Fon kepala penulen udara ‘Dyson Zone’ baharu akan dikeluarkan pada tahun 2022

Anda mungkin biasa dengan TikTok yang terkenal Dyson Airwrap. Atau mungkin anda pernah mendengar tentang Dyson yang sangat popular vakum.

Walau apa pun cara yang anda telah ketahui Dyson, tidak dapat dinafikan bahawa ia adalah jenama mogul yang patut mendapat pengiktirafan. Lagipun, orang tidak hanya meniru jenama itu secara percuma.

Tetapi Dyson menambah tawaran mereka dengan pelancaran fon kepala penulen udara mereka bertajuk Zon Dyson.

Zon Dyson akan menawarkan pembeli dengan udara tulen dan audio tulen merevolusikan ruang teknologi untuk kebaikan. Namun, masih banyak lagi yang perlu ditemui tentang pelancaran terbaru Dyson, seperti apa yang dilakukan oleh fon kepala, cara ia berfungsi, bila ia ditetapkan untuk dikeluarkan dan banyak lagi.

Teruskan membaca untuk mengetahui semua yang anda perlu tahu.

Apakah Zon Dyson?

Zon Dyson adalah yang pertama kali digunakan oleh jenama itu pada yang boleh dipakai penulen. Ia menangkap pencemaran bandar, gas, alergen dan bahan zarah, semuanya sambil membatalkan bunyi yang tidak diingini dan menawarkan audio yang tulen dan berkesetiaan tinggi.

Tetapi ciptaan ini tidak dilahirkan dalam sekelip mata. Sebaliknya, pasukan di seluruh UK, Singapura, Malaysia dan China berkumpul bersama dekad penyelidikan, enam tahun pembangunan dan lebih daripada 500 prototaip untuk mencipta tawaran hebat ini.

Orang hanya boleh menganggap ini adalah tindak balas kepada pandemik Coronavirus yang sedang berlaku, tetapi kita harus ingat udara berkualiti telah menjadi keperluan penting sejak beberapa tahun sebelumnya. Malah, Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) menganggarkan bahawa “9 dalam 10 orang di seluruh dunia menghirup udara yang melebihi had pencemar garis panduan WHO,” menurut kenyataan akhbar jenama itu.

Dyson

Bukan sahaja terdapat keperluan untuk udara bersih, tetapi “lebih daripada 100 juta orang terdedah kepada pendedahan hingar jangka panjang di atas bimbingan WHO,” sambung keluaran itu, menjadikan pelancaran ini lebih penting.

Bagaimanakah saya boleh membeli fon kepala penulen udara Dyson?

Walaupun ramai mungkin tidak sabar-sabar untuk mendapatkan fon kepala penulen udara Zon Dyson baharu, mereka tidak akan tersedia sehingga musim luruh 2022. Apabila sudah, orang ramai boleh menjaringkan peranti baharu itu dalam talian dan di Dyson Demo Stores.

Untuk kemas kini tentang spesifikasi produk penuh dan butiran lanjut tentang ketersediaan, daftar untuk kemas kini di sini.

Beli kegemaran Dyson yang lain:

Jika menunggu sehingga musim luruh 2022 adalah terlalu banyak untuk ditanya, maka belilah yang lain Dyson kegemaran di bawah. Percayalah, mereka tidak akan mengecewakan.

1. Dyson Airwrap Styler Lengkap$930

Sarung biru dengan airwrap di dalamnya
Amazon

Jika anda berada di pasaran untuk Dyson Air Wrap yang terkenal, anda boleh membeli-belah pilihan yang diidamkan di Amazon. Ia ditandakan sehingga $930 sementara bekalan masih ada, tetapi bagi kebanyakan orang, alat itu telah mengubah permainan penggayaan rambut mereka untuk kebaikan dan sangat berbaloi untuk pelaburan.


2. Dyson Airwrap Styler Diperbaharui Lengkap$500

Dyson Airwrap merah jambu yang telah diperbaharui
Dyson

Kadangkala — atau kebanyakan masa —$930 tidak mungkin, jadi pilihlah pengaya Airwrap yang diperbaharui ini di tapak Dyson sebaliknya. Ia berharga pada kadar yang sama dengan set lengkap biasa dan datang dalam warna merah jambu yang comel. Anda juga boleh menantikan semua lampiran dan beg pembawa.


Pengering rambut Dyson berwarna merah jambu
Dyson

Jika anda sedang mencari pengering rambut pembunuh yang melindungi rambut daripada kerosakan haba yang melampau, cepat kering dan mempunyai gaya terkawal, anda pasti menyukai Pengering Rambut Dyson Supersonic. Paling penting, ia meningkatkan kelicinan sebanyak 75%, meningkatkan kilauan sehingga 132% dan mengurangkan keriting dan keriting sehingga 61%.


Vakum tanpa wayar Dyson
Dyson

Ya, Dyson juga membuat vakum terbaik. Dyson V8 Animal dilengkapi dengan pembersih pemacu terus mati, alat bermotor mini, berus habuk lembut mini, alat celah, alat gabungan, pengecas dan stesen dok. Selain itu, ia adalah vakum tanpa wayar terbaik yang kami uji daripada Dyson. Tidak percaya kami? Semak ulasan penuh di sini.


Vakum bola Dyson
Dyson

Jika anda pemilik tebal permaidani, maka Dyson Ball Animal 2 Vacuum yang telah dicuba dan benar adalah pembersih yang sempurna untuk anda. Model ini bukan tanpa wayar tetapi masih disertakan dengan aksesori untuk mengubah vac kuasa anda menjadi mesin pembersihan yang tepat.


Penapis dan penyejuk udara Dyson
Dyson

Mengeluarkan 99.97% bahan pencemar dan alergen sekecil 0.3 mikron, Dyson Pure Cool berbeza dengan penapis udara lain di luar sana. Teknologi kipas mengeluarkan aliran udara bersih yang lancar dan tidak terganggu dan termasuk kipas menara penyejuk apabila anda memerlukannya.


Pembersih udara, penyejuk dan pemanas Dyson
Dyson

Perlukan pemanas di atas pembersih udara? Nasib baik anda, kerana pemanas dan kipas Dyson ini berbilang tugas untuk memberikan anda kehangatan dan udara bersih yang unggul. Paling penting, ini adalah satu-satunya pemanas penulen yang direka dan diuji untuk melakukan ini sahaja, menurut laman web jenama.


Semak keluar Beli-belah New York Post untuk lebih banyak kandungan.

We wish to give thanks to the writer of this article for this outstanding web content

Fon kepala penulen udara ‘Dyson Zone’ baharu akan dikeluarkan pada tahun 2022


Visit our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/