Cara Mengelakkan Membayar Harga Penuh untuk Produk Apple

Jika anda pernah membeli produk Apple sebelum ini, anda tahu bahawa Apple bukanlah jenama bawah tanah yang murah. Tetapi berbanding dengan harga yang anda akan lihat Apple.comterdapat cara anda boleh membayar kurang untuk iPad, iPhone dan item Apple yang lain.

Kerana saya mempunyai pertalian dengan ekosistem Apple (ya, saya seorang peminat Apple), saya telah membeli beberapa produk Apple selama ini, daripada iPhone hingga MacBook dan juga beberapa iPod pada masa itu. Satu perkara yang saya tahu sejak sekian lama ialah menjadi ahli Pasukan Apple boleh jadi mahal!

Cara Membayar Kurang untuk Produk Apple

Dalam artikel ini, saya akan menunjukkan kepada anda cara untuk menjimatkan wang pada produk Apple. Untuk membantu kami, kami akan mendapat beberapa petua hebat daripada Sarah Jordan dari ClarkDeals.com.

Jadi apakah cara terbaik untuk menjimatkan produk Apple?

“Membeli terpakai/diperbaharui mungkin merupakan cara terbaik untuk menjimatkan produk Apple,” kata Sarah.

Mari kita lihat beberapa cara lain untuk mendapatkan produk Apple pada harga yang lebih rendah.

Tahu Tempat Membeli-belah

Seperti yang saya nyatakan pada awalnya, jika anda pergi ke kedai Apple tempatan anda atau Apple.com, anda akan membayar dolar tertinggi untuk iPhone, iPad atau Apple Watch. Nasib baik, anda boleh menemui produk Apple di kebanyakan peruncit besar yang menjual elektronik. Nak jimat? Tangkap jualan.

Sebagai ahli Costco, saya mendapat e-mel dengan jualan eksklusif daripada peruncit yang dihantar ke peti masuk saya. Saya baru-baru ini menerima satu pengiklanan MacBook Pro dengan 256GB untuk $1,099.99. Itu sama MacBook dijual pada harga $1,299 di Apple.com. Itu adalah penjimatan $200!

Tangkapan skrin melalui e-mel Costco

Sarah bersetuju bahawa Costco ialah tempat yang anda pasti ingin lihat jika anda ingin membeli MacBook.

“Saya rasa diskaun untuk MacBook lebih sukar dicari, tetapi kami melihat harga terbaik untuk yang baharu Pusat Mikro dan Costco,” kata Sarah. “Best Buy juga menawarkan diskaun pelajar pada bulan Ogos, sekitar permulaan tahun persekolahan baharu, dengannya keahlian pelajar. Mereka menawarkan potongan $200 tahun lepas,” katanya.

Beli pada Masa yang Tepat

Anda juga ingin membeli produk Apple pada masa yang sesuai sepanjang tahun.

“Kami mungkin akan melihat diskaun untuk AirPod akan datang pada bulan Jun/Julai untuk Amazon Prime Day,” kata Sarah. “Sudah tentu, kami biasanya melihat tawaran terbaik untuk semua elektronik, terutamanya AirPods dan Apple Watches, sekitar Black Friday,” tambahnya.

Beberapa jualan terbesar boleh didapati pada hari cuti runcit. Tandai ini pada kalendar anda:

  • Black Friday
  • Isnin siber
  • Hari Perdana Amazon

Pilihan lain ialah menetapkan masa pembelian anda selepas satu Acara Appleiaitu apabila syarikat memperkenalkan produk baharu atau ciri produk.

Acara Apple menimbulkan minat untuk model terbaharu, tetapi ini biasanya bermakna model lama mula turun harga.

Jika anda tidak keberatan untuk membeli produk Apple satu atau dua generasi ketinggalan, selepas acara Apple selalunya anda boleh menyimpan paling banyak!

Beli Barangan Diperbaharui

Banyak peruncit elektronik menjual produk Apple yang diperbaharui termasuk Walmart, Belian terbaik, eBay dan epal sendiri. Tempat lain untuk melihat adalah Woot.com.

“Woot menawarkan tawaran untuk iPhone dan jam tangan yang diperbaharui dengan kerap, tetapi ia adalah tawaran harian jadi anda perlu memerhatikannya,” kata Sarah.

Satu tempat yang saya temui kejayaan ketika membeli produk Apple terpakai ialah Amazon Diperbaharui. Saya telah membeli beberapa iPhone dan MacBook Pro, semuanya diperakui diperbaharui dalam keadaan seperti baharu.

Berminat untuk membeli barangan refurbished? Inilah perkara yang perlu diketahui tentang Amazon Renewed.

Perdagangan Dalam Elektronik Lama

Satu lagi cara anda boleh mendapatkan produk Apple dengan harga yang lebih murah ialah menggunakan nilai tukar beli barangan lain.

“Saya masih ingat Clark bercakap lama dahulu tentang bagaimana pembawa tertentu menawarkan diskaun yang sangat baik apabila anda berdagang dengan iPhone lama anda,” kata Sarah. “Saya rasa dia membeli iPhone daripada eBay dan kemudian menukarnya di kedai untuk diskaun yang lebih besar untuk model baharu.”

Perkara yang baik ialah anda tidak perlu pergi ke Google untuk tawaran perdagangan masuk terbesar Apple. Apple.com mempunyai a Halaman Tawaran Pembawa yang menunjukkan kepada anda semua tawaran tukar tambah yang anda patut ketahui.

Fikiran Akhir

Ia adalah produk yang tahan lama dan direka dengan cantik, tetapi barangan Apple boleh menjejaskan dompet!

Lihat bahagian diperbaharui peruncit kegemaran anda untuk mendapatkan beberapa tawaran hebat tentang produk Apple. Jika anda membeli daripada penjual pihak ketiga di tapak seperti Amazon.com, pastikan anda membeli hanya daripada penjual dengan rating tertinggi.

Dan jika anda memilih untuk membeli yang diperbaharui, pastikan produk Apple anda disertakan dengan jaminan wang dikembalikan.

Lebih Banyak Sumber Daripada Clark.com:

We would like to thank the writer of this short article for this outstanding material

Cara Mengelakkan Membayar Harga Penuh untuk Produk Apple


Discover our social media profiles , as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/