Dengan Starfield Dan Redfall Ditunda Hingga 2023, Apakah Permainan Yang Xbox Ada Untuk 2022?

Dalam satu pengumuman mengejut, Bethesda mendedahkan hari ini bahawa Starfield dan Redfall telah ditangguhkan dari 2022 hingga 2023. Starfield, khususnya, bersedia untuk menjadi penjual besar dan pemacu penting untuk Xbox Game Pass. Dengan kedua-dua Starfield dan Redfall kini tidak dapat dilihat sehingga separuh pertama tahun 2023, peminat Xbox mungkin tertanya-tanya apa yang mereka boleh nantikan untuk tahun 2022.

Pendek kata, tidak banyak–sekurang-kurangnya tidak banyak yang kita ketahui setakat ini. Setakat yang disahkan keluaran baharu pihak pertama untuk baki tahun 2022, Xbox tidak mempunyainya.

Bermain sekarang: Starfield: Temui Vasco

Dijangka permainan Forza Motorsport seterusnya akan dilancarkan pada tahun ini, tetapi itu tidak disahkan. Siri ini telah berada dalam jadual keluaran setiap dua tahun sejak francais itu mula diperkenalkan pada tahun 2005. Microsoft memberikan Pusingan 10 lebih banyak masa dengan perlawanan seterusnyatetapi sudah lima tahun sejak Forza Motorsport 7, jadi sudah tiba masanya untuk entri baharu yang seterusnya, kami akan bayangkan.

Melihat studio pihak pertama yang lain, Obsidian sedang mengusahakan sepasang RPG baharu, termasuk The Outer Worlds 2 dan Avowed, tetapi kedua-duanya tidak mempunyai tarikh keluaran rasmi lagi. Permainan Obsidian’s Honey, I Shrunk the Kids-meets Rust, Grounded, boleh meninggalkan beta dan dilancarkan secara rasmi pada 2022.

Kemudian terdapat studio Gears of War The Coalition, yang dijangka akan mengusahakan Gears of War 6, tetapi sama ada ia benar atau tidak dan sedia untuk dilancarkan pada 2022 tidak diketahui. Gabungan juga sedang membangunkan a projek kedua, tetapi apa yang kita tahu ialah ia bukan permainan Star Wars.

Salah satu studio terbaharu Microsoft, The Initiative, sedang membuat but semula Perfect Dark baharu dengan bantuan Crystal Dynamics. Bagaimanapun, perkembangannya dilaporkan “amat terjejas” dengan perolehan baru-baru ini, dan tajuk itu dijangka tidak akan dilancarkan tahun ini.

Melihat ke UK, pemaju Rare sedang membuat IP baharu yang dipanggil Everwild (di samping sokongan berterusannya untuk Sea of ​​Thieves), tetapi projek ini telah dilaporkan mengalami pergolakan yang ketara dan oleh itu dijangka tidak akan dikeluarkan tidak lama lagi. Permainan Taman Permainan Microsoft, sementara itu, sedang membuat permainan Fable baharu, tetapi ia belum mempunyai tarikh keluaran yang disahkan lagi. Apa yang kita lihat setakat ini ialah treler penggoda CG ringkas dan tiada permainan sebenar atau butiran konkrit. Taman permainan mungkin juga membuat permainan Forza Horizon seterusnya sekarang, tetapi kami tidak menjangkakannya sehingga 2023 atau 2024.

Kemudian terdapat Ninja Theory’s Senua’s Saga: Hellblade 2, satu lagi permainan Xbox pihak pertama berprofil tinggi yang juga tidak mempunyai tarikh keluaran atau tetingkap keluaran. Sebahagian rakaman di sebalik tabir telah dikeluarkandan ia kelihatan mengagumkan, walaupun.

Satu lagi studio pihak pertama, pemaju Wolfenstein Machine Games, sedang membuat permainan Indiana Jones dengan Todd Howard terbitan Bethesda, tetapi ia tidak dijangka akan dilancarkan dalam masa terdekat.

