Gurman: MacBook Air 15-inci, Mac Pro baharu, HomePod yang dikemas kini dan banyak lagi dijangkakan untuk 2023

Kami masih berbaki beberapa bulan lagi – dan sekurang-kurangnya satu lagi pengumuman utama oleh Apple – sebelum kalendar berdetik ke 2023. Dalam edisi terbaru beliau Hidupkan kuasa surat beritawalau bagaimanapun, milik Bloomberg Mark Gurman telah memperincikan beberapa pengumuman perkakasan yang dia jangkakan daripada Apple pada 2023.

Berikut adalah perkataan yang tepat oleh Gurman:

Tahun depan sepatutnya cukup sesak untuk Apple. Cari MacBook Air 15-inci, M3 iMac baharu, Mac Pro, HomePod yang dikemas kini, set kepala Reality Pro dan iPad yang lebih besar. Terdapat juga potensi debut peranti Apple TV, HomePod dan FaceTime gabungan syarikat yang akan datang pada penghujung tahun ini.

9to5Mac membawa pandangan yang mendalam pada pengumuman masa depan ini:

Ini adalah pengguna Mac yang sepatutnya dijangkakan pada tahun 2023

Terdapat sekurang-kurangnya tiga Mac utama Apple akan memperkenalkan tahun depan: MacBook Air 15-inci, M3 iMac baharu dan Mac Pro yang akan datang.

MacBook Air 15-inci pertama kali dikhabarkan oleh DSCC Ross Young. Menurutnya, Apple sedang merancang varian baharu MacBook Air untuk 2023 yang akan menampilkan saiz skrin sekitar 15-inci. Syarikat itu juga dilaporkan merancang untuk meningkatkan paparan MacBook Air 13.3-inci semasa kepada sesuatu yang “sedikit lebih besar” tetapi masih antara 13-inci dan 14-inci.

BloombergMark Gurman berkata Apple telah melangkau M2 iMac untuk memberi tumpuan kepada iMac M3 baharu. tidak jelas sama ada akan ada perubahan reka bentuk atau hanya beberapa peningkatan perkakasan.

Untuk Mac Pro, Apple berkata pada awal tahun ini bahawa ia sedang mengusahakan peranti Mac baharu yang canggih, tetapi tiada perkataan lain yang didengari daripada syarikat itu.

HomePod yang dikemas kini juga sedang dalam usaha

Gurman melaporkan mengenai HomePod baharu pada bulan Jun. Dengan nama kod B620, pembesar suara baharu ini akan menjalankan cip Apple Watch Series 8, pemproses S8 – yang mempunyai kelajuan yang sama seperti cip Siri 6. Tidak jelas sejauh mana prestasinya berbanding cip A8 pada HomePod asal.

Mini HomePod, yang penting untuk diperhatikan, menampilkan cip S5. Pemproses S6 adalah sekitar 20% lebih pantas daripada generasi sebelumnya. Inilah yang dilaporkan oleh Gurman pada masa itu:

HomePod, yang diberi nama kod B620, akan menjalankan cip S8 yang sama datang ke jam tangan dan akan lebih dekat dengan HomePod asal dari segi saiz dan prestasi audio dan bukannya mini HomePod baharu. HomePod baharu akan mempunyai paparan yang dikemas kini di bahagian atas malah terdapat beberapa perbincangan tentang fungsi berbilang sentuhan.

Alat Dengar Reality Pro akhirnya akan diperkenalkan

Produk besar Apple seterusnya bukan hanya alat dengar, tetapi keseluruhan ekosistem'Realiti'

Apple Glasses yang telah lama dikhabarkan juga akan membuat penampilan sulungnya pada tahun 2023. Selepas menunggu selama bertahun-tahun, Apple mungkin bersedia untuk memperkenalkan Alat Dengar Realiti Campuran tahun depan. Dalam kertas DSCC, penganalisis percaya set kepala Realiti Campuran Apple akan menampilkan “konfigurasi tiga paparan yang inovatif”, dengan dua paparan OLED 4K mikro dan satu lagi panel AMOLED untuk penglihatan persisian resolusi rendah. Bukan itu sahaja, tetapi ia mungkin akan menyertakan CPU dan GPU mudah alih yang berkuasa dalam set kepala.

Ia akan menampilkan cip Mac dan akan sangat mahal, menurut khabar angin. Awak boleh ketahui lebih lanjut tentang produk masa depan ini di sini.

iPad yang lebih besar dan gabungan Apple TV dan kombo HomePod juga boleh membuat potongan

Penyambung iPad pro

Akhir sekali, Gurman percaya iPad yang lebih besar sedang dalam usaha. Ia mungkin akan menjadi iPad Pro 14-inci. Dia melaporkan hampir setahun yang lalu bahawa Apple sedang meneroka reka bentuk iPad masa depan dengan skrin yang lebih besar, mengatakan bahawa produk sedemikian adalah “beberapa tahun ke depan,” kemudian, pada bulan Jun, DSCC Ross Young menyokong garis masa itu sambil menawarkan butiran tambahan.

Young tweeted:

Mengesahkan iPad Pro 14.1″ sedang dibangunkan dengan sumber rantaian bekalan kami. Ia akan mempunyai MiniLED dan ProMotion. Tidak pasti masanya, tetapi awal 2023 mungkin lebih berkemungkinan.

Untuk peranti Apple TV + HomePod + FaceTime, Gurman telah bercakap mengenai produk ini untuk seketika. Ia mungkin akan menjadi saingan Amazon Echo Show, dan anda boleh ketahui lebih lanjut mengenainya di sini.

Bungkus

Selain daripada iPhone dan Apple Watches baharu, ini adalah beberapa produk yang dikhabarkan untuk tahun 2023. Mana satu yang anda paling teruja untuk melihat Apple memperkenalkan? Kongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah.

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan automatik yang menjana pendapatan. Lagi.

Jangan buka Apple Watch Ultra anda


Lihat 9to5Mac di YouTube untuk lebih banyak berita Apple:

We would love to thank the writer of this short article for this remarkable content

Gurman: MacBook Air 15-inci, Mac Pro baharu, HomePod yang dikemas kini dan banyak lagi dijangkakan untuk 2023


Our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/