Google menyelesaikan kebocoran dengan “membocorkan” Pixel 7, Pixel Watch, Pixel Tablet tetapi ada Satu Perkara Lagi!

Google I/O ialah persidangan pembangun tahunan yang diadakan oleh Google. Sekiranya anda tertanya-tanya, “I/O” bermaksud Input/Output, serta slogan “Innovation in the Open”. Untuk epal peminat, itu setara dengan Google WWDC atau Persidangan Pembangun Seluruh Dunia.

Dan walaupun Google I/O secara sejarahnya merupakan acara yang memfokuskan perisian di mana bahagian yang paling menarik sudah pasti ialah pelancaran versi Android yang seterusnya, tahun kebelakangan ini berbeza. Terutama 2022.

Sudah tentu, kami masih mendapat maklumat mengenainya Android 13 dan semua kerja luar biasa Google menambah baik dan mengembangkan portfolio apl sedia ada, tetapi saya tidak akan berbohong – saya menahan nafas untuk beberapa perkakasan baharu.

Dan bonboni suci (?!), adakah Google menyampaikan!

Jadi, mari kita bercakap tentang Pixel 6A, Pixel Buds Prodan juga Pixel 7 & Pixel 7 Pro, Jam Tangan Pixeldan Tablet Pixel?! betul tu. Google terlebih hantar mengenai perkakasan pada acara ini, dan saya rasa saya mungkin tahu mengapa…

Bukan sahaja Google memperkenalkan beberapa produk yang dinanti-nantikan seperti Pixel Buds Pro, yang saya anggap sepatutnya mengambil alih peranan Apple AirPods Pro dalam dunia Android, tetapi kami juga akhirnya mendapat telefon siri A pertama, Google Pixel 6A, yang membawa reka bentuk baharu dan identiti jenama Google, kelihatan sama ikonik dengan Pixel 6, dikeluarkan pada penghujung 2021. Itu ialah keluaran “segera” – produk yang akan dapat dibeli oleh orang ramai tidak lama lagi. Walaupun rangka pelancaran untuk mereka adalah lewat bulan Jun, jadi saya tidak pasti berapa lama lagi…

Lambakan perkakasan Google Pixel: Terasa comel… mungkin dikeluarkan kemudian (Pixel 7, Pixel Watch dan Pixel Tablet)

Google Pixel 7 & Pixel 7 Pro: Lima bulan lebih awal

Kemudian… orang ramai mengeluarkan telefon mereka dan mula merakam gambar… Pixel 7 dan Pixel 7 Pro kerana gambar itu ada pada skrin. Mereka sedang didedahkan untuk dilihat oleh semua orang! Ternyata, pengumuman pramatang 2021 Pixel 6 dan Pixel 6 Pro bukanlah pengecualian kepada peraturan untuk Google.

Masalahnya ialah pra-pengumuman Pixel 6 berlaku selepas satu siri (dan dengan ‘siri’ yang saya maksudkan secara keseluruhan musim) kebocoran telah pun dikeluarkan oleh OnLeaks dan Jon Prosser dalam beberapa bulan sebelum pendedahan rasmi. Tambahan pula, pra-pengumuman Pixel 6 dibuat pada bulan Ogos – dua bulan sebelum telefon itu akan dilancarkan.

Walaupun tahun ini kami pastinya mempunyai bahagian yang saksama daripada kebocoran Google Pixel 7, ia tidak begitu terperinci, dengan andaian kerana tidak akan ada banyak perkara baharu tentang siri Pixel 7 berbanding dengan perdana Google semasa. Bagaimanapun, maksudnya ialah Pixel 7 tidak pernah bocor seperti Pixel 6.

Selain itu, pada kali ini, pra-pengumuman Google berlaku pada awal Mei, iaitu hampir setengah tahun lagi daripada apabila Pixel 7 dan Pixel 7 Pro dijangka akan debut pada pertengahan Oktober.

Jam Tangan Google Pixel: Sudah tiba masanya GD…

Kemudian super-hiper-ultra-jangkaan dan Jam Tangan Pixel diikuti. Seperti yang anda ketahui, yang ini telah pun ‘didedahkan sepenuhnya’ Redditterima kasih kepada fakta bahawa pekerja Google kononnya berjaya meninggalkannya di sebuah bar di Chicago.

