Hyenas Adalah Penembak Berbilang Pemain Baharu Daripada Pasukan Di Belakang Alien: Pengasingan – IGN

Sega dan Creative Assembly telah mengumumkan Hyenas, penembak PvEvP daripada pasukan di belakang Alien: Isolation dan Halo Wars 2.

Berlatarkan masa depan di mana jutawan telah menjajah Marikh dan menjadikan Bumi tidak ramah, Hyenas ialah FPS berbilang pemain pantas yang menjadikan pemain sebagai lanun anti-wira yang mencuri daripada golongan kaya raya. Setiap perlawanan menganjurkan 15 pemain dibahagikan kepada lima pasukan yang terdiri daripada tiga, dan pasukan tersebut bersaing untuk mencuri harta dari kapal angkasa dan melarikan diri dengan longgokan rampasan terbesar. Bunyinya sedikit seperti Hunt: Showdown, tetapi dengan kepekaan Apex Legends yang licin dan pantas.

Perkara yang lebih merumitkan ialah pasukan keselamatan dikawal AI yang mempertahankan peti besi yang mengandungi khazanah yang anda cari; dikenali sebagai MFPF (atau ‘murphs’), pengawal ini akan melawan sesiapa sahaja yang cuba mencuri daripada jutawan itu.

“Kapal-kapal ini tidak berdaya,” jelas pengarah kreatif Charlie Bewsher dalam sembang dengan IGN. “Ia penuh dengan keselamatan, penderia, suis, sistem interaktif dan alat. Ia adalah persekitaran yang hebat untuk permainan kompetitif ini berlangsung.”

Memandangkan peta ditetapkan pada kapal pengangkut yang bergerak antara Bumi dan Marikh, terdapat juga graviti sifar untuk dilawan. Segmen tertentu pada peta tidak akan mempunyai graviti apa-apa, membolehkan anda terapung-apung dan menggunakan ruang 3D dengan cara baharu. Lokasi lain, seperti bilik dan koridor individu, juga mempunyai suis hidup/mati untuk sifar-g. Watak mempunyai but maglock untuk membantu mengatasi sebarang masalah graviti, sekiranya mengezum sekitar gaya bebas bukanlah kaedah perjalanan pilihan anda.

Dengan banyak koridor, bilik kebal, bilik dan ruang hangar, setiap peta Hyena adalah agak besar. Creative Assembly mengatakan untuk mengharapkan sesuatu yang lebih besar daripada peta deathmatch PvP biasa, tetapi sesuatu yang tidak begitu besar seperti peta battle royale. Walaupun begitu, pasukan itu telah diilhamkan oleh jenis permainan yang dilihat dalam permainan seperti Fortnite dan Warzone.

“Kami tidak mahu membuat battle royale, tetapi kami mahu mengambil idea itu untuk mencipta ruang yang tidak menentu dan huru-hara ini di mana pemain akan menemui permainan baharu ini, mencari taktik baharu dan akhirnya mencari cerita pemain baharu,” kata Bewsher.

Kami mahu mencipta ruang yang tidak menentu dan huru-hara ini di mana pemain akan mencari permainan baharu


Setiap perlawanan ditetapkan di atas kapal angkasa pengangkut yang mengangkut barang dari sisa Bumi ke Marikh. Tetapi barang-barang itu, kini didagangkan dengan wang tunai besar-besaran oleh jutawan, mungkin bukan seperti yang anda jangkakan. Dalam dunia Hyenas, artifak budaya pop dari masa lampau Bumi adalah berlian baharu, jadi anda akan mencuri apa sahaja daripada kiub Rubik dan dek pita Sony Walkman kepada patung Sonic dan lelaki tentera hijau. Bewsher juga mengatakan bahawa anda mungkin akan merompak album pertama yang pernah anda beli, dan berjanji anda akan melihat banyak IP budaya pop berbeza yang diwakili dalam permainan.

Treler dedah sinematik itu menunjukkan kapal pengangkut yang bertimbun tinggi dengan memorabilia bertemakan New York, termasuk segala-galanya daripada kereta bawah tanah hingga ke Patung Liberty itu sendiri. Hyenas pastinya tidak menganggap dirinya serius, dan seni gaya buku komik berwarna-warni mencerminkannya.

Hyenas – Dedahkan Tangkapan Skrin Sinematik

Creative Assembly belum lagi memperincikan semua watak yang boleh dimainkan, tetapi ambil perhatian bahawa setiap watak itu termasuk dalam satu daripada tiga kategori: melibatkan diri, mengelak dan mengeksploitasi. Watak Engage adalah tertumpu kepada aksi, manakala wira evade tertumpu pada pergerakan lincah dan kadangkala bersembunyi. Sementara itu, watak eksploitasi adalah penggodam dan watak sokongan.

Sebagai sebahagian daripada aliran pengumuman di IGN, nama Creative Assembly menyemak beberapa wira Hyenas. Pro ialah perompak bank gaya klasik dengan senapang patah, turet yang boleh digunakan dan topeng President Nixon. Komander Wright ialah seorang angkasawan dengan pistol buih yang boleh membuat penghadang, penutup dan platform pendakian dengan cepat. Doc Hotfix ialah pemain yang percaya bahawa dia adalah watak dalam permainan, dan dengan itu menawarkan ulasan keempat yang memecahkan dinding. Beberapa watak lain boleh dilihat dalam treler, tetapi mereka masih belum terperinci.

Tiada tarikh keluaran untuk Hyenas telah diumumkan setakat ini, tetapi alpha boleh dimainkan telah dirancang dan boleh didaftarkan di playhyenas.com. Apabila Hyenas akhirnya dikeluarkan, ia akan tersedia pada konsol Xbox dan PlayStation, dan PC melalui Steam dan Epic Games Store.

Untuk maklumat lanjut daripada Summer of Gaming IGN, lihat jadual kami yang meringkaskan semua sorotan daripada setiap acara permainan yang diadakan pada bulan Jun ini.

Matt Purslow ialah Editor Berita dan Ciri UK IGN.

We wish to give thanks to the writer of this write-up for this remarkable content

Hyenas Adalah Penembak Berbilang Pemain Baharu Daripada Pasukan Di Belakang Alien: Pengasingan – IGN


Take a look at our social media accounts and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/