Halo Infinite boleh jadi hebat tetapi saya bosan menunggu

Pelan hala tuju Halo Infinite terbaharu ada di sini, dan begitu juga kitaran emosi yang kini dikenali yang dicetuskan oleh kemas kini daripada 343 Industries. Ia berlaku seperti ini: keseronokan pada koleksi baru berita Halo Infinite, tempahan semasa anda mula mengupas berita itu, penerimaan yang menyenangkan terhadap beberapa maklumat yang baik, bimbang kerana beberapa kemas kini mula kelihatan sedikit membimbangkan, kemudian kekecewaan apabila anda menyedari ini sahaja yang anda perolehi untuk enam bulan hingga setahun akan datang.

Yang terbaru Kemas kini Halo Waypoint (dibuka dalam tab baharu) amat menjengkelkan dalam hal itu, kerana kami mengetahui bahawa musim 3 ditolak dari November tahun ini kepada Mac 2023 dan itu 343 Industries meninggalkan koperasi skrin belah Halo Infinite sama sekali. Sememangnya, pemain berasa seperti tiang gol telah dialihkan sekali lagi – hakikat bahawa pembatalan koperasi sofa telah hilang secara senyap-senyap dalam video kemas kini selama 30 minit juga tidak membantu. Perkara yang paling mengecewakan tentang semua ini, bagaimanapun, ialah Halo Infinite boleh menjadi permainan yang hebat – saya tidak mahu menunggu semua peningkatan yang dijanjikan ini lagi.

Koperasi pelamin RIP

Beta koperasi kempen Halo Infinite

(Kredit imej: Xbox Game Studios)

Halo 5 Guardians ialah permainan Halo pertama yang dilancarkan tanpa co-op sofa, dengan 343 membatalkan sebahagian mod untuk memastikan permainan boleh mencapai 60fps. Tetapi permainan Halo tanpa koperasi skrin belah adalah permainan Halo hanya dalam nama, dan peminat francais itu lantang dalam kekecewaan mereka. Oleh itu, 343 Industries dengan lantang dan deklaratif bertindak balas terhadap tindak balas tersebut. Pengasas studio Bonnie Ross naik ke peringkat DICE Summit 2017 dan membincangkan apa yang telah dipelajari oleh pasukan daripada bencana itu. “Ia amat menyakitkan bagi masyarakat dan kami,” katanya. “Ia menghakis kepercayaan dengan komuniti kerana komuniti adalah sebahagian daripada pembinaan dunia kami … Saya akan katakan untuk mana-mana FPS pada masa hadapan, kami akan sentiasa mempunyai skrin berpecah.”

Saya akan mengatakan untuk mana-mana FPS ke hadapan, kami akan sentiasa mempunyai skrin pisah

Bonnie Ross daripada 343 Industri pada tahun 2017

We want to say thanks to the writer of this write-up for this amazing content

Halo Infinite boleh jadi hebat tetapi saya bosan menunggu


You can view our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/