Melihat kepada studio pihak ketiga, Microsoft mengadakan perkongsian dengan studio Just Cause Avalanche untuk permainan baharunya, Contraband, tetapi tajuk itu belum mempunyai tarikh keluaran lagi. Kemudian terdapat Ark: Survival Evolved 2, dibintangi oleh Vin Diesel, yang akan datang ke Xbox sebagai pelancaran konsol eksklusif–dan yang ini sebenarnya dalam buku untuk 2022.

Pada Jun 2021, Microsoft komited untuk mengeluarkan permainan Xbox pihak pertama baharu setiap tiga bulan. Walau bagaimanapun, sama ada itu lebih kepada cita-cita lembut daripada komitmen konkrit tidak diketahui, dan seperti biasa, sebarang rancangan yang ada pada suatu hari boleh berubah pada hari berikutnya atas sebarang sebab. Lagipun, Todd Howard berkata dia pasti Starfield akan dilancarkan pada November 2022, dan kini tidak. Setakat ini pada tahun 2022, Microsoft belum mengeluarkan permainan pihak pertama yang baharu.

Microsoft dijangka memberikan kejelasan mengenai jadual keluarannya yang akan datang semasa Pameran permainan Xbox dan Bethesda pada 12 Jun. Bagi pihaknya, Bethesda berkata ia sedang menyediakan pameran permainan “selam dalam” untuk Starfield dan Redfall “tidak lama lagi,” tetapi sama ada itu berada di pameran itu atau tidak lama lagi (atau lambat) masih dapat dilihat. Pameran Xbox dan Bethesda juga boleh memberikan kejutan, termasuk keluaran 2022 yang berpotensi baharu (seperti mod baharu Halo Infinite yang dikhabarkan), jadi barisan Microsoft 2022 seperti yang kelihatan sekarang mungkin tidak menceritakan keseluruhannya.

Melihat kepada persaingan, terdapat beberapa eksklusif Switch yang akan datang tahun ini, termasuk Bayonetta 3, Mario Strikers: Battle League, Pokemon Scarlet and Violet, Splatoon 3, Fire Emblem Warriors: Three Hopes, dan Xenoblade Chronicles 3, antara lain. Sementara itu, PlayStation mempunyai God of War: Ragnarok untuk tahun 2022, serta Forspoken, dan kemungkinan pembuatan semula Last of Us yang telah lama dikhabarkan untuk PS5.

Faktor lain yang dimainkan di sini ialah Xbox Game Pass. Perkhidmatan ini pada masa ini mempunyai 25 juta pelanggan, yang mewujudkan aliran pendapatan berterusan untuk Xbox tanpa mengira bila Starfield dan Redfall dikeluarkan. Perkhidmatan ini dijangka tidak akan perlahan pada tahun 2022, walaupun tanpa permainan tersebut. Ada yang membuat spekulasi bahawa Microsoft boleh memotong tawaran baharu dengan penerbit pihak ketiga untuk mengimbangi sebarang potensi kesan daripada Starfield dan Redfall tergelincir, tetapi itu hanya andaian buat masa ini.

Walau bagaimanapun, kami telah melihat beberapa permainan pihak ketiga yang terkenal dilancarkan untuk Game Pass pada Hari Pertama, termasuk Outriders, MLB The Show 22 dan 21, dan banyak lagi. Oleh itu, tidak dapat dibayangkan untuk berfikir bahawa Microsoft boleh cuba menyasarkan beberapa keluaran 2022 untuk mengisi lubang Game Pass yang ditinggalkan oleh Redfall dan Starfield.

Walau apa pun, Microsoft merancang untuk mengembangkan Game Pass dengan pilihan tongkat penstriman dan dengan bekerjasama dengan pengeluar TV untuk meletakkan Apl Xbox terus ke dalam TV yang disambungkan. Menurut cerita VentureBeatMicrosoft mungkin melancarkan tawaran ini pada tahun hadapan, dan langkah tersebut boleh menjadi masalah besar untuk membantu mengembangkan Xbox Game Pass dan meningkatkan lagi pangkalan pelanggan.

We wish to say thanks to the author of this short article for this amazing content

Dengan Starfield Dan Redfall Ditunda Hingga 2023, Apakah Permainan Yang Xbox Ada Untuk 2022?


You can find our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/