Bagaimanapun, Google Pixel Watch juga akan dikeluarkan bersama Pixel 7 dan Pixel 7 Pro pada bulan Oktober, jadi itu penantian selama lima bulan lagi bagi mereka yang mungkin ingin mendapatkannya. Sebelum itu, cuba biergarten tempatan anda. Siapa tahu!

Tablet Google Pixel: Dua puluh dua puluh tiga

Dan kemudian terdapat pengumuman Tablet Pixel.

Pertama sekali, sama sekali tiada siapa yang melihatnya – pihak media tidak mengendahkannya; kami tidak pernah melihatnya dalam mana-mana kebocoran, dan terus terang… Ia hampir seolah-olah peminat Android telah kehilangan sebarang harapan untuk papak buatan Google yang lebih besar selepas tablet Nexus dihentikan pada tahun 2014. Selain itu, Google pada dasarnya berkata syarikat itu akan berhenti perniagaan tablet pada 2019. Nah, nah.

Bahagian yang paling pelik tentang pengumuman ini ialah tablet Pixel bukan sahaja dijangka akan muncul lewat, seperti pada bulan Oktober atau lewat tahun ini. Ia sebenarnya keluaran 2023, yang atas sebab tertentu, terpaksa diumumkan sekarang. Di luar medan kiri.

Hampir dijamin bahawa tablet Pixel tidak akan mendapat cahaya mata sehingga Mei 2023 atau Oktober 2023 kerana Google biasanya tidak mengadakan sebarang acara lebih awal daripada itu. Ini bermakna kita mungkin perlu menunggu sepanjang tahun atau bahkan setahun setengah untuk melihat tablet baharu buatan Google, yang hanya mengusik pada ketika ini. Benar-benar keluar dari medan kiri.

Mengapakah Google mengumumkan telefon, jam tangan dan tabletnya berbulan-bulan atau bahkan bertahun-tahun lebih awal daripada masa?

Walaupun saya pasti ini boleh dijelaskan oleh peralihan dalam strategi pemasaran produk Google, kita tidak boleh mengabaikan gajah di dalam bilik. Peranti Google bocor ke kiri dan kanan.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, kami telah melihat secara terperinci foto kehidupan sebenar Pixel Watch, yang dibandingkan dengan jam tangan Apple. Tambahan pula, kami tahu yang ini akan datang lebih setahun yang lalu, terima kasih kepada Jon Prosser dari Front Page Tech, yang bocor ia pada April 2021, di samping Pixel 6, yang akhirnya berada di tangan seorang warga Nigeria yang menguji unit pra-pengeluaran Pixel 6, dan menggunakannya untuk mengambil contoh foto dan video serta berkongsinya di YouTube.
Untuk rekodjika kita melancarkan semula pita, kita akan melihat bahawa telefon Google yang lain juga tidak berjaya melarikan diri daripada ancaman kebocoran. Sebagai contoh, Pixel 3 dilihat di stesen metro di Toronto, digunakan oleh seseorang, malah ditemui dalam teksi di AS sebelum ia diumumkan secara rasmi.

Adakah rancangan Google untuk mencegah kebocoran akan berjaya?

Sebelum saya memberitahu anda tentang One More Thing Google, saya ingin menjelaskannya tiada pembuat telefon yang kebal terhadap kebocoran…

Sebagai contoh, kami melihat Galaxy S22 Ultra Samsung dalam foto kehidupan sebenar beberapa bulan sebelum pendedahan rasmi, dan kami sudah tahu rupa barisan iPhone 14 Apple terima kasih kepada paparan yang dikongsi oleh beberapa orang dalam. Juga, jangan lupa cerita bar iPhone 4 Apple. Kisah bar OG.

