Harada pada Tekken 8: Semua model dan segala-galanya dari Tekken 7 telah dibuang sama sekali


Harada pada Tekken 8 Semua model dan segala galanya dari Tekken.webp


Kami masih terhuyung-hayang Treler Tekken 8 yang memukau hampir semua orang dengan persembahan visual tidak seperti apa yang francais (atau mungkin permainan pertarungan secara umum) pernah lihat sebelum ini.

Dalam sebuah Temuduga IGNPengurus Besar Bandai Namco Entertainment Katsuhiro Harada memberi sedikit penerangan tentang projek baharu Bandai Namco yang menarik, dengan menyatakan bahawa grafik dan model watak yang mempunyai semua rahang kami di atas lantai tidak dipertingkatkan pada port daripada Tekken 7, tetapi dibina daripada asasnya.

Tekken 8 sedang dibina dengan Unreal Engine 5, enjin permainan yang baru sahaja tersedia untuk digunakan. Harada dan pasukannya sebenarnya mula membangunkan Tekken 8 pada Unreal Engine 4 (iaitu Tekken 7 turut dibina) tetapi dapat melakukan peralihan sebaik sahaja teknologi terkini tersedia.


Lompatan antara kedua-duanya adalah luar biasa kerana treler kurang dari dua minit yang kami lihat awal minggu ini hampir serta-merta meniup peminat keluar dari air. Setiap entri Tekken telah terbukti unik, tetapi sentiasa ada sedikit yang terbawa-bawa dari satu ke seterusnya. Walaupun begitu murni dan cantik seperti model watak dalam T7, bagaimanapun, pembangun sebenarnya tidak menggunakannya sama sekali untuk Tekken 8.


“[A]Semua model dan segala-galanya dari Tekken 7 telah dibuang sama sekali,” Harada memberitahu IGN dalam ceramah mereka. Malah beberapa ciri dan proses yang serupa telah dicipta semula sepenuhnya untuk Tekken 8 yang akan datang.


Sememangnya, salah satu aspek yang paling tidak dapat dilupakan dalam pameran treler ialah cara hujan lebat berinteraksi dengan Jin dan Kazuya semasa mereka berlawan. Harada pantas bercakap mengenai perkara ini secara langsung, dengan menyatakan bahawa,


“Tekken 7 mempunyai sesuatu yang kelihatan serupa; apabila watak itu jatuh atau semasa pertempuran, mereka akan kelihatan berpeluh atau sesuatu. Tetapi itu hanyalah parameter dalam permainan dalam cara ia dipaparkan,” dia bermula.


“Ini sebenarnya kali pertama kami menerima hujan dan kesan luar dan mempunyai kesan menurunkan model watak. Dan bukan itu sahaja, tetapi apabila mereka jatuh ke tanah, pakaian mereka menjadi kotor akibatnya. Jadi anda boleh melihat jenis hasil pertempuran pada model watak.”
Potensi baharu untuk butiran seperti titisan hujan dan pakaian yang tercemar dalam Unreal Engine 5 yang cukup menjanjikan ini membuatkan kami semakin teruja dengan apa yang akan datang dengan Tekken 8.


Terdapat banyak lagi pada temu bual Harada sambil dia membincangkan sedikit sebanyak (di mana dia boleh) arah cerita permainan, mekanik permainan dan topik lain seperti itu, jadi pastikan anda menyemaknya di IGN secepat mungkin. Sebelum anda pergi, beritahu kami dalam ulasan di bawah perkara yang paling menonjol kepada anda dalam treler T8 serta soalan yang paling anda harapkan untuk dijawab tidak lama lagi.


Tekken 8 belum lagi mempunyai tarikh keluaran, tetapi dijadualkan untuk dikeluarkan pada PlayStation 5, Xbox Series X|S dan Steam.

We would like to give thanks to the author of this write-up for this awesome web content

Harada pada Tekken 8: Semua model dan segala-galanya dari Tekken 7 telah dibuang sama sekali


Check out our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/