Horizon Forbidden West Menambahkan Permainan Baharu Plus Dan Lebih Banyak Ciri Mewah

Aloy menunggang mesin burung di Horizon Forbidden West.

Tangkapan skrin: Sony / Kotaku

sesat! Final Fantasy XVI! The Resident Evil 4 buat semula! Pameran besar Sony bukan-E3 State of Play, diadakan malam tadi, telah dibungkus secara tidak dijangka. Tetapi di tengah-tengah pergaduhan itu muncul sekumpulan berita di bawah radar untuk permainan yang sudah pun keluar: Horizon Forbidden West menerima gelombang ciri yang sangat diminta, termasuk permainan tambah baharu, dalam kemas kini mengejut.

Horizon Forbidden Westdikeluarkan untuk PlayStation 4 dan PlayStation 5 pada bulan Februari, adalah tindakan susulan Permainan Gerila Subuh Sifar Horizon. Seperti pendahulunya, Barat yang dilarang ialah permainan dunia terbuka yang ditetapkan dalam versi pasca-apokaliptik Amerika, 1,000 tahun dari sekarang, di mana anda melawan sekumpulan besar makhluk robotik. Semasa pelancaran, ia menerima pujian yang meluas, walaupun pemain membenderakannya kerana pelbagai isu prestasi—tiada apa-apa yang memecah permainan, lebih daripada perkara seperti grafik yang berkilauan secara rawak. (Itu telah diperbaiki.) Tetapi apabila ia berakhir, ia benar-benar berakhir.

Patch 1.14 menambah sekumpulan ciri yang telah lama diminta pada permainan. Yang besar, sudah tentu, ialah penambahan mod tambah permainan baharu itu, membolehkan anda memainkan semula permainan dengan semua kemahiran dan peralatan yang diperolehi melalui permainan awal anda. Itu digandingkan bersama tahap kesukaran baharu yang lebih tinggi, Ultra Hard. Saya mendapati bahawa ia hanya boleh dipilih dari permulaan permainan baharu—sama ada permainan tambah baharu atau permainan biasa baharu. Saya tidak dapat menukar kesukaran kepada Ultra Hard pada fail simpanan utama saya. (Baiklah oleh saya: Horizonsudah cukup sukar di tempat tertentu!)

Aloy memakai perisai Carja Shadow di Horizon Forbidden West.

Tangkapan skrin: Sony / Kotaku

Terdapat juga pilihan baharu untuk menetapkan semula kemahiran anda. Daripada tab “Kemahiran”, klik pada mana-mana pokok dan tekan butang Pilihan. Itu adalah tambahan kepada salah satu ciri permintaan peminat terbesar: transmog, membolehkan anda mengekalkan statistik gear yang dilengkapi sambil menukar rupanya kepada sesuatu yang lain dalam inventori anda. Daripada tab inventori, tatal ke bawah ke “pakaian” dan tekan Segitiga di atas yang anda mahu watak utama dipakai Aloy. Anda kemudian akan melihat simbol mata kecil pada ikon item, menunjukkan bahawa anda memakainya—tiada gelung untuk melompat atau sistem mata wang yang pelik untuk ditangani.

In this last regard, Horizon follows in the footsteps of a current development trend, where massive open-world games typically don’t launch with this feature but see it added several months after launch. Ubisoft’s viking-themed RPG Assassin’s Creed Valhalla menerima ciri transmog empat bulan selepas keluaran November 2020. CDPR Cyberpunk 2077pertama kali dikeluarkan pada Disember 2020, secara senyap-senyap menerima sistem yang serupa awal tahun ini, walaupun ia separuh masak.

HorizonTampalan ‘s juga “memperbaiki” beberapa “isu” yang mungkin atau mungkin tidak memerlukan pembetulan, perspektif anda bergantung. Contohnya: Tallnecks—robot seperti brachiosaurus berkeliaran yang berfungsi sebagai titik laluan untuk membersihkan kabus peperangan daripada peta—nampaknya tidak akan memusnahkan mesin berdekatan lagi apabila diaktifkan. Boo.

We would love to give thanks to the writer of this write-up for this outstanding content

Horizon Forbidden West Menambahkan Permainan Baharu Plus Dan Lebih Banyak Ciri Mewah


Visit our social media accounts and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/