Call of Duty Warzone 2.0 dan pengumuman besar lain daripada Call of Duty Next

Activision menganjurkan pembentangan Call of Duty terbarunya pada hari Khamis, di mana syarikat itu mendedahkan rancangannya yang akan datang untuk siri itu termasuk butiran baharu tentang Peperangan Moden 2dan sekuel battle royale percuma untuk dimainkan Warzone 2.0. Antara pengumuman yang paling penting ialah tarikh keluaran untuk Panggilan Tugas: Warzone 2.0yang akan tersedia pada 16 November di PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC (melalui Battle.net dan Steam), Xbox One dan Xbox Series X.

Untuk membantu anda memahami semua pengumuman lain yang Activision buat semasa acara itu, berikut ialah pengumuman besar daripada Call of Duty Next.

Panggilan Tugas: Warzone 2.0

Imej: InfinityWard/Activision

Warzone 2.0 ialah sekuel baharu yang besar kepada penembak battle royale Call of Duty yang sangat popular. Warzone 2.0 akan berlaku pada peta baharu yang dipanggil Al Mazrah yang menggabungkan pertempuran padang pasir dengan bandar-bandar yang luas. Bersama-sama dengan berpuluh-puluh kawasan baharu dan tempat menarik untuk diterokai, Al Mazrah juga akan menyertakan versi baharu WarzoneGulag, yang memerlukan pemain berjuang keluar dalam perlawanan 2v2. Gulag baharu termasuk beberapa mekanik baharu, seperti warden yang berkeliaran dan senjata bertaburan di sekitar peta.

Permainan ini juga memperkenalkan kelainan baharu pada formula battle royale dengan berbilang kalangan di seluruh peta yang akan mengasingkan kumpulan pemain sebelum akhirnya menarik mereka semua kembali bersama untuk beberapa pertarungan klimaks.

Seperti permainan asal, Warzone 2.0 juga akan merangkumi semua senjata daripada Call of Duty: Modern Warfare 2, yang akan dikeluarkan pada 26 Oktober, dan kedua-dua permainan akan menampilkan perkembangan silang. Permainan ini juga akan menampilkan mod baharu yang dipanggil DMZ, yang akan menugaskan pemain memasuki medan perang, kemudian mengekstrak dengan apa sahaja peralatan yang mereka boleh.

Panggilan Tugas: Peperangan Moden 2 berbilang pemain dan Loadout 2.0

Seorang pemain menghalakan senapang ringan ke arah pihak lawan di dalam bangunan pejabat yang terbakar dalam tangkapan skrin daripada Call of Duty: Modern Warfare 2

Imej: Infinity Ward/Activision

Semasa pembentangan Seterusnya, Infinity Ward mendedahkan maklumat baharu tentang Peperangan Moden 2mod berbilang pemain, dan bagaimana ia berbeza daripada entri Call of Duty sebelumnya.

Satu daripada Peperangan Moden 2Ciri baharu yang menonjol ialah sistem Loadout 2.0, yang dibina pada penyesuaian senjata Infinity Ward dari 2019 Peperangan moden dengan memberi pemain lebih banyak cara untuk menyesuaikan senjata mereka, mengumpulkan senjata bersama-sama berdasarkan platform senjata mereka. Sistem ini juga akan menjadi sebahagian daripada Warzone 2.0memberikan pemain lebih banyak pilihan untuk menyesuaikan gear mereka.

Peperangan Moden 2 juga akan mengemas kini formula berbilang pemain Call of Duty dalam pelbagai cara, dengan larian pecut, berenang dan mantel yang halus. Permainan ini juga termasuk beberapa tambahan yang lebih besar seperti senarai main berbilang pemain ketiga, pengembalian mod Spec Ops koperasi, dan pemain AI pada peta dan mod yang lebih besar tertentu.

Infinity Ward juga menyebut mod baharu yang dipanggil Raids, tetapi tidak menjelaskannya secara terperinci semasa pembentangan.

Call of Duty: Modern Warfare 2 beta

Kami sudah tahu itu Peperangan Moden 2 mempunyai beta dalam perjalanantetapi semasa Call of Duty Next, Infinity Ward memberitahu pemain beberapa ciri yang mereka boleh jangkakan daripada tempoh ujian singkat permainan.

Bersama-sama dengan mod biasa enam lawan enam permainan, beta juga akan menyertakan mod Perang Darat, yang akan mempertandingkan dua pasukan yang terdiri daripada 32 pemain antara satu sama lain dan berlangsung di dalam beberapa Warzone 2.0tempat menarik. Beta termasuk peta Sarrif Bay Ground War, dan tiga teras berbilang peta: Muzium Valderas, Ladang 18 dan Mercado Las Almas.

Beta juga akan merangkumi beberapa daripada Peperangan Moden 2Mod taktikal baharu seperti Kalah Mati dan menyelamat Banduan yang memberikan pasukan respawn terhad. Terdapat juga mod baharu yang dipanggil Invasion di mana pasukan 32 pemain berhadapan antara satu sama lain dalam perlawanan maut, bersama-sama dengan banyak pejuang AI.

The Peperangan Moden 2 beta bermula pada 16 September untuk pemain PlayStation yang membuat prapesan permainan dan akan dilancarkan ke platform lain kemudian, termasuk Xbox dan PC pada 22 September.

We wish to say thanks to the writer of this post for this remarkable material

Call of Duty Warzone 2.0 dan pengumuman besar lain daripada Call of Duty Next


Explore our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/