Fall Guys bebas untuk bermain anggaran masa keluaran dan perkara yang diharapkan daripada Musim 1: Percuma Untuk Semua

Ia adalah minggu yang besar untuk Lelaki Jatuh – ia akan dimainkan secara percuma dan ditetapkan untuk dilancarkan pada Xbox dan Nintendo Switch pada masa yang sama.

Musim baru Lelaki Jatuh adalah, sesuai, dinamakan Musim 1: Percuma Untuk Semua. Ia adalah jenis tetapan semula, memperkenalkan mata wang baharu dan Pas Musim untuk dinikmati oleh pemain.

Untuk membantu anda mengikuti perkembangan terkini apabila Fall Guys melancarkan model percuma untuk bermain, anda akan temui semua yang anda perlu tahu tentang musim baharu di bawah, daripada cara mata wang baharu itu berfungsi, kepada cara anda boleh memperoleh ganjaran melalui prapendaftaran.

Pada halaman ini:

Anggaran masa keluaran Fall Guys percuma untuk bermain, Xbox dan Switch

KEMASKINI (9:30 pagi): Dan kami nampaknya hidup! Walaupun Mediatonic tidak mengumumkannya secara rasmi, kami boleh log masuk pada PS4, Xbox dan PC masing-masing.

Jika anda tidak boleh log masuk lagi, inilah yang terkini Nota tampal Fall Guysdan treler permainan baharu untuk musim ini:

LAPORAN ASAL: Fall Guys Musim 1: Free For All mempunyai tarikh keluaran pada 21 Jun di PlayStation, Xbox, PC dan Nintendo Switch. Pada masa inilah permainan akan dimainkan secara percuma, dan melihat keluaran sekumpulan kandungan baharu, serta tweak kepada sistem sedia ada.

Walaupun masa pelancaran percuma untuk bermain Fall Guys yang tepat masih belum diumumkan oleh pembangun Mediatonic, kaunter dalam permainan untuk musim semasa berakhir adalah seperti berikut:

  • UK: 1 tengah hari (BST / UK)
  • Eropah: 2 petang (CEST / Eropah Barat)
  • Pantai Timur AS: 8 pagi (EST / Pantai Timur AS)
  • Pantai Barat AS: 5 pagi (PST / Pantai Barat AS)

Ini sepadan dengan kemas kini sebelumnya, seperti pembaikan panas atau kemas kini yang lebih besar menambahkan perkara seperti Jump Showdowndi mana Fall Guys cenderung untuk mengemas kini pada waktu petang waktu UK.

Mengapa tidak ada masa yang tepat? Menurut Mediatonic, mereka mahu memastikan “tiada gremlin dalam sistem” terlebih dahulu. Walau apa pun, ia berkemungkinan berlaku pada waktu bekerja di UK hari ini, dengan mengandaikan semuanya berjalan lancar.

Apa yang baharu dalam Musim 1: Percuma Untuk Semua?

Untuk mengikuti pelepasannya di Nintendo Switch, Xbox dan Epic Games Store, Fall Guys sedang menjalani penetapan semula. Ini bermakna musim baharu itu sebenarnya Musim 1: Percuma Untuk semua. Terdapat banyak kandungan baharu, serta beberapa perubahan pada cara perkara seperti mata wang dan pas musim berfungsi.

Inilah yang anda boleh jangkakan:

  • Platform Baharu: Fall Guys akan dilancarkan ke konsol Nintendo Switch, Epic Games Store dan Xbox pada 21 Jun. Permainan ini akan dinyahsenarai di Steam mulai tarikh ini juga, tetapi pemain sedia ada tidak akan terjejas.
  • Musim 1: Percuma Untuk Semua: Permainan ini akan dimainkan secara percuma. Permainan merentas platform dan perkembangan akan berkuat kuasa juga, membolehkan anda bermain dengan pemain pada platform lain

  • versi PS5: Dilancarkan pada 21 Jun, dengan masa pemuatan yang lebih pantas dan peningkatan prestasi dalam perjalanan.
  • Pek Legasi: Bagi pemain yang melancarkan Fall Guys sebelum 21 Jun, ini termasuk nama panggilan, papan nama, kostum Regal, kostum Veggie Dog, kostum Feisty Dwarf – dan Pas Musim untuk Musim 1!

1655809244 308 Fall Guys bebas untuk bermain anggaran masa keluaran dan perkara
  • Tunjukkan Bucks, mata wang baharu yang boleh digunakan untuk membeli Pas Musim
  • Ganjaran pradaftar, untuk pemain yang mahu pradaftar untuk musim baharu. Anda akan mendapat banyak ganjaran eksklusif.

Semoga berjaya dalam Fall Guys Musim 1: Percuma Untuk Semua!We would like to say thanks to the author of this post for this remarkable material

Fall Guys bebas untuk bermain anggaran masa keluaran dan perkara yang diharapkan daripada Musim 1: Percuma Untuk Semua


Find here our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/