Namun, kami masih belum melihat pratonton langsung penuh peranti Samsung atau Apple terkini – sesuatu yang kami tidak boleh katakan tentang Pixel Watch dan Pixel 6. Jadi, mungkin ini adalah Google yang berkata: “Kami mengawal bocor dengan… membocorkan produk kami sendiri”. Tetapi apa yang saya tidak pasti ialah sama ada ini akan memihak kepada Google…

Sebagai contoh, saya memiliki Pixel 6 Pro dan setelah melihat reka bentuk Pixel 7 Pro yang kini disahkan, saya kini boleh dengan yakin mengatakan bahawa saya tidak akan mencari untuk meningkatkan. Sebaliknya, apabila Pixel 6 Pro dibocorkan oleh pelbagai sumber pada tahun 2021, dan kami semua teruja dengan reka bentuk baharu, menaiki kereta api gembar-gembur, saya membelinya. Ianya berhasil. Saya membuat prapesan telefon dan kemudiannya menyesal kerana telefon ini datang dengan banyak pepijat.

Satu Perkara Lagi: Google tidak menunjukkan segala-galanya di I/O

Bagaimanapun, saya tidak tahu sama ada anda perasan tetapi satu produk yang dinanti-nantikan tidak didedahkan semasa Google I/O! Sudah tentu, ini adalah yang didakwa Pad Nota Piksel/Lipat Pixel, telefon boleh lipat pertama Google. Itu kontroversi kerana yang ini belum lagi dibocorkan, tetapi sudah pasti ia telah banyak dikhabarkan.

Menurut orang dalam, Google Pixel Notepad dijangka akan debut pada Q4 2022, yang menuju ke arah keluaran Oktober, di samping Pixel 7, Pixel 7 Pro dan Pixel Watch yang kini telah didedahkan sebahagiannya.

Mengapakah Google menyembunyikan Pixel Notepad/Pixel Fold?

Tekaan terpelajar saya ialah jika niat Google sememangnya untuk melancarkan Notepad Pixel bersama-sama siri Pixel 7 pada bulan Oktober, syarikat itu bersedia untuk berjudi atas nama kejutanmengetahui bahawa telefon boleh lipat mungkin bocor pada bila-bila masa sekarang. Bukankah telefon boleh lipat pertama syarikat itu sesuai Satu perkara lagi semasa acara Oktober? Ya, ia akan! Walaupun merupakan tradisi Cupertino, ia tidak akan mengejutkan jika yang ini dipinjam oleh Mountain View tahun ini. Apple nampaknya tidak mempunyai apa-apa yang istimewa seperti telefon boleh lipat dalam perancangan buat masa ini, jadi apa kata biarkan Google mengambil perhatian!

Oh, adakah anda melihat prototaip cermin mata AR Google dan cara mereka boleh menterjemah pertuturan dengan kapsyen langsung dalam masa nyata?!

Saya tidak akan menganggap ini sebagai “pengumuman awal”, kerana ia sebenarnya bukan pengumuman dan kerana Google Glass (atau apa sahaja yang diputuskan Google untuk memanggil cermin mata) sudah tentu beberapa tahun lagi untuk menjadi rasmi. Tetapi, kawan… adakah itu demo mengagumkan!

Masa teori konspirasi…

Selepas ditanya sama ada tablet Google mungkin boleh dilipat, Naib Presiden Kanan Peranti dan Perkhidmatan Alphabet Rick Osterloh berkata: “Oh… ah… awak tahu tak… Kami baru tunjukkan sedikit a prototaip daripada apa yang kita bina hari ini, iaitu a tablet standard. Akan ada lebih banyak maklumat yang dikongsi tahun depan, iaitu mengenai pasaran.” Dia tersenyum gelisah!!!

Jadi saya bukan mengatakannya tetapi saya mengatakannya:

1. Tablet Pixel boleh jadi Pixel Notepad/Pixel Fold?!

2. Pixel Tablet/Notepad/Fold boleh ditangguhkan sehingga 2023?!

3. Atau mungkin tidak.

Selamat tinggal sekarang.

We want to give thanks to the writer of this write-up for this amazing content

Google menyelesaikan kebocoran dengan “membocorkan” Pixel 7, Pixel Watch, Pixel Tablet tetapi ada Satu Perkara Lagi!


Our social media profiles here as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/