Elden Ring dan banyak permainan lain adalah beli dua, dapatkan satu percuma di Amazon dan Target

Minggu ini hampir separuh berakhir, tetapi tawarannya sudah luas. Jika anda mempunyai masa pada musim panas ini untuk mencuba permainan video atau permainan meja, kami mempunyai diskaun yang sesuai untuk anda lihat. Amazon dan Sasaran kedua-duanya menjalankan beli dua, dapatkan satu jualan percuma dari sekarang hingga Sabtu, 18 Jun. Ia merupakan satu lagi promosi gaya campuran dan padanan, di mana anda membeli dua permainan video, permainan papan, filem atau malah beberapa mainan dan mendapat satu pertiga daripada nilai yang sama atau kurang secara percuma.

Promo semasa adalah peluang yang baik untuk menyimpan beberapa permainan hebat yang keluar tahun ini, seperti Cincin Elden atau yang dikeluarkan baru-baru ini Lego Star Wars: The Skywalker Sagadan anda juga boleh melemparkan klasik moden yang mungkin anda terlepas, seperti Sekiro: Bayang Mati Dua Kali. Pilihan adalah milik anda dan anda sendiri, tetapi satu perkara yang pasti adalah hakikat bahawa anda mempunyai banyak pilihan di sini. Hanya tambahkan tiga item yang layak pada troli anda di mana-mana peruncit dan diskaun akan berkuat kuasa secara automatik semasa pembayaran.


Jualan “Campuran dan Padan” B2G1 Percuma

Promosi “beli dua, dapatkan satu percuma” semasa di Amazon dan Sasaran meluas kepada pelbagai produk yang berbeza, termasuk mainan, filem, buku dan permainan video seperti Elden Ring, Lego Star Wars: The Skywalker Saga, dan Grand Theft Auto: Trilogi – Edisi Definitif.

Adakah itu bunyi angin musim panas yang perlahan-lahan memikat anda dengan pelukan mesra alam luar yang hebat? Tidak, ia adalah bunyi beberapa kad video berkeupayaan pengesanan sinar yang berkuasa berputar dalam PC desktop dan sebenarnya dijual dengan harga diskaun. Selepas banyak kekurangan dan pusingan stok semula yang terhad, akhirnya bukan kerja bodoh untuk membina PC sekarang kerana GPU kadang-kadang mendapat diskaun yang ketara — iaitu, melainkan anda mahu berada dalam keadaan yang sukar dan merancang untuk mengambil siri 40 generasi seterusnya apabila ia dilancarkan bulan depan.

Jika anda berada di pasaran untuk kad video peringkat teratas untuk binaan anda sekarang, Antonline menjualnya Kad grafik EVGA RTX 3080 Ti FTW3 untuk $1,129.99 (potongan kira-kira $300) dan EVGA GeForce RTX 3080 Ti XC3 untuk $1,099.99 (kira-kira $230 diskaun). Ini adalah beberapa kad gemuk, 12GB yang menyokong permainan 4K pada 120Hz dengan pengesanan sinar dan DLSS tanpa mengeluarkan banyak peluh, dan kedua-duanya datang pada harga yang lebih murah daripada kad rujukan model asas Nvidia 3080 – yang pada masa ini berjalan $1,199.99. Baca ulasan kami.

1655313089 659 Elden Ring dan banyak permainan lain adalah beli dua dapatkan


EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra Gaming

Kad video RTX 3080 Ti FTW3 PCIe 4.0 EVGA mempunyai 12GB memori video GDDR6X, sokongan untuk pengesanan sinar dan penskalaan AI DLSSS, dan jalur pencahayaan RGB yang terang merentasi perumah logam dan tatasusunan tiga kipas.

1655313089 136 Elden Ring dan banyak permainan lain adalah beli dua dapatkan


EVGA GeForce RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X XC3 Ultra Gaming

Kad video RTX 3080 Ti XC3 PCIe 4.0 EVGA mempunyai 12GB memori video GDDR6X, sokongan untuk pengesanan sinar dan penskalaan AI DLSSS, dan bingkai yang lebih kecil sedikit berbanding model FTW3 yang lebih mahal. Ia mengorbankan sedikit peningkatan kelajuan jam dan mempunyai persediaan lampu LED yang lebih sederhana.

Echo Dot terbaru Amazon kini tersedia dengan harga $27.99 dalam semua warna pada kedua-duanya Amazon dan Belian terbaik, yang sepadan dengan harga terendah pembesar suara pintar setakat ini. Ia tidak menjadi lebih baik daripada diskaun $22 ini pada Dot model asas, walaupun jika anda baru dalam dunia teknologi rumah pintar, anda mungkin ingin mempertimbangkan membeli berkas $32.99 yang menggandingkan Dot gen keempat dengan Palam Pintar Amazon. Kombo berdiskaun memberikan anda akses mudah ke Alexa di dalam bilik pilihan anda, dengan palam pintar memberikan beberapa fungsi tambahan kepada peranti lama sekalipun. Sebagai tambahan daripada memainkan muzik atau meminta cuaca, sebagai contoh, anda boleh memberitahu Alexa untuk menghidupkan lampu tradisional yang telah anda pasangkan ke dalam Palam Pintar — atau juga menyediakan beberapa pemasa lanjutan menggunakan aplikasi Amazon Alexa pada telefon atau tablet anda. Baca ulasan kami tentang Echo Dot di sini.

1655313089 838 Elden Ring dan banyak permainan lain adalah beli dua dapatkan


Echo Dot (gen keempat)

Echo terkini memilih binaan sfera dan bunyi yang lebih baik sambil mengekalkan tanda harganya yang mudah didekati.

Satu lagi tawaran hebat yang kini tersedia di ruang rumah pintar ialah Amazon Smart Thermostat, iaitu dijual terus dari Amazon sekarang dengan harga $47.99 ($12 diskaun). Harga perjanjian semasa sepadan dengan harga terendah termostat setakat ini dan menjadikannya nilai yang lebih baik daripada biasanya — yang mengatakan banyak memandangkan peranti yang sangat baik menandakan kebanyakan kotak yang diperlukan oleh orang biasa, walaupun pada $59.99.

Termostat Pintar Amazon ialah termostat pintar termurah yang boleh anda beli dan disegerakkan dengan mudah dengan Alexa, membolehkan anda menetapkan pemasa, jadual program dan memanaskan atau menyejukkan rumah anda dengan lebih cekap berbanding dengan termostat tradisional. Sudah tentu, kerana ini adalah ekosistem Amazon, anda tidak akan mendapat sebarang fungsi Pembantu Google atau keserasian Apple HomeKit. Amazon mahu anda menggunakan perkhidmatannya, dan termostat kacak yang murah dan masih bagus dalam tugasnya ialah cara yang bijak untuk mencapainya. Baca ulasan kami.

1654305898 68 The best tech you can gift mom year round


Termostat Pintar Amazon

Dibangunkan dengan kerjasama Resideo, Amazon Smart Thermostat membolehkan anda mengawal suhu rumah anda melalui kawalan suara Alexa dan dari jauh melalui aplikasi.

Beberapa lagi tawaran hari Rabu untuk diperiksa

We would love to say thanks to the writer of this short article for this incredible content

Elden Ring dan banyak permainan lain adalah beli dua, dapatkan satu percuma di Amazon dan Target


Our social media profiles here , as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/