‘Fortnite’ Musim 4 Bersiaran Langsung — Ini Semuanya Baharu Termasuk Perubahan Peta, Pas Pertempuran, Treler Dan Banyak Lagi

Kemas kini 09/18 di bawah. Jawatan ini pada asalnya diterbitkan pada 16 September.

Selepas lima jam masa rehat, Fortnite Bab 3, Musim 4 bersiaran langsung. Pelayan kembali aktif dan berjalan dan pemain menyelam masuk dari Bas Pertempuran untuk memaparkannya pada peta dengan beberapa perubahan yang cukup ketara.

Musim 4 dipanggil Paradise, yang merupakan tajuk ganjil untuk satu musim tentang bahan misteri yang memakan semua yang dipanggil Chrome yang berlaku sepanjang Halloween. Ini semua yang anda perlu tahu.

Syurga Chrome

Kita akan mulakan dengan treler cerita yang memperkenalkan kita kepada cecair logam baharu yang pelik dipanggil Chrome yang mula memakan peta dan Tujuh, serta memperkenalkan Brie Larson (Kapten Marvel) sebagai Paradigma:

Kami juga diperkenalkan kepada penjahat berambut merah misteri yang dikenali sebagai The Herald pada penghujung treler:

Chrome akan memainkan peranan utama musim ini. Anda boleh mengubah diri anda dan struktur menjadi Chrome dan berjalan melalui dinding Chrome, yang boleh anda buat dalam struktur musuh untuk menjadikannya mudah ditembusi.

Mengubah diri anda menjadi Chrome menjadikan anda kebal terhadap kerosakan kebakaran dan jatuh untuk masa yang singkat dan apabila anda pecut anda akan bertukar menjadi gumpalan Chrome. Anda juga boleh sempang udara, yang membolehkan anda merentasi dinding secara berperingkat (supaya anda boleh melalui dinding Chrome secara berperingkat jika anda bukan Chrome dan sebarang struktur lain jika anda adalah Chrome.

Senjata Baru + Senjata Kembali

Dua senjata baharu telah diperkenalkan pada Musim 4. Tidak menghairankan, kedua-duanya adalah berasaskan Chrome.

Senapang patah EvoChrome

Senapang Pecah EvoChrome

Senjata Kembali dan Tidak Berkubah:

 • Pistol Sidearm
 • Senapang patah Perdana
 • Senapang patah Tindakan Tuas
 • Rapid Fire SMG
 • Pistol Mesin Kecil Ditindas
 • Rifle Serbu Renjer
 • Senapang Serang Tukul
 • Senapang Marksman Ditetapkan (DMR)
 • Hunter Bolt-Action Sniper
 • Bom tangan
 • Balang Kelip-kelip
 • Pistol Harpun
 • Penjejak Bayangan (senjata eksotik)
 • The Dub (senjata eksotik)
 • Boom Sniper Rifle (senjata eksotik)
 • Boogie Bomb (secara teknikalnya bukan senjata tetapi bunyinya seperti senjata)
 • Bom Tangan Gelombang Kejut (juga secara teknikalnya bukan senjata tetapi inilah dia)

Sniper Rifles telah mendapat peminat juga, menjadikan permainan panjang itu lebih berdaya maju musim ini:

 • Hunter Bolt-Action Sniper – kerosakan dan pengganda headshot meningkat
 • Senapang Memburu – kerosakan dan pengganda headshot meningkat
 • Senapang Sniper Automatik – kerosakan dan pengganda headshot meningkat
 • Senapang Tindakan Tuas – kerosakan dan pengganda headshot meningkat
 • Senapang Sniper yang ditekan – kerosakan meningkat
 • Senapang Sniper Separa Auto – kerosakan meningkat
 • Pistol Kereta Api – kerosakan meningkat
 • Senapang Sniper Bertindak Bolt – kerosakan meningkat
 • Senapang Sniper Berat – pengganda tangkapan kepala meningkat
 • Rifle Scout Sniper Rifle – pengganda tangkapan kepala meningkat
 • Senapang Sniper Boom – kerosakan letupan meningkat

Pas Pertempuran Musim 4

Enam kulit baharu menyertai Pas Pertempuran Musim 4 dan satu kulit “rahsia”. Baca semua tentang ini dan cara membuka kuncinya di sini. Battle Pass sekali lagi merangkumi 100 peringkat kandungan untuk dibuka kunci menggunakan Battle Stars, dan termasuk Glider, semburan, emote, Pickax dan banyak lagi.

Peta Baharu + Perubahan Peta

Condo Canyon telah terbang, menjadi Kondo Mendung. Anda boleh menggunakan D-Launchers untuk melonjakkan diri anda ke platform terapung (atau bina).

Tempat Menarik baharu utama yang lain ialah Herald’s Sanctum:

Beginilah rupa peta baharu itu. Anda boleh lihat ia menjadi agak musim luruh, dan kami mempunyai empat biom yang agak berbeza sekarang, dengan salji musim sejuk, padang hijau, padang pasir dan bioma musim luruh.

Item baharu seperti Chrome Splash, yang boleh menjadikan anda atau dinding menjadi Chrome, telah menyertai permainan. Kini terdapat juga Bilik Kebal yang boleh anda buka kunci dengan Kekunci khas yang ditemui di sekeliling peta dalam peti dan sebagainya. Bilik Kebal Keselamatan Rendah memerlukan satu kunci; Bilik Kebal Keselamatan Tinggi memerlukan dua dan menawarkan rampasan yang lebih baik. Apabila anda menemui kunci, lokasi Bilik Kebal dipaparkan pada peta. Sudah berlalu ketika Epic Games menjadikan perkara seperti ini sebagai cabaran sebenar, malangnya.

