Halo Infinite Dev: “Kami Memahami Komuniti Ini Tidak Sabar”

Seorang pembangun Halo Infinite telah mengakui bahawa komuniti peminat yang mengelilingi permainan itu “hanya tidak sabar” dan semakin bosan mendengar pembangun 343 Industries bercakap tentang kemas kini yang akan datang pada masa hadapan dan bukannya menyampaikannya.

Menulis di Reddit, pengarah komuniti Halo Brian Jarrard berkata studio itu tidak berpuas hati dengan bagaimana ia tidak dapat memenuhi jangkaan pemain. Tiada peluru perak untuk menjadikan sesuatu lebih baik, kata Jarrard (melalui VGC).

Bermain sekarang: Semakan Kempen Halo Infinite

“Memang terdapat banyak cabaran dan kekangan. Kami pastinya tidak gembira kerana tidak dapat memenuhi jangkaan pemain dan masyarakat, ia adalah situasi sukar yang akan mengambil masa pasukan untuk menyelesaikannya,” jelasnya.

Tumpuan semasa untuk 343 ialah Musim 2: Lone Wolves, yang tiba pada bulan Mei. Butiran lanjut mengenai perkara ini dijangka tidak lama lagi. Catatan blog tentang “hasil” Halo Infinite Musim 1 dan maklum balas akan datang hari ini, 1 April, tetapi ini mungkin tidak begitu penting untuk Musim 2, Jarrard berkata.

Dalam catatannya di Reddit, Jarrard mengakui bahawa peminat mahukan lebih banyak kandungan, dan mereka mahukannya lebih cepat. Tetapi itu mungkin tidak mungkin kerana faktor lain yang bermain.

“Banyak perancangan pengeluaran, kos, perancangan, pengambilan pekerja, dan lain-lain.. semuanya berlaku yang tidak benar-benar meminjamkan kepada kemas kini biasa yang terperinci. Kami faham masyarakat hanya kerana kesabaran dan terus terang, saya rasa boleh difahamkan bosan dengan kata-kata,” Jarrard berkata. “Kami hanya memerlukan sedikit masa untuk pasukan menyelesaikan butiran dan kemudian kami pasti boleh berkongsi seberapa banyak yang kami boleh.”

Halo Infinite mempunyai pelancaran terbesar dalam sejarah Halo tahun lepas, dengan 20 juta orang memeriksa permainan di luar pintu pagar. Tetapi seperti yang dinyatakan, pemain telah memanggil 343 untuk melancarkan kandungan baharu, senarai main dan ciri lain kepada permainan sebagai sebahagian daripada model perkhidmatan langsungnya. The mod koperasi kempen yang telah lama ditunggu-tunggu baru-baru ini ditangguhkan lebih jauh lagimanakala mod Forge tidak dijangka sehingga Musim 3.

GameSpot mungkin mendapat komisen daripada tawaran runcit.We would like to give thanks to the writer of this short article for this remarkable web content

Halo Infinite Dev: “Kami Memahami Komuniti Ini Tidak Sabar”


Check out our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/