ini akan muncul di Peringkat 55 pas percuma, jadi harapkan untuk meluangkan sedikit masa untuk mendapatkannya. Oleh itu, wira baharu–bermula dengan Kiriko–tidak akan muncul dalam mod Kompetitif pada permulaan musim. Menurut Blizzard, tujuan untuk ini adalah dua kali ganda. Pertama, ia memberi masa kepada pasukan mereka untuk memantau wira dan membuat pelarasan yang diperlukan. Kedua, ia memberi pemain trek percuma peluang untuk membuka kunci dan mempelajari wira baharu sebelum mereka perlu berhadapan dengan mereka.

Pas pertempuran percuma juga akan termasuk beberapa kulit legenda, azimat senjata, cenderahati, pengenalan sorotan dan item tambahan seperti emot. Berikut ialah senarai lengkap kemasukan pas pertempuran Musim 1 sebagai contoh:

 • Wira sokongan terbaharu, Kiriko
 • 2 Kulit Lagenda
 • 2 Azimat Senjata
 • 2 Cenderamata
 • 1 Pengenalan Sorotan
 • 15 item tambahan (jenis senarai, emosi, dll)

Walau bagaimanapun, jika anda sedang mencari lebih banyak ganjaran, anda boleh mengambil pas pertempuran premium.

Pas pertempuran premium

Perkara pertama dahulu, pas pertempuran premium menelan kos pemain 1,000 syiling Overwatch–yang diterjemahkan kepada $10 USD. Syiling ini boleh dibeli secara terus atau diperoleh dengan menyelesaikan cabaran mingguan, bermakna anda secara teorinya boleh mendapatkan pas pertempuran premium secara percuma.

Pas pertempuran premium mempunyai lebih daripada 80 peringkat untuk dibuka kunci, dan akan memberi anda akses kepada mana-mana wira baharu serta-merta. Ia juga akan memberi anda akses kepada rangsangan pas pertempuran XP sebanyak 15%, kulit mitos, kulit epik, kulit legenda, pengenalan Play of the Game yang baharu dan banyak lagi. Berikut ialah senarai lengkap kemasukan pas pertempuran premium Musim 1 sebagai contoh:

 • Akses segera ke Kiriko
 • 15% Peningkatan Pas Pertempuran XP
 • 1 Kulit Mitos
 • 5 Kulit Lagenda
 • 2 Kulit Epik
 • 3 Permainan Pengenalan Permainan
 • 4 Azimat Senjata
 • 3 Emote
 • 3 Cenderamata
 • 6 Pose

Jika anda memutuskan untuk membeli pas pertempuran premium pada pertengahan musim, semua ganjaran peringkat yang diperoleh sebelum ini akan dibuka kuncinya. Jika anda melengkapkan semua peringkat pas pertempuran premium anda, anda akan terus maju melalui peringkat Prestige, yang memberi ganjaran kepada anda dengan nama unik untuk dilengkapi pada kad nama anda

Imej bagaimana skrin cabaran akan kelihatan.
Imej bagaimana skrin cabaran akan kelihatan.

Bagaimana jika saya terlepas satu musim?

Walaupun beberapa item akan dikunci untuk musim tertentu, yakinlah bahawa semua pemain boleh memperoleh semua wira lepas pada bila-bila masa. Wira dari musim lalu boleh diperoleh melalui cabaran mingguan, atau dibeli terus di kedai dengan Overwatch Coins.

Bagaimanakah PvE sesuai dengan semua ini? Adakah saya akan dikunci daripada acara tertentu jika saya tidak mempunyai watak?

Ini adalah soalan hebat yang kami belum mendapat jawapannya! PvE akan datang ke Overwatch 2 pada tahun 2023, jadi pada ketika itu kita harus mempunyai lebih banyak maklumat mengenai cara ini semua akan berfungsi. Pastikan anda menyemak semula dengan kerap untuk mendapatkan lebih banyak kemas kini.

GameSpot mungkin mendapat komisen daripada tawaran runcit.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. GameSpot mungkin mendapat bahagian hasil jika anda membeli apa-apa yang dipaparkan di tapak kami.

We would love to say thanks to the writer of this article for this amazing material

Butiran Overwatch 2 Battle Pass: Apa yang Disertakan, Berapa Kosnya, Dan Semua Yang Anda Perlu Tahu


Find here our social media profiles , as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/