Dapatkan Galaxy S22, Z Fold 4 dan banyak lagi dengan diskaun besar sebelum stok Black Friday awal Samsung kehabisan

Jika anda meneruskan Samsungtapak web rasmi AS sekarang, anda tidak akan melihat banyak rujukan Black Friday atau tawaran cuti awal yang diiklankan secara eksplisit dengan label tersebut. Itu jelas masuk akal memandangkan hari membeli-belah terbesar tahun ini secara teknikalnya masih lebih daripada seminggu lagi, tetapi jika anda tergesa-gesa, anda boleh mengambil bahagian dalam banyak lagi. Jualan Akses Awal Black Friday 2022 dengan klik pada pautan khas kami di bawah.

Seperti namanya, jualan besar ini pada asasnya semua telefon Samsung terbaik, tabletdan Galaxy Buds tersedia hari ini termasuk diskaun besar-besaran yang akhirnya boleh diakses oleh sesiapa sahaja sebelum 25 November. Betul, anda bukan hanya melihat awal Promosi Black Friday 2022, tetapi harga sebenar Black Friday, diskaun dan penjimatan.

Ini ialah siri Black Friday Galaxy S22 dan tawaran S21 FE anda

Walau bagaimanapun, buat masa ini, satu-satunya cara untuk memaksimumkan simpanan anda pada teknologi terkini Galaxy Z Lipat 4 atau S22 Ultra, sebagai contoh, adalah dari sini, dan anda tidak akan pernah tahu bila produk yang diminta ramai itu akan kehabisan stok, terutamanya pada harga yang rendah. Malah, Samsung berkata tawaran itu bagus “selagi bekalan masih ada”, jadi ia boleh hilang sebelum… dibuka kepada semua orang.

Kesimpulannya, mungkin bukan idea yang baik untuk menunggu tawaran “Akses Awal” ini diumumkan apabila anda boleh menyerang semasa seterika panas dan elakkan terlepas peluang anda untuk mendapatkan hadiah Krismas yang indah untuk seseorang yang istimewa atau malah diri anda pada harga yang berpotensi tiada tandingan.

Seperti biasa, banyak syarat dikenakan pada apa yang sudah pasti teratas Tawaran Black Friday Galaxy tersedia pada masa penulisan ini, bermula dengan pertukaran masuk produk yang sangat khusus untuk pembeli yang ingin mengekalkan perbelanjaan percutian mereka pada tahap minimum mutlak.

Z Fold 4 dan Z Flip lebih murah berbanding sebelum ini

Gergasi Galaxy S22 Ultra, misalnya, boleh menjadi milik anda pada harga yang sangat sedikit hanya jika anda sanggup melepaskan Galaxy S21 Ultra dalam keadaan “baik”, manakala iPhone 13 Pro dan 13 Pro Max boleh… sebenarnya menjadikan S22 Ultra lebih murah.

Perkara yang sama jelas berlaku untuk dua ahli keluarga Galaxy S22 yang lain juga, dengan nilai tukar beli maksimum yang diiklankan sebanyak $400 dan $500 akan menjadi lebih tinggi jika anda mempunyai iPhone 13 Pro, 13 Pro Max, 12 Pro Max atau Galaxy Z Lipat 3 untuk berdagang masuk.

Sebagai alternatif, anda juga boleh menyingkirkan peranti yang retak dan menjimatkan banyak pada S22, S22+ dan S22 Ultra, serta S21 FE, Galaxy Z Flip 4 atau Z Fold 4.

Untuk menjadi lebih jelas, ia sama ada satu atau yang lain, dan pertukaran masuk peranti yang retak sudah tentu tidak akan memberikan anda diskaun tertinggi yang tersedia pada mana-mana telefon mewah yang disebutkan di atas.

Galaxy Z Fold 4 juga layak mendapat kredit tukar beli “dijamin” bernilai $300 dengan mana-mana peranti Galaxy dalam keadaan “mana-mana”… atau anda boleh melangkau proses tukar beli sama sekali dan menjimatkan 450 dolar pada storan anda varian pilihan tanpa melompat melalui sebarang gelung.

The Galaxy Z Flip 4sementara itu, boleh menjadi milik anda pada harga serendah $659.99 dengan 256 gig ruang storan dalaman dan tiada tukar beli dalam varian khusus AT&T atau $859.99 dibuka kunci.

Black Friday bukan sahaja untuk telefon – keluarga Tab S8 dan Buds 2 Pro juga sangat diskaun

Kemudian anda mempunyai saiz jumbo Galaxy Tab S8, Tab S8 Plusdan Tab S8 Ultra mewah, yang harganya hampir tidak masuk akal dengan pertukaran masuk yang betul. Cukup luar biasa, Samsung menawarkan kredit yang sama untuk pembelian siri Tab S8 sekarang untuk tukar beli peranti tertentu dalam keadaan baik dan tidak begitu baik.
Galaxy Tab S7 yang retak, sebagai contoh, boleh menjimatkan banyak wang sebanyak 450 dolar pada tablet Samsung berasaskan Android yang terbaharu dan terhebat… sebagai tambahan kepada beberapa diskaun segera yang cukup besar yang tidak memerlukan sebarang usaha daripada pihak anda.
Akhirnya, yang Galaxy Buds 2 Pro adalah… tidak begitu berpatutan, walaupun anda boleh mendapatkan sehingga 75 dolar daripada harga senarai $229.99 mereka dengan berdagang atau mengitar semula peranti audio baharu atau lama, serta pengecas wayarles percuma yang biasanya bernilai $60.

We want to thank the writer of this article for this outstanding web content

Dapatkan Galaxy S22, Z Fold 4 dan banyak lagi dengan diskaun besar sebelum stok Black Friday awal Samsung kehabisan


Visit our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/