Cerita popular minggu ini: Suapan Google Home Baharu, tangan Pixel 6a, lipatan Galaxy Z Fold 4

Dalam cerita teratas minggu ini: Apl Google Home mendapat Suapan baharu, video praktikal Pixel 6a awal muncul dalam talian, pratonton kebocoran lipatan paparan Galaxy Z Fold 4 dan banyak lagi.

Beberapa bulan selepas asalnya diumumkan, Google telah melancarkan a baik pulih besar daripada tab “Suapan” dalam apl Google Home. Apa yang pernah menjadi suapan kad bermaklumat kini lebih hampir kepada senarai acara yang padat, bertujuan untuk mengurangkan penyertaan pendua.

Satu ketikan membuka amaran dan menu limpahan membolehkan anda Ketepikan, Sembunyikan jenis acara itu atau Peribadikan Kemas Kini (tetapan penyesuaian suapan) secara umum. Makluman kamera disertakan dengan pratonton imej, manakala “Sejarah” berada di penjuru kiri sebelah atas. Apabila tiada perkara baharu, anda akan melihat latar belakang “Hari yang tenang di rumah / Tiada kemas kini untuk anda pada masa ini”.

Kami masih tinggal sebulan lagi untuk membuka prapesanan untuk Pixel 6a dan Pixel Buds Pro, tetapi kebocoran terus datang. Yang terbaru ialah a video hands-on daripada model runcit Pixel 6a, yang mendedahkan, antara lain, bahawa telefon itu akan menjalankan kemas kini April 2022 di luar kotak.

Google sangat menggandingkan [Pixel 6a and Pixel Buds Pro] bersama-sama sebagai pembelian bersama, walaupun fon telinga mungkin akan menjadi apa yang dibeli oleh pemilik Pixel sedia ada. Dari segi salinan pemasaranGoogle menyerlahkan pembatalan hingar aktif (ANC), Volum EQ, penukaran peranti dan kata laluan.

Tahun demi tahun, Samsung telah berusaha untuk menjadikan lipatan pada telefon boleh lipatnya kurang jelas dengan setiap model baharu, walaupun ia biasanya tidak terlalu kelihatan dalam penggunaan harian. yang baru imej paparan dalaman Galaxy Z Fold 4 tahun ini bocor minggu ini, menunjukkan bahawa lipatan yang boleh dilipat sepatutnya mempunyai lipatan yang jauh lebih kecil daripada Z Fold 3.

Sudah tentu, Samsung masih mempunyai perjalanan yang jauh untuk memadankan apa yang telah dicapai oleh pesaingnya dalam hal ini. Oppo Find N, sebagai contoh, mempunyai lipatan yang tidak dapat anda lihat atau rasa dengan mudah semasa menggunakan peranti. Ia adalah satu perkara yang Oppo dapat tepat pada peranti boleh lipat itu.

Ramai yang kecewa minggu ini oleh pengumuman bahawa Nothing Phone (1) tidak akan dikeluarkan di Amerika Syarikat, sekurang-kurangnya pada mulanya. Walau bagaimanapun, Max Weinbach kami telah berkongsi beberapa sebab mengapa ini sebenarnya keputusan yang bijak oleh syarikat.

Tiada apa-apa yang tidak mendapat sokongan syarikat berbilang negara berbilion dolar seperti Xiaomi atau OPPO jika mereka memerlukan pembiayaan atau alat ganti. Ini bermakna ia perlu mempunyai pelabur dan pembiayaan bank. Ini bermakna hutang, pinjaman, dan jumlah kredit yang besar.

Tiada apa-apa, tidak seperti kebanyakan syarikat, tidak mampu untuk telefon gagal dalam pasaran. Untuk dapat membayar balik hutang-hutang ini, ia tidak mampu untuk mengalami kegagalan – berbelanja dengan baik sehingga berjuta-juta dolar untuk tidak membayar balik itu semata-mata tidak mampan.

Salah satu tweak yang lebih halus pada Android 13 — sekurang-kurangnya pada telefon Pixel — ialah bar navigasi gerak isyarat bahagian bawah telah menjadi lebih lebar dan lebih berani. Kami bertanya kepada anda, pembaca kami, pendapat anda tentang perubahan itu dan penyebaran jawapan adalah berbeza-beza secara mengejutkan.

Apa yang paling mengejutkan ialah kami menjangkakan pembaca kami tidak menyukai perubahan itu. Ia sebenarnya terbahagi kepada dua kumpulan: mereka yang menyukainya dan mereka yang tidak peduli. 32% daripada pembaca kami menyukai perubahan itu, memetik “bar yang lebih besar” kerana ia lebih kelihatan dan ia menjadikannya lebih jelas untuk ciri seperti mod satu tangan. Yang berkata, saiz yang lebih besar tidak mengubah kawasan pengaktifan.

Selebihnya cerita teratas minggu ini mengikuti:

Android |

Apl & Kemas Kini |

Chrome / OS |

Dibuat oleh Google |

Barang boleh pakai |

Video |

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan automatik yang menjana pendapatan. Lagi.


Lihat 9to5Google di YouTube untuk berita lanjut:We want to give thanks to the author of this post for this outstanding content

Cerita popular minggu ini: Suapan Google Home Baharu, tangan Pixel 6a, lipatan Galaxy Z Fold 4


Visit our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/