Hangar 13 Bos Cuti, Mafia Baharu Dalam Pembangunan

Imej untuk artikel bertajuk Hangar 13 Bosses Leave, New Mafia In Development

Gambar: Permainan Hangar 13 / 2K

Ketua studio Hangar 13 Haden Blackman akan meninggalkan Mafia III pembuat selepas tujuh tahun, 2K Games mengumumkan hari Rabu. Penerbit menulis dalam e-mel kepada kakitangan bahawa bekas veteran LucasArts akan “mengejar minatnya pada usaha baharu.” Kotaku memahami bahawa langkah itu datang dengan yang baru Mafia permainan sangat awal dalam pembangunan di Hangar 13, menurut sumber yang biasa dengan rancangan itu.

“Kami berterima kasih atas kepimpinan Haden dalam menubuhkan Hangar 13, membina dan menyatukan pasukan di Novato, Brighton dan Czech, dan mengeluarkan pelbagai permainan dan koleksi Mafia yang menentukan studio,” tulis 2K dalam komunikasi dalaman yang dikongsi dengan VentureBeat dan lain lain. “Apa yang Haden bantu bina akan terus diteruskan dan berkembang untuk tahun-tahun akan datang. Kami menyokong semua pekerja kami mengejar minat mereka, dan kami tidak mendoakan apa-apa selain yang terbaik untuknya dalam apa yang akan datang.”

Apa yang 2K tidak nyatakan dalam e-mel itu ialah Matthew Urban, ketua pegawai operasi Hangar 13, juga telah meninggalkan studio. “Sungguh menakjubkan perjalanan di H13…….mari kita lihat apa yang seterusnya,” tulisnya di LinkedIn. Peralihan ini datang apabila Hangar 13 berputar daripada projek asal kembali kepada francais yang mantap seperti Mafiadunia terbuka, siri penembak orang ketiga yang sering dibandingkan dengan Auto Theft Grand—kecuali dengan pendekatan yang lebih mob-movie.

Menggantikan Blackman ialah Nick Baynes, yang kini ketua studio di pejabat Hangar 13 di Brighton, UK, yang Kotaku memahami untuk menerajui pembangunan yang baharu Mafia permainan. Walaupun projek itu masih awal dalam pembangunan, nama kodnya ialah Nero dan ia dijangka menjadi prekuel kepada Mafia trilogi. Rancangannya adalah untuk membuatnya masuk Enjin Tidak Sebenar 5 bukannya Mafia III enjin yang baru-baru ini digunakan untuk remaster.

Baca Lagi: Bagaimana Pembuat Mafia III Sesat

“Dengan pengalaman kepimpinan industri selama 30 tahun, Nick menyertai Hangar 13 pada 2018 untuk menubuhkan Hangar 13 Brighton, dan telah menghabiskan empat tahun terakhir mengembangkan pasukan, membina keupayaan studio dan melancarkan projek hebat seperti Mafia: Edisi Definitif dan juga Trilogi Mafia,” 2K memberitahu kakitangan pada hari Rabu.

Hangar 13 telah berada dalam keadaan tidak menentu selama bertahun-tahun. Selepas menghantar yang bercita-cita tinggi Mafia IIIia mengalami dua pusingan pemberhentian, pertama pada 2017 dan kemudian sekali lagi pada 2018. Studio mempunyai beberapa idea untuk IP baharu pada masa ini dan seterusnya. Seperti yang dilaporkan sebelum ini oleh Kotaku, satu ialah permainan pengintip yang berputar di sekitar isyarat muzik yang dipanggil Rhapsody. Satu lagi ialah permainan aksi koperasi berasaskan kelas dalam nada Takdir 2. Kod bernama Volt, ia telah dibatalkan secara senyap oleh syarikat induk Take-Two tahun lalu selepas $53 juta telah dibelanjakan untuk pembangunan. Kod IP baharu ketiga bernama Mosaic ialah ARPG berasaskan rampasan dan juga telah ditinggalkan sebelum ia didedahkan secara rasmi.

Baru-baru ini, Take-Two telah menggunakan pemaju Hangar 13 untuk membantu permainan lain yang diterbitkan seperti penembak rampasan Gearbox yang dikeluarkan baru-baru ini Tiny Tina’s Wonderlands. Kebanyakan masih bekerja dari jauh, dan Kotaku telah diberitahu bahawa beberapa, mengikuti Blackman dan Urban, juga sedang mencari pintu.

2K Games enggan mengulas. Berikut ialah e-mel penuh yang mengumumkan pemergian Blackman:

Hello pasukan,

Dengan emosi yang bercampur-campur, saya berkongsi dengan anda beberapa kemas kini kepimpinan daripada Hangar 13.

Haden Blackman meletak jawatan sebagai Ketua Studio Hangar 13, dan meninggalkan syarikat itu untuk meneruskan minatnya dalam usaha baharu. Kami berterima kasih atas kepimpinan Haden dalam menubuhkan Hangar 13, membina dan menyatukan pasukan di Novato, Brighton dan Czech, serta mengeluarkan pelbagai permainan dan koleksi Mafia yang menentukan studio. Apa yang Haden bantu bina akan terus diteruskan dan berkembang untuk tahun-tahun akan datang. Kami menyokong semua pekerja kami mengejar minat mereka, dan kami tidak mengharapkan apa-apa selain yang terbaik untuknya dalam apa yang akan datang.

Nick Baynes, Ketua Studio Hangar 13 Brighton akan mengambil alih sebagai Ketua Studio Hangar 13. Dengan pengalaman kepimpinan industri selama 30 tahun, Nick menyertai Hangar 13 pada 2018 untuk menubuhkan Hangar 13 Brighton, dan telah menghabiskan empat tahun terakhir mengembangkan pasukan, membina keupayaan studio, dan melancarkan projek hebat seperti Mafia: Edisi Definitif dan juga Trilogi Mafia.

Saya harap anda akan menyertai saya mengucapkan terima kasih kepada Haden dan mendoakan yang terbaik untuknya, dan mengucapkan tahniah kepada Nick atas kenaikan pangkat yang sepatutnya. Walaupun perubahan boleh mencabar, ia juga boleh melahirkan peluang dan kejayaan baharu.

Kami yakin studio berada di tangan yang hebat untuk menuju ke pelbagai projek yang sedang dijalankan, dan pasukan itu mendapat sokongan penuh 2K.

2K

We would like to thank the author of this article for this awesome material

Hangar 13 Bos Cuti, Mafia Baharu Dalam Pembangunan


You can view our social media profiles here as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/