Destiny 2 Mengalahkan Cabaran Baharu, Secara Diam-diam Mengakui Terdapat Masalah Yang Lebih Besar

Seni menunjukkan salah satu topi keledar Warlock Exotic baharu Destiny 2 daripada Season of Plunder.

Imej: Bungie

Takdir 2Musim Rampasan telah menjadi satu permainan yang amat menyeronokkan melalui fantasi lanun angkasa setakat ini, tetapi ia bukan tanpa masalah. Yang terbesar telah menjadi kenyataan minggu ini apabila pencarian cerita baharu memerlukan pemain untuk membunuh 50 juara sebelum mereka boleh maju. Bungie memutuskan untuk melengkapkan secara automatik cabaran untuk pemain sehari kemudian, tetapi keadaan itu akhirnya mencetuskan perdebatan baru yang sengit mengenai masalah asas dengan cara permainan itu dimainkan pada masa ini.

Musim 18 adalah mengenai menyerbu tempat persembunyian lanun dan memburu barang rampasan yang terkubur, dan oleh itu ia berkisar pada aktiviti baharu yang dipanggil Ketchcrash. Setiap minggu, pemain menyerbu kapal lanun Jatuh di Ketchcrash, kemudian menyelesaikan ekspedisi untuk mencari harta karun, dan akhirnya menghadapi menentang bos lanun baharu untuk memajukan cerita. Ia mudah dan berulang, tetapi juga masa yang hebat.

Minggu ini, bagaimanapun, pemain dikehendaki membunuh 50 juara selain melengkapkan ekspedisi. Ini adalah versi musuh biasa yang lebih sukar yang perisainya hanya boleh diturunkan dengan pemuatan senjata tertentu. Ia juga jarang berlaku dalam mod permainan yang paling biasa, menjadikannya halangan yang berpotensi besar untuk diatasi oleh ramai pemain. Barisan pencarian mingguan yang biasanya mengambil masa sejam kini memerlukan banyak pengisaran yang membosankan. Iaitu, melainkan pemain meningkatkan kesukaran permainan, dan di sinilah kontroversi bermula.

Pemain menunggu untuk menaiki Spider's Ketch untuk mencari pengembaraan.

Imej: Bungie

Bungie 50-kontrak juara diberikan kemajuan bonus untuk bermain Ketchcrash pada kesukaran Master. Berapa banyak lagi kemajuan? Tiga belas kali lebih banyak, cukup berkesan untuk melengkapkan keperluan dalam satu misi. Master Ketchcrash ialah 1600-aktiviti kuasa, walau bagaimanapun, dan tiada jodoh untuknya. Ini bermakna pemain yang ingin mengambil bahagian perlu mempunyai tahap kuasa sekitar 1580. Mereka juga memerlukan real-teman hidup untuk bermain atau bersedia menggunakan alat LFG (mencari kumpulan) di Bungie Takdir 2 aplikasi pendamping.

Takdir 2 sendiri tidak akan melakukan pencarian jodoh dalam permainan untuk beberapa kandungan terbaiknya, tidak seperti penembak lain. “Saya fikir mencari jodoh boleh membuat pemain lain boleh guna untuk anda,” pengarah kreatif ketika itu Luke Smith berkata pada tahun 2015 apabila mempertahankan amalan tersebut. “Sebab orang ramai berhenti daripada mogok adalah kerana tiada akibat daripada pemergian mereka, hanya hukuman untuk orang pakai buang itu di hujung talian. Agak sukar bagi saya, secara emosi, mahu menundukkan kumpulan pemain kepada perkara itu.”

Atas sebab yang boleh difahami, ramai pemain tidak memenuhi keperluan Master Ketchcrash dan tidak mahu menggunakan apl berasingan untuk meminta orang yang tidak dikenali bermain dengan mereka. Jadi Bungie memutuskan untuk membatalkan semuanya. “Disebabkan keperluan penyiapan terlalu tinggi untuk ramai pemain, kami telah melengkapkan secara automatik objektif Kekalahan Juara untuk pencarian Bermusim Sails of the Shipstealer minggu ini,” studio itu diumumkan semalam di Twitter.

Tweet itu kini telah mencetuskan beribu-ribu balasan dan tweet petikan ketika pemain berdebat sama ada ia adalah perkara yang betul untuk dilakukan. “Bagus,” tulis seorang. Seorang lagi menulis, “bayi.” Beberapa maklum balas adalah lebih substantif. “Bagi orang yang berkata hanya pandai… tidak semua orang boleh melakukan banyak orang yang tidak mempunyai masa lapang, sila berehat,” baca salah satu komen. “Kalau begitu, jangan lakukannya lol mengapa permainan video perlu mematuhi jadual anda?” balas pemain lain. “Sebaliknya inilah yang berlaku, mereka menjadikan keseluruhan permainan percuma…”

Bagi saya, hakikat bahawa perbincangan telah menjadi sangat hangat kerana sesuatu yang kelihatan sangat kecil menunjukkan terdapat masalah yang lebih mendalam yang sedang dimainkan. Isu sebenar, setakat yang saya bimbang, ialah terdapat versi keseluruhan Takdir 2 kebanyakan pemain tidak pernah dapat berinteraksi dengannya kerana ia tidak semestinya berpagar di belakang mekanik kemajuan yang ketinggalan zaman dan sikap tidak peduli Bungie yang pelik terhadap pencarian jodoh. Masalahnya bukanlah Bungie secara tidak sengaja membuat keperluan pencarian yang memenuhi keperluan untuk menamatkan kandungan permainan, tetapi Bungie nampaknya masih bersedia untuk mengekalkan kandungan permainan akhir daripada jangkauan kebanyakan pemain.

