Dell Mempunyai Satu-satunya Tawaran Nintendo Switch OLED Black Friday yang Kami Temui – IGN

Perjanjian Dell Black Friday ini bermula lebih awal: Dell menawarkan Nintendo Switch OLED dengan White Joy-Cons, permainan Splatoon 3 yang dikeluarkan baru-baru ini, dan pengawal wayarles kedua, semuanya hanya $399.99. Perjanjian ini lebih murah daripada membeli Nintendo Switch OLED ($349.99 MSRP) dan permainan Splatoon 3 ($59.99 MSRP) dengan sendirinya, jadi anda pada dasarnya mendapat pengawal secara percuma. Ini juga merupakan satu-satunya tawaran Switch OLED yang sedang berjalan yang tersedia.

Nintendo Switch OLED dengan Splatoon 3 dan Pengawal Wayarles Kedua untuk $399.99

Nintendo Switch OLED + Permainan Splatoon 3 + Wayarles Kedua Pengawal

Splatoon 3 keluar beberapa bulan yang lalu, jadi ia tidak mungkin mendapat penurunan harga yang besar. Ia adalah permainan yang sangat baik yang mesra keluarga, bermakna semua orang, termasuk kanak-kanak, boleh menikmati permainan ini. Ia juga mempunyai mod berbilang pemain tempatan dan dalam talian yang menyeronokkan supaya semua orang boleh menyertai aksi pada masa yang sama. Pengawal wayarles MGC Switchplate ialah pengawal selepas pasaran yang biasanya dijual pada harga $39.99. Ia mempunyai dua penutup plat suis magnet supaya anda boleh memilih warna hitam atau putih, motor gemuruh dwi, ​​kayu analog boleh laras dan butang belakang boleh peta. Ia padat dan bersaiz untuk tangan yang lebih kecil. Secara keseluruhan, ia adalah tambahan yang dialu-alukan.

Nintendo Switch dengan Mario Kart 8 dan 3 Bulan Keahlian Dalam Talian Switch untuk $299.99

Nintendo Switch Console dengan Mario Kart 8 Deluxe dan 3 Bulan Nintendo Switch Online Bundle

Konsol Nintendo Switch dengan Mario Kart 8 Deluxe dan 3 Bulan Nintendo Switch Online himpunan

Jika anda tidak fikir anda mahukan peningkatan OLED yang sangat baik, maka Nintendo Switch standard masih merupakan konsol yang sangat baik. Jika perjanjian ini terdengar biasa, itu kerana kami melihat sesuatu yang hampir serupa pada Black Friday yang lalu. Nintendo bukanlah seorang inovator dalam hal tawaran Black Friday, tetapi ini masih merupakan perjanjian konsol Switch terbaik yang pernah kami lihat bulan ini. Untuk harga konsol Nintendo Switch, anda akan mendapat salinan percuma Mario Kart 8 Deluxe serta keahlian Nintendo Switch Online selama 3 bulan.

Beli Nintendo Switch Animal Crossing Edition Console, Dapatkan Bonus $35 Dell eGift Card

Nintendo Switch Animal Crossing Edition Console

Bonus $35 Kad eGift Dell

Nintendo Switch Animal Crossing Edition Konsol

Jika anda bercadang untuk menggunakan kad hadiah, pada asasnya anda hanya membayar $264.99 untuk konsol Nintendo Switch. Jika anda menghadapi masalah mencari cara untuk membelanjakan kad hadiah $35 itu, maka perkara paling mudah untuk dilakukan ialah dengan hanya membeli beberapa permainan atau aksesori Nintendo Switch. Anda mungkin berfikir bahawa Dell hanya menjual PC, tetapi mereka sebenarnya mempunyai barisan permainan dan peralatan Nintendo Switch yang agak sihat.

Adakah Suis OLED Berbaloi Daripada Suis?

Jika anda mampu membeli premium Switch OLED berbanding model bukan OLED, maka kami fikir ia pasti berbaloi untuk dinaik taraf. Peningkatan terbesar, sudah tentu, adalah paparan. Nintendo Switch OLED menampilkan paparan OLED yang menawarkan kualiti imej yang lebih baik daripada paparan LCD asal. Itu termasuk hitam yang lebih dalam, warna yang lebih terang dan kecerunan warna yang lebih baik. Teksnya lebih tajam dan lebih mudah dibaca juga. Skrinnya tidak begitu besar (7″ pada OLED vs 6.2″ pada bukan OLED), tetapi ia berasa jauh lebih besar berkat bezel yang lebih nipis. Peningkatan lain yang patut disebut ialah kickstand baharu dan dipertingkatkan, port ethernet berwayar keras pada stesen dok, dan cangkerang Suis putih eksklusif dan Joy-Cons yang sepadan.

Adakah terdapat lebih banyak tawaran OLED Nintendo Switch Black Friday?

susah nak cakap. Dell adalah satu-satunya vendor setakat ini yang mempromosikan mana-mana tawaran Switch OLED untuk Black Friday dan tidak mungkin mereka akan menjalankan dua tawaran berasingan secara serentak. Di luar Black Friday, kami tidak pernah melihat Nintendo Switch OLED dijual sama sekali melainkan anda mengira model yang diimport dari UK.

Mencari lebih banyak diskaun? Lihat panduan kami untuk tawaran Black Friday terbaik dan tawaran Nintendo Black Friday terbaik kami.

We want to say thanks to the writer of this post for this remarkable web content

Dell Mempunyai Satu-satunya Tawaran Nintendo Switch OLED Black Friday yang Kami Temui – IGN


Discover our social media profiles , as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/