CoD: MW2 Beta Menawarkan Gambaran Suam-suam kuku AI Berbilang Pemainnya Dalam Pencerobohan Perang Darat

Hujung minggu kedua Call of Duty: Modern Warfare 2′beta berbilang pemain disiarkan secara rasmi, dan tempoh ujian terakhir ini membawa pemain PlayStation, Xbox dan PC bersama-sama untuk bertempur merentasi peta dan mod dari hujung minggu eksklusif PlayStation yang pertama, tetapi ia juga termasuk tambahan baharu Ground War.

Hujung minggu kedua versi beta Modern Warfare 2 termasuk Pasukan Deathmatch, Dominasi, Kalah Mati, Prisoner Rescue, mod orang ketiga dan Ground War. Pastikan anda membaca tera awal Modern Warfare 2 kami untuk mengetahui semua tentang peta, mod objektif baharu dan perubahan pada ciri Gunsmith. Mod orang ketiga telah ditambahkan lewat pada hujung minggu pertama, jadi kami akan membincangkannya bersama dengan pemikiran awal kami tentang Perang Darat.

Bermain sekarang: Call of Duty: Modern Warfare 2 PS5 Open Beta Livestream

Mod orang ketiga kembali

Mod orang ketiga, yang sebelum ini dipaparkan dalam Modern Warfare 2 yang asal, kembali sebagai senarai main berasingan dengan mod respawn campuran. Mempunyai mod ini kembali untuk but semula memberikan pemain cara yang berbeza untuk mengalami berbilang pemain Call of Duty, dan ia sepatutnya menjadi tambahan yang dialu-alukan bagi mereka yang lebih suka penembak orang ketiga.

Secara peribadi, saya mendapati peralihan kepada perspektif orang ketiga berasa agak janggal dalam Modern Warfare 2. Anda tidak kekal dalam orang ketiga sepanjang masa, kerana perspektif bertukar dan mengezum kepada orang pertama apabila membidik pemandangan ke bawah. Ini akan terasa lebih seperti mod orang ketiga yang sebenar jika kita mendapat perspektif over-the-shoulder untuk menyasarkan sebaliknya. Mana-mana pemain seperti saya yang mudah mengalami mabuk bergerak mungkin mahu berhati-hati dengan senarai main tertentu, kerana peralihan antara zum masuk dan keluar boleh berasa terlalu banyak. Sakit bergerak pasti menjalar kepada saya di sini. Sudah tentu, saya selalunya agak sensitif terhadap gerakan, jadi ini adalah sesuatu yang mungkin tidak akan menjejaskan majoriti pemain.

Secara keseluruhan, ini mungkin perubahan yang menyeronokkan untuk sesetengah pemain. Ia juga menawarkan pandangan yang lebih baik pada model watak, yang mungkin akan mempunyai kulit pengendali yang mewah di kedai selepas pelancaran. Ini bermakna pemain yang tidak terlalu sensitif terhadap mabuk perjalanan akan dapat menikmati dengan lebih baik mana-mana kulit mahal yang mereka beli.

Sedikit rasa Perang Darat

Standard Ground War untuk Call of Duty: Modern Warfare 2 akan dimainkan merentas perlawanan 32v32, tetapi pada masa ini, satu-satunya pilihan Ground War untuk beta ialah mod Invasion baharu permainan. Mod ini termasuk versi 20v20 yang diperkecilkan bagi peta Perang Darat Teluk Sarrif dan Sa’id.

Teluk Sarrif digambarkan sebagai peta 32v32 yang ditetapkan di pelabuhan besar, dengan banyak peluang untuk pertempuran di darat, laut dan udara. Walau bagaimanapun, Pencerobohan memangkas kawasan untuk pertempuran air. Anda boleh melihat dok, tetapi tidak ada bot untuk memandu uji. Dalam Invasion, anda terutamanya bertempur melalui jalan dan bangunan bandar pelabuhan.

Bahagian Sa’id yang digunakan untuk Invasion mempunyai rasa yang sama seperti Teluk Sarrif dengan lokasi bandar dengan banyak menegak. Sesetengah bumbung berdekatan dan yang lain mempunyai jambatan untuk terus bergerak merentasi puncak bangunan, tetapi banyak aksi juga berlaku di jalanan dengan pertempuran kenderaan. Sama seperti Invasion on Sarrif Bay, pengalaman ini tidak termasuk bot atau sebarang pertempuran air. Terdapat sedikit air di pinggir peta, jadi secara teknikal pemain boleh pergi berenang, tetapi setakat ini, ini nampaknya mod tanpa bot atau sebarang peluang sebenar untuk pertempuran air.

