Diablo Immortal Boleh Menjalankan Dompet Anda Lebih Daripada Yang Anda Fikirkan

Sekeping seni Diablo Immortal utama yang menunjukkan apa yang kelihatan kepada The Devil sedang terbakar.

Diablo Immortal mungkin versi mudah alih yang kukuh bagi perangkak penjara bawah tanah hack-and-slash Blizzard, tetapi bukan rahsia lagi permainan ini telah diselubungi kontroversi kerana transaksi mikronya yang teruk. Sebelum ini ada spekulasi bahawa memaksimumkan satu aksara boleh menelan kos sebanyak $100,000. Walau bagaimanapun, kini nampaknya anggaran itu sangat rendah, kerana jumlah sebenar mungkin melebihi setengah juta.

Menaik taraf sepenuhnya a Diablo Immortal watak memerlukan permata legenda, yang diperoleh daripada Elden Rifts. Pencarian ini memberi ganjaran kepada anda dengan permata yang diidamkan setelah selesai. Tetapi kerana ini adalah a gacha permainan, mereka dimunculkan dalam pelbagai peringkat jarang rawak, kerana perkara ini cenderung untuk pergi.

Kemungkinan mendapat permata legenda lima bintang yang dinaik taraf sepenuhnya adalah kurang daripada 1%, mengikut pengiraan oleh Redditor BullHorn 7 dari awal bulan ini. Anda boleh menggunakan puncak legenda pada $2.50 setiap satu untuk meningkatkan peluang tersebut, dengan pilihan untuk melengkapkan 10 puncak sebelum permulaan setiap Elden Rift. Itu $25 hanya untuk mendapatkan satu permata lima bintang yang legenda sepanjang masa. Walau bagaimanapun, terdapat mekanik “kebangkitan” yang membolehkan anda menaik taraf permata lebih banyak, dan itulah yang akhirnya meningkatkan kos meratakan watak daripada $100,000 kepada lebih daripada $540,000. Anda boleh melihat ini dengan berkesan sebagai had tahap sebenar permainan yang tersembunyi.

Menurut pengguna Twitter Andrew “SpaceDrakeCF” Dice, pengasas studio penyetempatan permainan indie Jepun Carpe Fulgur, membangkitkan permata lima bintang legenda anda membuka kunci lima lagi slot permata, yang kemudiannya juga boleh dinaik taraf. Anda memerlukan bahan yang dipanggil Dawning Echo dan bercakap dengan Vic the Master Jeweller di Westmarch sebelum anda boleh membangkitkan permata anda, tetapi setelah anda menyelesaikan semua prasyarat, anda kemudian boleh menghabiskan dompet anda untuk menjadikan watak anda OP.

“So now that some people have begun max-leveling their five-star gems (because yes, you also need to level the dam things), it turns out that there’s an additional mechanic,” Dice tweeted. “You can awaken a five-star gem to give an item five additional gem slots.”

Dice dipautkan ke siaran Reddit oleh pengguna ShiftYourCarcassyang membincangkan secara ringkas metodologi untuk bagaimana dan mengapa kos yang tinggi untuk memaksimumkan sepenuhnya watak dalam Diablo Immortal. Mereka menjelaskan bahawa sebahagian daripada harga datang daripada bahan gema fajar, yang boleh didapati dengan lebih mudah melalui kedai dalam permainan untuk 1000 bola kekal atau $25 untuk pek bola abadi 1500. Bercakap tentang yikes.

Baca Lagi: Diablo ImmortalSiaran China Ditunda Berikutan Penyenyapan Media Sosial

“Jika anda bernasib baik dan purata sekitar $15,000 setiap permata 5/5 bintang untuk 36 permata, itu sahaja akan mencecah sehingga $540,000,” tulis ShiftYourCarcass. “Selain itu, anda memerlukan enam gema fajar, iaitu tambahan $30 setiap permata untuk enam permata iaitu $180. Sekarang, perkara itu adalah di atas bahawa anda akan mencari permata 5/5 bintang khusus untuk binaan watak anda, anda juga memerlukan pendua permata itu untuk menaik taraf permata 5/5 bintang jadi kos $540,000 adalah asas jika anda mempunyai nasib baik, dan sehingga lebih satu juta dolar untuk paus malang itu.”

Kotaku telah menghubungi Blizzard untuk mendapatkan komen.

Perlu diingatkan bahawa anda tidak diwajibkan untuk mengambil bahagian dalam permainan yang bodoh transaksi mikro seperti ini. Anda boleh berseronok dengan Diablo Immortal tanpa membelanjakan satu dolar, walaupun ia menjadi menyusahkan jika anda ingin mengambil bahagian dalam beberapa PvP permainan. Sehubungan itu, rasanya seolah-olah Blizzard menyalurkan anda untuk membelanjakan wang hanya supaya anda mempunyai peluang yang kompetitif. Ia tidak sukar untuk melihat mengapa permainan ini mempunyai markah Metacritic terendah yang pernah ada sedikit awal bulan ini.

Saya, bagaimanapun, ingin menjerit penstriman Twitch Quin69 yang, selepas membelanjakan $6,000 dan mendapat sifar permata legenda lima bintangakhirnya mendapat satu $15,000 kemudian. Itu yang sebenar.

We would like to say thanks to the writer of this short article for this outstanding web content

Diablo Immortal Boleh Menjalankan Dompet Anda Lebih Daripada Yang Anda Fikirkan


Find here our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/