Hands-on: ALOGIC Clarity 4K UHD Display Monitor [Video]

Mempunyai monitor luaran yang hebat untuk digunakan dengan Mac atau iPad anda bukan sahaja memuaskan, tetapi juga diperlukan untuk profesional yang memerlukan paparan resolusi tinggi dengan ketepatan warna yang baik. Dan ALOGIKsebuah syarikat yang terkenal dengan menyediakan penyelesaian persisian IT yang hebat, mempunyai produk yang sesuai dengan semua keperluan ini – iaitu Monitor Paparan 4K UHD ALOGIC Clarity.

Monitor yang direka dengan cantik

Sudah tentu, bahagian paling penting bagi monitor luaran ialah panelnya, tetapi mempunyai reka bentuk yang baik mengubah segala-galanya. The Monitor Paparan 4K UHD ALOGIC Clarity mempunyai reka bentuk yang cantik dan premium. Bahagian hadapan paparan ditutup dengan kaca, yang menjadikan imej kelihatan lebih jelas. Pada $799, Clarity mempunyai estetika Paparan Studio Apple untuk memberikan pengguna MacBook pengganti yang menjimatkan untuk memperluaskan ruang skrin.

Panel dikelilingi oleh bezel nipis dan bersih yang bebas daripada sebarang butiran yang mengganggu. Pada masa yang sama, bahagian belakang monitor mempunyai kemasan perak yang bergaya. Ia datang dengan dirian logam terbina dalam yang boleh dilaraskan sepenuhnya. Pengguna boleh memutarkan monitor, mencondongkannya, atau pun memusingkannya untuk mencari sudut terbaik untuk sebarang jenis kerja.

Paparan 4K sebenar

Tetapi apa yang menjadikan Monitor Paparan UHD ALOGIC Clarity 4K sangat bagus ialah panel 4Knya. Sebaik sahaja anda menggunakan paparan 4K, anda tidak akan dapat kembali. Segala-galanya kelihatan lebih tajam, daripada teks kepada imej dan video. Lagipun, kita bercakap tentang resolusi yang empat kali lebih tinggi daripada HD Penuh.

Tetapi mempunyai paparan resolusi tinggi hanyalah sebahagian daripada apa yang menjadikan monitor bagus. ALOGIC Clarity cemerlang dalam menyampaikan 1.07 bilion warna dengan nisbah kontras dinamik 1000000:1 dan 350 nit kecerahan.

Apa yang anda lihat ialah warna-warna terang dan hitam yang lebih dalam. Dan terima kasih kepada teknologi IPS dan kemasan berkilat, anda boleh melihat dengan jelas imej tanpa herotan walaupun melihatnya dari sudut sehingga 178 darjah. Apatah lagi, sebagai monitor 27 inci, terdapat banyak ruang untuk meletakkan semua aplikasi anda pada skrin.

Berfungsi sebagai hab USB

ALOGIC Clarity 4K UHD bukan sekadar monitor luaran. Ia juga berfungsi sebagai hab USB supaya pengguna boleh menyambungkan peranti lain secara terus kepadanya. Apa yang anda perlu lakukan ialah menyambungkan ALOGIC Clarity ke komputer atau tablet menggunakan kabel USB-C tunggal. Di bahagian belakang monitor terdapat dua port USB-A, USB-B, dua port HDMI, DisplayPort, USB-C dan output audio.

Apa yang menarik tentang ALOGIC Clarity 4K UHD ialah port USB-C terbina dalam turut menyampaikan kuasa, jadi anda boleh mengecas semula komputer riba atau tablet anda semasa menggunakannya disambungkan ke paparan.

Hands-on: ALOGIC Clarity 4K UHD Display Monitor [Video]

Rakan yang hebat untuk Mac dan iPad

Sudah tentu, sebagai monitor USB-C, ALOGIC Clarity 4K UHD berfungsi hebat dengan Mac dan iPad. Anda hanya pasangkan kabel dan anda sudah bersedia untuk pergi. Dan sekarang itu iPadOS 16 mempunyai Pengurus Peringkatyang memanfaatkan sepenuhnya monitor luaran yang disambungkan ke iPad, anda boleh menggunakan ALOGIC Clarity untuk memanjangkan kefungsian iPad anda dengan lebih jauh lagi.

Dan bahagian yang terbaik ialah, ALOGIC Clarity 4K UHD jauh lebih berpatutan daripada monitor pesaing seperti Paparan Studio Apple.

Hands-on: ALOGIC Clarity 4K UHD Display Monitor [Video]

Harga dan ketersediaan

Monitor Paparan UHD ALOGIC Clarity 4K ialah kini boleh didapati daripada kedai dalam talian rasmi syarikat. Ia berharga $799.99 dengan penghantaran percuma dan disertakan dengan yang terkini Kamera web Iris ALOGIC 1080p secara percuma.

Kamera web ini mempunyai resolusi 1080p, autofokus berkuasa AI, mikrofon pembatalan hingar dan penutup privasi.

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan automatik yang menjana pendapatan. Lagi.

Jangan buka Apple Watch Ultra anda


Lihat 9to5Mac di YouTube untuk lebih banyak berita Apple:

We wish to thank the writer of this post for this awesome material

Hands-on: ALOGIC Clarity 4K UHD Display Monitor [Video]


Discover our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/