Holy Hole in a Donut, Batman, Robin Sedang Teleportasi Dalam Treler Baharu Gotham Knights

Robin boleh teleport sekarang? Robin boleh teleport sekarang.
Gif: Permainan WB Montreal / Kotaku

Hari ini, Warner Bros. Interactive Entertainment mengeluarkan Robin-centric baharu Gotham Knights treler menunjukkan tentera salib berkopiah bam! pow! dan kerpslatting goons semasa (menyemak nota) teleportasi.

Sebelum anda membongkok keluar dari bentuk, tidak, Gotham Knights’ Tim Drake tidak tiba-tiba bangun dengan kuasa penghantaran segera Goku. Sebaliknya, wad ketiga Bruce Wayne yang mahir teknologi, semoga dia berehat dengan aman, menggunakan teknologi teleportasi Justice League untuk memancarkan dirinya dalam jarak dekat semasa pertempuran.

Di luar berkelip di sekeliling kumpulan penjahat tanpa nama Gotham, treler baharu itu menunjukkan Drake memecahkan tengkorak dengan kakitangan, mengotori dua holografik letupan dirinya sendiri, dan mengelirukan musuh dengan katapel–bergema. Carrie KelleyRobin dari Frank Miller’s The Dark Knight Kembali komik.

Walaupun ia tidak keluar dari watak untuk biconic Robin ketiga untuk bersandar pada teknologi penyelidikan dan pembangunan daripada Wayne Enterprises dan Justice League, ini bukan kali pertama Gotham KnightPeminat DC kiri menggaru kepala mereka dalam kekeliruan.

Baca Lagi: Gotham Knights Dev Menangani Butiran Yang Membuatkan Peminat Rasa Prihatin

Sebelum treler watak Robin rasmi, Gotham Knights dikeluarkan a Video permainan 13 minit dengan Nightwing akrobatik dan Red Hood yang membawa pistol mengemudi Kota Gotham melalui peluncur berkuasa jet dan kebolehan “tenaga jiwa” yang baru dikurniakan. Gotham Knights’ pengarah kreatif Patrick Redding menjelaskan keputusan kreatif di sebalik kebolehan traversal Nightwing dan Red Hood dalam sesi Soal Jawab di Gotham Knights‘ rasmi Saluran perselisihan.

Redding mendedahkan bahawa peluncur tekno Nightwing, Flying Trapeze, sebenarnya adalah salah satu dron siluman Batman. Dick Grayson menggunakannya untuk mendapatkan lebih banyak ketinggian untuk melakukan akrobatik yang menentang maut. Red Hood’s Mystical Leap, sebaliknya, adalah kuasa baru yang diserapkan ke dalam Jason Todd selepas kematiannya dan kebangkitan semula melalui Lazarus Pit.

“Kami sangat menyukai idea bahawa apabila Jason mula menghadapi trauma kematian dan dibawa kembali, dia mula dapat memanfaatkan beberapa kebolehan yang hilang,” kata Redding semasa Soal Jawab. “Dengan cara yang sama dia cuba mencipta semula dirinya daripada anti-hero kepada hero sambil mengekalkan kekuatannya, dia mendapati dia boleh menyalurkan bakat mistik ini dengan cara yang dia kenali: Melalui fizikalnya [and] dalam cara dia bergerak, tetapi juga dalam cara dia bertarung dan juga cara dia menggunakan senjatanya.”

Redding menambah bahawa Mystic Leap adalah “hanya satu manifestasi kuasa tersebut” yang pemain boleh gunakan dengan Red Hood dalam Gotham Knights.

Gotham Knights dijadualkan dikeluarkan pada 25 Oktober, kini hanya untuk PC, PlayStation 5 dan Xbox Series X/S.

We wish to thank the writer of this article for this remarkable web content

Holy Hole in a Donut, Batman, Robin Sedang Teleportasi Dalam Treler Baharu Gotham Knights


Find here our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/