Cerita popular minggu ini: Pemulangan sandaran tanpa had Google Photos, Weather Frog untuk Nest Hub, banyak lagi

Dalam cerita teratas minggu ini: Google Photos mendapatkan semula pelan sandaran tanpa had eksklusif pembawa, Weather Frog melompat ke Nest Hub generasi ke-2, Waze memperoleh “Mod Retro” dan banyak lagi.

Pernah mendapat faedah eksklusif siri Pixel sebelum bersara, Google telah mengumumkan pemulangan akan datang pelan sandaran tanpa had untuk Foto. Pilihan itu nampaknya akan tersedia secara eksklusif kepada pelanggan T-Mobile melalui Google One, menambah $5 kepada kos bulanan pelan $10 2TB.

Di sebalik tabir, T-Mobile mungkin memberi subsidi kepada peringkat storan baharu dalam satu cara atau yang lain sebagai sebahagian daripada perkongsian yang lebih luas. Oleh itu, secara dalaman, harga faedah baharu ini berkemungkinan besar bukan sekadar $5 tambahan untuk Google.

Hampir setahun selepas tiba di Nest Hub dan Nest Hub Max, minggu ini, pemilik Nest Hub generasi ke-2 mendapat akses kepada Muka jam Katak Cuaca. Seperti namanya, apabila didayakan, Nest Hub anda akan menunjukkan karya seni bertemakan cuaca semasa, dengan jelas menampilkan maskot katak Cuaca Google.

Beberapa contoh termasuk perkhemahan Froggy dan melihat melalui teleskop, berbaring di buaian, membaca di puncak gunung dan memercik di lopak air sambil memakai baju hujan kuning. Ia sangat menggembirakan dan memberikan dos yang hebat sepanjang hari.

Waze, Google lain apl trafik dan navigasi, melancarkan sedikit kehebatannya minggu ini dengan “Mod Retro.” Setelah didayakan, apl itu menawarkan suara navigasi, tema dan reka bentuk kereta dalam apl berdasarkan tahun 70-an, 80-an dan 90-an.

Semua elemen individu ini juga boleh ditukar ganti. Ini bermakna anda boleh memilih suasana PC 90-an dengan kereta sport merah dan DJ 70-an. Suara-suara itu kedengaran agak hebat dan mempunyai ciri tersendiri, yang boleh melakukan banyak perkara untuk memastikan seseorang terhibur di jalan raya.

Minggu ini, Ben Schoon kami berkongsi ulasannya tentang Sarung kulit Bellroy untuk siri Pixel 6. Walaupun ia sememangnya salah satu sarung kulit terbaik untuk telefon di pasaran, bahan yang digunakan tidak secara semula jadi membentuk patina seperti yang anda jangkakan daripada kulit tulen.

Tetapi perkara yang sukar sekarang ialah, jika anda mahukan sarung kulit untuk Pixel 6, Bellroy adalah satu-satunya pilihan. Pencarian pantas melalui Amazon menunjukkan sekumpulan sarung kulit untuk Pixel 6 dan Pixel 6 Pro, tetapi anda akan berasa sukar untuk mencari sebarang nama yang diketahui di luar Bellroy. dbrand adalah satu-satunya nama yang terlintas di fikiran untuk menambah rupa kulit pada Pixel 6, tetapi sarung syarikat itu hanya kulit di bahagian belakang, bukan bahagian tepi, dan ia juga reka bentuk yang lebih tebal.

Google sedang bersedia untuk melancarkan “Tukar kepada Android” untuk iPhone dan pasukan kami dapat menggunakan apl itu sebelum ketibaannya. Seperti yang anda jangkakan, aplikasi ini direka bentuk untuk memudahkan anda menyalin data paling penting anda secara wayarles daripada iPhone lama anda ke peranti Android baharu anda.

Secara keseluruhannya, Beralih kepada Android ialah satu pengalaman mudah yang menggembirakan, menjadikannya semudah mungkin untuk meninggalkan taman berdinding ekosistem iPhone. Tidak jelas pada masa ini bila Google berhasrat untuk Tukar kepada Android dilancarkan secara meluas, tetapi memandangkan berapa lama apl “Alih ke iOS” Apple sendiri telah berada di Gedung Play, alternatif Google sudah tiba beberapa tahun kemudian daripada yang sepatutnya.

Selebihnya cerita teratas minggu ini mengikuti:

Android |

Apl & Kemas Kini |

Pembantu Google |

Dibuat oleh Google |

Barangan boleh pakai |

Video |

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan automatik yang menjana pendapatan. Lagi.


Lihat 9to5Google di YouTube untuk berita lanjut:

We would love to give thanks to the writer of this post for this incredible content

Cerita popular minggu ini: Pemulangan sandaran tanpa had Google Photos, Weather Frog untuk Nest Hub, banyak lagi


You can find our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/