Epic Games juga telah menambah aksi tendangan slaid baharu, cabaran Musim 4 dan pelbagai tweak lain pada permainan dan keseimbangan.

Itu sahaja! Semoga berjaya mendapat Victory Royales anda, anak muda padawan! Saya akan jumpa awak di Syurga!

Cerita Asal

Fortnite Bab 3, Musim 3 telah berlangsung hampir sepanjang musim panas. Malah, musim bermula pada 5 Jun, dua minggu sebelum Solstis Musim Panas. Ia tamat, hanya beberapa hari sebelum permulaan rasmi Musim Gugur.

Kami mempunyai beberapa petunjuk mengenai musim baharu, yang dipanggil Syurga—walaupun ia kelihatan seperti tajuk yang sangat ironis. Walaupun moniker Vibin Musim 3 memberikannya suasana musim panas yang menyeronokkan, Paradise ialah pembingkaian yang ganjil untuk musim yang kelihatan sangat menyeramkan.

Krom cecair yang pelik hadir dalam setiap imej penggoda setakat ini, dan nampaknya wira kita—dan peta—mungkin tersedut di bawah bahan yang kelihatan berminyak.

Kami akan mengetahui lebih lanjut tidak lama lagi. Penghujung Musim 3 hampir tiba, dan Musim 4 hampir tiba. Inilah yang anda perlu tahu.

Musim 3 tamat secara rasmi pada hari Ahad, 18 September pada kira-kira 2 pagi ET. Iaitu pukul 11 ​​malam pada hari Sabtu, 17 September jika anda berada di Waktu Pasifik. Itu berpecah kepada 6 pagi UTC pada hari Ahad 18hb.

Dari sini, kami biasanya boleh menjangkakan masa henti selama tiga atau empat jam bergantung pada kemas kini, dan sudah tentu anda perlu mengemas kini permainan anda selepas Epic Games melakukan sihir bahagian pelayan mereka.

Musim 4 akan bermula terus selepas pelayan kembali dalam talian, jadi anda harus bersiap sedia dan menjalankan perkara pertama pada pagi Ahad apabila anda bangun dengan mata cerah dan berekor lebat dan bersedia untuk merebut beberapa Victory Royales.

Kami akan membuat liputan mengenai Battle Pass baharu, perubahan peta, cabaran dan apa sahaja yang muncul di sini di Forbes Games. Saya terus berharap Epic akan membawa kembali cabaran yang baik dan perkara yang menyeronokkan seperti Memuat Skrin dan Bintang Pertempuran tersembunyi atau syiling, tetapi saya cuba untuk tidak meletakkan harapan saya.

Semoga berjaya di luar sana wahai anak muda padawan. Ikut saya Twitter atau Facebook untuk lebih Fortnite Liputan musim 4.

Kemas kini #1

Inilah yang kami ketahui tentang Bab 3, Musim 4 setakat ini berdasarkan kebocoran, khabar angin, penggoda dan pengumuman rasmi daripada Epic Games.

Kulit Pas Pertempuran

Gwen Stacy

Kami tahu pasti akan ada kulit Gwen Stacy Spider-Man yang nampaknya mempunyai animasi teduhan sel glichy yang hebat digunakan dalam Spider-Man: Into The Spiderverse filem (salah satu filem Spidey kegemaran saya sepanjang zaman).

Goth Meowscles

Kami juga tahu bahawa terdapat kulit Goth Meowscles, sesuai untuk Halloween, walaupun “otot” dalam nama kucing nampaknya salah nama pada ketika ini. Goth Meowscles tidak dirobek dalam apa-apa erti perkataan.

Tangan krom sukan kulit ketiga juga boleh menjadi sebahagian daripada Battle Pass, terima kasih kepada apa yang telah kita lihat dalam penggoda (walaupun ambil ini dengan sebutir garam, secara semula jadi).

Akhirnya, penstrim popular SypherPK juga mendapat kulit Siri Ikonnya sendiri, walaupun ia tidak akan menjadi sebahagian daripada Battle Pass. Dalam imej kulit baharu terdapat juga jenis AR berskop baharu atau senapang taktikal, jadi harapkan ia sebagai salah satu senjata baharu dalam Bab 4, Musim 4.

Perubahan lain yang boleh kami jangkakan ialah banyak dan banyak krom pada peta, termasuk puting beliung krom yang mungkin lebih seperti monumen daripada peristiwa cuaca yang bergerak. Kita juga harus melihat sekumpulan belon terapung di atas peta juga.

Tampalan 22.00

Tampalan baharu 22.00 akan turun apabila permainan turun Ahad, tetapi sehingga berita ini ditulis, kami tidak mengetahui saiz kemas kini yang tepat pada setiap platform. Saya akan mengemas kini siaran ini setelah kami tahu.

Acara Langsung

Malangnya tidak akan ada acara langsung untuk mengakhiri Musim 3 dan memulakan Musim 4, yang pastinya memalukan. Acara langsung Fortnite adalah antara yang terbaik di luar sana dan sorotan sebenar setiap musim. Semoga kami mendapat acara langsung yang besar untuk menamatkan Musim 4 dalam beberapa bulan.

Fortnite Bab 4, Musim 4 hampir tiba!We want to say thanks to the writer of this article for this awesome web content

‘Fortnite’ Musim 4 Bersiaran Langsung — Ini Semuanya Baharu Termasuk Perubahan Peta, Pas Pertempuran, Treler Dan Banyak Lagi


You can find our social media profiles here , as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/