Dok Apple TV, 80 port mengatasi Thunderbolt & banyak lagi – jenaka April Fools 2022 terbaik | AppleInsider


AppleInsider disokong oleh khalayaknya dan mungkin memperoleh komisen sebagai Amazon Associate dan rakan kongsi ahli gabungan untuk pembelian yang layak. Perkongsian ahli gabungan ini tidak mempengaruhi kandungan editorial kami.

Hari April Fools tidak dapat dielakkan jika anda berada dalam talian. Berikut ialah beberapa jenaka dan fabrikasi terbaik yang mengelilingi Apple dan teknologi.

Apple secara amnya tidak mengambil bahagian dalam April Fools, walaupun ia adalah ulang tahun penubuhannya. Walau bagaimanapun, Siri jurutera telah menyembunyikan beberapa jenaka pintar dalam pembantu pintar untuk pengguna yang lebih giat.

Satu interaksi Siri boleh dimulakan dengan hanya menyebut “April Fools,” dan Siri akan menawarkan untuk memberi nasihat untuk gurauan dengan bertanya “Tell me an April Fools prank.” Gurauan yang ditawarkan pelbagai daripada benar-benar bodoh kepada percubaan untuk menjadi sihat. Tanya beberapa kali untuk melihat hasil yang berbeza.

Tanya “apa yang awak buat?” dan Siri akan menjawab “Saya melihat betapa mudahnya orang yang mudah tertipu.” Interaksi ini boleh memulakan permainan dengan Siri dengan menyebut “Hei Siri, Benar atau Salah.” Permainan ini terdiri daripada lima pernyataan di mana pemain memilih yang benar atau salah. Keputusan akhir boleh dikongsi ke media sosial.

Apple bukan satu-satunya yang mengambil bahagian dalam April Fools. Satu pembuat aksesori popular yang dipanggil Twelve South mengiklankan aksesori Apple TV yang dipanggil “tvTV.” Paparan 7 inci persegi yang bodoh ini mempunyai slot untuk kotak atas set Apple TV.

TVTV oleh Twelve South

Walaupun anda sebenarnya tidak boleh membeli karya fiksyen bernilai $500 ini, laman web tersebut menawarkan diskaun 20% dengan kod APRILFOOLS semasa checkout.

Synology telah mengumumkan “FloppyStation” lengkap dengan empat pemacu cakera liut untuk lebih daripada 5.75MB storan. Sudah tentu, anda mungkin memerlukan beberapa dongle untuk menyambungkannya kepada anda Studio Mac.

Jika anda memerlukan sesuatu yang lebih moden, OWC mempunyai dok 80-port dengan output kuasa 1000W. Berbilang hab Thunderbolt, VR, Holo ViDi Ai, sambungan paparan 16K + 8K dan banyak port USB.

Terdapat alam semesta alternatif di mana Apple memberikan pengguna apa yang mereka mahukan, dan dalam satu ini ia adalah a Touch ID penyesuai sensor untuk Mac. Anda tidak perlu lagi memasang pita pelekat a Papan Kekunci Ajaib di bawah meja anda hanya untuk kemudahan Touch ID.

Ramai dalam komuniti teknologi sudah bosan diganggu oleh maskot burung hantu Duolingo. Akhirnya, ada peguam di sini untuk membantu mengambil kes anda.

Hari April Fools boleh menjadi hari yang meletihkan, jika tidak benar-benar menakutkan untuk menavigasi internet, jadi kami AppleInsider semoga anda berjaya semasa anda mengklik pada pautan Rick Roll yang kedua puluh. Tidak, Twitter belum mengumumkan butang editApple juga tidak mengeluarkan WWDC pengumuman acara.We want to thank the author of this article for this amazing content

Dok Apple TV, 80 port mengatasi Thunderbolt & banyak lagi – jenaka April Fools 2022 terbaik | AppleInsider


You can find our social media accounts as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/