Jadual Pertunjukan Permainan Tokyo 2022: Cara Menonton Secara Langsung – IGN

Tokyo Game Show 2022 hampir tiba dan berjanji untuk menawarkan pendedahan dan kemas kini yang menarik tentang beberapa permainan yang paling dinanti-nantikan yang kami tidak sabar untuk bermain dan permainan yang mungkin belum kami ketahui. Daripada Xbox ke Capcom ke Sega dan banyak lagi, beberapa pembangun terbesar di dunia hadir.

Jadual dan panduan menonton Pertunjukan Permainan Tokyo 2022 ini akan memberikan anda semua yang anda perlu tahu tentang acara tersebut, termasuk apabila TGS bermula, senarai tempat yang boleh anda tonton strim dan perkara yang anda boleh jangkakan untuk melihat pada rancangan tersebut.

Bilakah Pertunjukan Permainan Tokyo 2022?

Tokyo Game Show 2022 berlangsung Khamis, 15 September hingga Ahad, 18 Septemberdan rancangan itu akan mempunyai panel yang dijalankan sepanjang setiap lima harinya.

Di Mana Anda Boleh Menonton Pertunjukan Permainan Tokyo 2022?

Jika anda berminat untuk menonton Pertunjukan Permainan Tokyo 2022 yang akan datang, anda boleh menonton beberapa aliran terbesar di sini.

SIRIMAN DI SINI DI IGN:

Berikut ialah tujuh strim langsung yang akan kami anjurkan, apabila ia bermula dan berakhir, dan tempat untuk menontonnya:

KHAMIS

  • Tokyo Game Show 2022 Xbox Stream
    • TARIKH: Khamis, 15 Sept
    • MASA: 2 pagi – 2:50 pagi PT / 5 pagi – 5:50 pagi ET / 10 pagi – 10:50 pagi BST
  • Program Dalam Talian Capcom TGS 2022
    • TARIKH: Khamis, 15 Sept
    • MASA: 7 pagi – 7:50 pagi PT / 10 pagi – 10:50 pagi ET / 3 petang – 3:50 petang BST

JUMAAT

  • 505 Permainan Akan Datang Tajuk Baharu TGS 2022
    • MASA: 2 pagi – 2:50 pagi PT / 5 pagi – 5:50 pagi ET / 10 pagi – 10:50 pagi BST
  • Program Khas KOEI TECMO TGS 2022! Atelier Ryza 3, Wo Long: Fallen Dynasty
    • MASA: 3 pagi – 3:50 pagi PT / 6 pagi – 6:50 pagi ET / 11 pagi – 11:50 pagi BST
  • “SEGA NEW” TGS 2022 Istimewa
    • MASA: 4am – 4:50am PT / 7am – 7:50am ET / 12pm – 12:50pm BST
  • [KONAMI] Maklumat Terkini – Program Khas Sejurus Sebelum Hari Raya!
    • 5am ​​- 5:50am PT/8am – 8:50am ET / 1pm – 1:50pm BST
  • Program Khas TGS 2022 Street Fighter 6
    • 8 pagi – 8:50 pagi PT/11 pagi – 11:50 pagi ET/4 petang – 4:50 petang BST

Anda boleh menonton strim yang disebutkan di atas pada 15 dan 16 Sept di mana-mana saluran IGN berikut. Untuk semua perkara lain yang tidak disebutkan di atas seperti yang anda akan lihat dalam jadual penuh di bawah, lihat strim lain YouTube Pertunjukan Permainan Tokyo dan Kedut.

Jadual Penuh Pertunjukan Permainan Tokyo 2022

Semasa kami membentangkan jadual Pertunjukan Permainan Tokyo 2022 dalam Waktu Pasifik, kami juga ingin memasukkan perbezaan masa untuk zon waktu lain untuk membantu memastikan anda tidak terlepas apa-apa!