Perang Darat Modern Warfare 2

Galeri

Mod pencerobohan ialah perlawanan maut berskala besar yang dimainkan bersama AI canggih baharu Modern Warfare 2. Rakan sepasukan AI yang mesra ditandakan pada peta minima sebagai bulatan, manakala rakan sepasukan manusia kelihatan sebagai segi tiga, dan AI musuh tambahan dan pemain manusia dibezakan dengan warna merah pada peta minima.

Dalam mod ini, kenderaan tersedia dan setiap pasukan akan bermula dengan askar AI. Penyingkiran pemain akan mendapat mata pasukan, dan pasukan yang mempunyai mata terbanyak akan memenangi perlawanan apabila masa tamat.

Pemain memperoleh mata untuk pasukan mereka dengan melakukan perkara berikut:

  • 1 Mata: Menghapuskan musuh AI
  • 2 Mata: Menembak jatuh UAV atau Counter-UAV musuh
  • 3 Mata: Menembak jatuh Jet VTOL, Support Helo atau Chopper Gunner
  • 5 Mata: Menghapuskan pemain manusia, menembak jatuh Gunship musuh, atau memusnahkan kenderaan yang dimiliki atau diduduki pemain

Lama kelamaan, perlawanan semakin meningkat. Elemen tambahan ditambahkan pada pertempuran seperti askar berperisai dan jatuhan killstreak, jadi terdapat rasa kemajuan yang sebenar kepada tindakan, yang memastikan perlawanan tidak terasa terlalu panjang. Saya juga menghargai bahawa menghapuskan coretan atau kenderaan musuh menyumbang kepada skor dalam Invasion, tetapi secara keseluruhan, saya merasakan mod ini terlalu berpusat pada pertanian bot. “AI lanjutan” Modern Warfare yang baharu bergerak dan bertindak balas dengan lebih bijak daripada NPC pada masa lalu, sambil saya melihat mereka bergegas untuk berlindung dan melihat sekeliling dalam keadaan yang lebih sedar, tetapi mereka masih kelihatan seperti bot dalam keadaan panas sebenar. daripada tindakan itu. Ini akan menjadi mod yang baik untuk pemain yang baru mula memasuki francais Call of Duty, atau sebagai mod yang kurang kompetitif untuk pemain yang hanya ingin meningkatkan senjata mereka dalam perlawanan berskala besar, tanpa tekanan untuk menangkap objektif mata yang ditemui dalam mod objektif Perang Darat tradisional.

Dengan itu, ini masih merupakan rasa yang baik dari apa yang diharapkan dengan Perang Darat. Peralatan baru Modern Warfare 2 dan mekanik pergerakan ditunjukkan dengan lebih baik pada peta berskala besar. Terdapat lebih banyak peluang untuk bermantel atau menggantung dari langkan, termasuk menembak pistol semasa tergantung. Terdapat lebih banyak pembunuhan dan peluang untuk menggunakan pelancar roket, dan ia mempunyai semua permainan huru-hara yang dijangkakan daripada Call of Duty’s Ground War. Mudah-mudahan, mod Perang Darat standard akan ditambah kemudian pada hujung minggu supaya pemain boleh keluar untuk beberapa pengembaraan menaiki bot.

Disini adalah semua perubahan Modern Warfare 2 Infinity Ward telah dibincangkan selepas hujung minggu pertama. Ini termasuk pembetulan yang dilaksanakan sekarang untuk eksploitasi peta dan keterlihatan yang lebih baik semasa dalam pertempuran senjata, tetapi perubahan lain mungkin tidak dilancarkan sehingga dilancarkan. Keterlihatan dalam pertempuran senjata pastinya bertambah baik dari hujung minggu pertama, kerana terdapat kurang kilat muncung dan kesan asap yang menghalang pandangan pemain yang disasarkan.

Hujung minggu kedua beta ini pada masa ini hanya tersedia untuk mereka di Xbox dan PC yang telah membuat prapesanan Call of Duty: Modern Warfare 2, manakala ia adalah beta terbuka untuk semua orang di PlayStation.

Untuk hari-hari terakhir beta dari 24 September hingga 26 September, sesiapa sahaja akan dapat menyertainya, tanpa mengira platform mereka atau jika mereka membuat prapesan permainan. Walau bagaimanapun, Xbox Live Gold diperlukan untuk memainkan beta Modern Warfare 2 di Xboxtetapi PS Plus tidak diperlukan untuk mereka yang menggunakan PlayStation.

Call of Duty: Modern Warfare 2 dijadualkan dikeluarkan pada 28 Oktober di seluruh PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S dan PC.

GameSpot mungkin mendapat komisen daripada tawaran runcit.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. GameSpot mungkin mendapat bahagian hasil jika anda membeli apa-apa yang dipaparkan di tapak kami.

We want to thank the author of this article for this amazing content

CoD: MW2 Beta Menawarkan Gambaran Suam-suam kuku AI Berbilang Pemainnya Dalam Pencerobohan Perang Darat


We have our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/