Fon kepala Sony XM4 yang membatalkan hingar hampir $100 diskaun di Woot

manakala Sony WH-1000XM5 baru-baru ini muncul dengan harga yang lebih tinggi dan hanya beberapa penambahbaikan, anda boleh memilih model XM4 yang masih sangat bagus untuk harga yang rendah di Woot. Biasanya $348, model perak boleh didapati baharu dengan harga $259.99. Sudah kira-kira enam bulan sejak kami melihat harga mengatasi yang ini. (Amazon menjualnya dengan harga $248 sekitar Black Friday.)

Skim warna XM4 ini dipanggil “perak” oleh Sony, tetapi saya menganggapnya sebagai warna putih pucat berkrim dengan aksen emas. Model ini menggembar-gemburkan ciri yang kami gembira dapat melihat kembali dalam versi terkini, seperti hayat bateri selama 30 jam dan keupayaan untuk berpasangan dengan dua sumber Bluetooth secara serentak serta fungsi main/jeda automatiknya yang berlaku apabila anda memakai atau mengambil. mematikan fon kepala.

Anda boleh menyemak ulasan kami tentang XM4 di sinidan, untuk perbandingan, berikut ialah ulasan untuk fon kepala XM5 yang lebih baharu.


Sony WH-1000XM4

Fon kepala atas telinga ini ialah antara fon kepala pembatalan hingar terbaik yang boleh anda beli sekarang. Ia boleh bertahan sehingga 30 jam dengan sekali cas dan memberikan pengalaman mendengar yang selesa dengan pad telinga yang mewah.

Jika anda ingin bermain menentang rakan atau orang yang tidak dikenali Sukan Nintendo Switch dan permainan lain dalam talian, anda memerlukan keahlian Switch Online. Best Buy menganjurkan tawaran bagus yang menggabungkan satu tahun perkhidmatan (ia adalah keahlian keluarga, yang memberikan akses dalam talian untuk sehingga lapan pengguna pada konsol yang sama) dan kad microSD SanDisk 128GB untuk $34.99. Anda pada asasnya mendapat kad mikroSD secara percuma, membolehkan anda mengembangkan dengan banyak memori dalaman 32GB Switch anda untuk menampung muat turun permainan digital.

Nintendo Switch Online juga membenarkan pelanggan menyandarkan simpanan permainan mereka di awan (berguna sekiranya konsol anda menjadi kaput) dan mengakses pelbagai permainan retro, merangkumi NES dan Super Nintendo.

Pek Bateri MagSafe magnetik Apple yang boleh dipasang pada bahagian belakang telefon siri iPhone 12 atau iPhone 13 anda mendapat potongan $20 pada Amazon dan Terbaik Beli. Biasanya $99, ia $79.99, yang hampir dengan harga terendah yang pernah kami lihat. Ia dibuat untuk berfungsi paling baik pada iPhone terbaharu dan terbaik, tetapi ia boleh berfungsi sebagai pengecas wayarles pegun untuk iPhone lama, juga. Selain itu, anda boleh mengecas AirPods yang menyokong pengecasan wayarles.

Jika anda bercadang untuk mendapatkannya di jalan raya, perlu diingat bahawa pek bateri kecil ini tidak mempunyai kapasiti yang mencukupi untuk mengecas sepenuhnya walaupun iPhone terkecil Apple. Dalam ulasan 2021 kami, ia mencapai 83 peratus pengecasan semula iPhone 12 Mini sebelum ia hilang, dan ia mengambil masa 130 minit untuk melakukannya. Jadi, ia tidak begitu pantas atau luas dari segi jus bateri, tetapi ia mungkin menyelesaikan tugas untuk keperluan anda.

Pek Bateri MagSafe Apple pada iPhone 12 Mini


Pek Bateri MagSafe Apple

Pek Bateri MagSafe Apple ialah satu-satunya pilihan untuk pengecasan wayarles magnetik semasa dalam perjalanan yang disepadukan dengan iOS untuk tahap pengecasan yang boleh dilihat. Ia tidak membungkus jus yang mencukupi untuk mengecas sepenuhnya iPhone 12 atau 13, tetapi ia mudah untuk tambah nilai dalam pakej padat.

Perjanjian ini mungkin tidak bertahan lebih lama, tetapi Adorama menjual konsol Microsoft Xbox Series S pada harga $249.99 bukannya titik harga $299.99 biasa. Ia mengurangkan harga untuk Hari Peringatan, tetapi anda mungkin bernasib baik untuk mendapatkan konsol diskaun jika anda cepat. Bagi mereka yang tidak tahu, ini adalah alternatif yang lebih kecil dan lebih murah daripada yang sukar untuk dicari Siri X. Berbanding kepala ke kepala, Siri S tidak mempunyai banyak rungutan dari segi spesifikasi, menyasarkan resolusi 1440p dalam permainan dan bukannya 4K. Juga ambil perhatian: ia tidak mempunyai pemacu cakera, dan ia mempunyai separuh storan pada 512GB. Baca ulasan kami.

1654013895 223 Fon kepala Sony XM4 yang membatalkan hingar hampir 100 diskaun


Microsoft Xbox Series S

Xbox Series S adalah lebih kecil daripada Xbox Series X berkeupayaan 4K, tetapi ia masih boleh menangani permainan digital yang sama — walaupun pada resolusi 2560 x 1440 QHD.

Tawaran lain untuk memulakan minggu anda

We would love to thank the writer of this short article for this awesome material

Fon kepala Sony XM4 yang membatalkan hingar hampir $100 diskaun di Woot


Discover our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/