Seorang pelayan keselamatan gergasi menembak Guardians.

Imej: Bungie

Sebenarnya Master Ketchcrash sangat menyeronokkan, terutamanya versi minggu ini. Ia sukar, tetapi tidak terlalu keras. Anda tidak memerlukan binaan teratas daripada a Takdir 2 influencer untuk terus hidup, tetapi anda memerlukan pemuatan yang bijak dengan beberapa sinergi agar tidak menjadi sia-sia sepenuhnya. Fasa awal misi yang biasanya anda boleh tidurJalan melalui atau menjadi AFK untuk sama sekali memerlukan sedikit kesedaran spatial dan tumpuan umum untuk terus hidup dan melengkapkan objektif.

Pengubah suai misi bermakna tiada radar, yang benar-benar meningkatkan ketegangan, dan jika seluruh pasukan tidak berdiri teguh dan terhapus, semua orang akan dibut semula ke angkasa lepas. Sementara itu, pertarungan bos terakhir, adakah anda cuba bertahan melawan tentera kecil lanun di jambatan kapal kerana pelbagai jenis musuh membanjiri skrin dari semua arah yang berbeza. Ia adalah masa terbaik yang saya ada Takdir 2 di luar serbuan sebentar lagi, dan langsung tiada sebab mengapa ia tidak sepatutnya lebih mudah diakses oleh semua orang yang bermain permainan itu.

Tahap kuasa, iaitu Takdir jargon untuk nombor pelik yang menggambarkan berapa banyak anda bermain permainan dan betapa sukarnya pelbagai aktiviti, telah berasa ketinggalan zaman dalam model bermusim semasa permainan untuk seketika sekarang. Ini menjadi jelas apabila Ratu Bomoh dikeluarkan dengan a Tetapan legenda untuk kempen yang menjadikannya yang terbaik dalam sejarah siri ini dan pada dasarnya mengabaikan mekanik ini. Mod ditentukur kepada tahap kesukaran tertentu dan tidak berubah tidak kira berapa banyak anda mengisar.

Destiny 2 Guardians bersiap sedia untuk menaiki kapal musuh.

Imej: Bungie

Serbuan, secara tradisional Takdir 2kandungan paling sukar, kini berada dalam bot yang sama kerana tahap kuasa yang disyorkan mereka dengan cepat ketinggalan berbanding setiap musim baharu. Serbuan masih sukar kerana teka-teki esoterik mereka dan pertemuan bos yang unik, tetapi satu-satunya perkara yang menghalang kebanyakan pemain baharu daripada sekurang-kurangnya bereksperimen dengan mereka ialah hakikat bahawa mereka masih tidak menyokong pencarian jodoh biasa.

Untuk sekian lama, idea di sebalik tidak membenarkan pemain membuat jodoh untuk serbuan adalah kerana mereka memerlukan komunikasi yang ketat dan penyelarasan yang rapat, dan cuba melakukannya dengan lima orang asing lain yang tidak mempunyai mikrofon akan menyusahkan. Yang tidak-jadi-kebenaran rahsia, walau bagaimanapun, ialah pemain melakukan perkara ini dengan tepat sepanjang masa menggunakan aplikasi LFG Bungie. Pada bila-bila masa anda boleh menemui pemain di pelbagai peringkat serbuan meminta orang ramai menyertai mereka dan kwtd (tahu apa yang perlu dilakukan). Kadangkala mereka akan menggunakan mikrofon. Kadang-kadang mereka tidak akan. Sesetengah pemain, dikenali sebagai sherpa, berusaha keras untuk mencari pemula serbuan untuk mengajar. Selalunya cukup dengan hanya melompat dan membiarkan veteran membawa anda melalui. Terdapat beratus-ratus panduan bertulis dan video YouTube yang akan menunjukkan kepada anda perkara yang anda sepatutnya lakukan secepat mungkin, jika tidak lebih cepatdaripada lima orang bergurau di sembang pasukan.

Bungie nampaknya memahami bahawa memaksa pemain melakukan begitu banyak perkara ini di luar permainan adalah memakai nipis. Bulan lalu, ia mengumumkan satu set penambahbaikan kepada fungsi sosialkehalusan yang akan termasuk menambah alat LFG terus ke dalam permainan apabila Lightfall pengembangan tiba Februari depan. Tidak jelas bagaimana semuanya akan berfungsi, tetapi saya berharap kita menghampiri hari di mana sesiapa sahaja boleh melawat Takdir 2hab sosial, hantar permintaan, dan kemudian masuk ke dalam apa sahaja aktiviti yang mereka mahu dengan pasukan bomba yang mereka perlukan untuk dapat menyelesaikannya.

Takdir 2 adalah permainan yang hebat. semoga, apabila ia mencapai ulang tahun ke-10, setiap pemain akan dapat merasai pengalaman terbaik yang ditawarkan tanpa perlu mengemudi labirin byzantine terlebih dahulu. Saya bosan dengan rakan-rakan saya yang melelapkan mata setiap kali saya cuba menerangkan kepada mereka apa yang perlu mereka lakukan sebelum saya boleh mula menunjukkan kepada mereka perkara yang sangat menarik.We wish to thank the author of this short article for this outstanding material

Destiny 2 Mengalahkan Cabaran Baharu, Secara Diam-diam Mengakui Terdapat Masalah Yang Lebih Besar


We have our social media pages here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/