Final Fantasy XVI Akan Datang Musim Panas 2023 Ke PS5, Treler Permainan Baharu Didedahkan

Final Fantasy XVI mendapat perhatian semasa pembentangan PlayStation State of Play. Square Enix mempamerkan aksi eksklusif PS5 bermasa yang akan datang, mempamerkan dunianya dan pertempuran berorientasikan aksi. Ia juga mendedahkan bahawa Final Fantasy XVI akan mengeluarkan Summer 2023, secara eksklusif pada PS5.

Treler Final Fantasy XVI baharu mempamerkan beberapa bos besar daripada permainan itu, serta pertempuran aksi masa nyata. Pertempuran kelihatan serupa dengan Final Fantasy XV dan Final Fantasy VII Remake, dengan pergerakan berkelajuan tinggi dan nombor kerosakan yang berterbangan. Beberapa pergaduhan bos yang ditunjukkan mempunyai sudut kamera yang lebih sinematik, bersama-sama dengan bar kesihatan watak utama dan bar kesihatan bos dipaparkan dengan jelas. Treler itu juga menetapkan pentas untuk perang besar-besaran antara dua puak dalam permainan dan menunjukkan dunia yang lebih berat fantasi.

Bermain sekarang: Trailer Permainan Final Fantasy XVI | Sony State of Play Jun 2022

Terperinci pada Blog PlayStation, treler baharu itu turut menyediakan sedikit maklumat lanjut tentang kisah Final Fantasy XVI, serta Eikons. Eikon berfungsi sebagai panggilan dalam permainan, tetapi juga memainkan peranan penting dalam konflik yang berterusan di alam Valisthea. Penasihat Ekonomi Tetap Hugo Kupka berkuasa sebagai Dominan Eikon Titan, membawanya untuk mempunyai pengaruh dalam politik serta mengumpul kekayaan peribadi yang besar. Berdiri menentangnya ialah Benedikta Harman, Dominan Eikon Garuda, yang sedang dalam misi mencari Eikon Api kedua apabila dia bertemu dengan protagonis, Clive Rosfield.

Final Fantasy XVI ialah entri baris utama pertama dalam siri ini sejak Final Fantasy XV 2016, dan ia kembali kepada tetapan fantasi yang lebih tradisional yang sudah lama kita tidak lihat. Ia dikendalikan oleh bahagian Square Enix yang sama yang bertanggungjawab untuk Final Fantasy XIV MMO yang sangat baik, dan pereka Devil May Cry V Ryota Suzuki bekerja sebagai pengarah pertempuran–jadi kita harus mengharapkan tindakan yang sangat lancar.

Permainan ini tidak akan datang ke PS4, walaupun penggoda awal menyatakan ia akan datang ke PC pada satu ketika selepas keluaran.

GameSpot mungkin mendapat komisen daripada tawaran runcit.

We would like to thank the writer of this post for this remarkable content

Final Fantasy XVI Akan Datang Musim Panas 2023 Ke PS5, Treler Permainan Baharu Didedahkan


Explore our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/