Rabu, 14 September Rekap:

  • Program Pembukaan TGS 2022
  • Ucaptama TGS 2022 [Nothing Stops Gaming]
  • Permainan Gamera Kini Tokyo Game Show 2022 Istimewa
  • JeSU 2022 eスポーツ日本代表選手 お披露目会
  • Pengumuman Produk Baharu oleh BenQ MOBIUZ dan ZOWIE

Khamis, 15 September

  • Anugerah Permainan Jepun 2022 Bahagian Sukan Terbaik – 12am – 1:50am PT/3am – 4:50am ET/8am – 9:50am BST/4pm – 5:50pm JST/5pm – 6:50pm AEST.
  • Tokyo Game Show 2022 Xbox Stream – 2 pagi – 2:50 pagi PT/5 pagi – 5:50 pagi ET/10 pagi – 10:50 pagi BST/6 petang – 6:50 petang JST/7 malam – 7:50 malam AEST.
  • “Life Makeover” Pertunjukan Permainan Tokyo 2022 Episod Khas – 3 pagi – 3:50 pagi PT/6 pagi – 6:50 pagi ET/11 pagi – 11:50 pagi BST/7 malam – 7:50 malam JST/8 malam – 8:50 malam AEST.
  • Peluru Terakhir Assault Lily – 4am – 4:50am PT/7am – 7:50am ET/12pm – 12:50pm BST/8pm – 8:50pm JST/9pm – 9:50pm AEST.
  • ONE PIECE ODYSSEY TGS 2022 SP – 6 pagi – 6:50 pagi PT/9 pagi – 9:50 pagi ET/2 petang – 2:50 petang BST/10 malam – 10:50 malam JST/11 malam – 11:50 malam AEST.
  • Program Dalam Talian Capcom TGS 2022 – 7 pagi – 7:50 pagi PT/10 pagi – 10:50 pagi ET/3 petang – 3:50 petang BST/11 malam – 11:50 malam JST. Jika anda tinggal di Australia, itu diterjemahkan kepada 16 September pada 12am – 12:50am AEST.
  • Prime Gaming Live di Tokyo Game Show – 8 malam – 9:50 malam PT/12 malam – 1:50 pagi ET. Jika anda tinggal di UK, Jepun atau Australia, ini diterjemahkan kepada 16 September pada 4 pagi – 5:50 pagi BST/12 tengah hari – 1:50 tengah hari JST/1 petang – 2:50 petang AEST.

Jumaat, 16 September

  • Sense of Wonder Night 2022(SOWN2022) – 12am – 1:50am PT/3am – 4:50am ET/8am – 9:50am BST/4pm – 5:50pm JST/5pm – 6:50pm AEST.
  • 505 Permainan Akan Datang Tajuk Baharu TGS 2022 – 2 pagi – 2:50 pagi PT/5 pagi – 5:50 pagi ET/10 pagi – 10:50 pagi BST/6 petang – 6:50 petang JST/7 malam – 7:50 malam AEST.
  • Program Khas KOEI TECMO TGS 2022! Atelier Ryza 3, Wo Long: Fallen Dynasty – 3 pagi – 3:50 pagi PT/6 pagi – 6:50 pagi ET/11 pagi – 11:50 pagi BST/7 malam – 7:50 malam JST/8 malam – 8:50 malam AEST.
  • Istimewa “SEGA NEW” TGS 2022 – 4am – 4:50am PT/7am – 7:50am ET/12pm – 12:50pm BST/8pm – 8:50pm JST/9pm – 9:50pm AEST.
  • [KONAMI] Maklumat Terkini – Program Khas Sejurus Sebelum Hari Raya! – 5am ​​- 5:50am PT/8am – 8:50am ET/1pm – 1:50pm BST/9pm – 9:50pm JST/10pm – 10:50pm AEST.
  • SQUARE ENIX MENYAMPAIKAN, “HIT KRITIKANO EIKO KANO: Tokyo Game Show 2022 Episod Khas” – 6am – 7:50am PT/9am – 10:50am ET/2pm – 3:50pm BST/10pm – 11:50pm JST/11pm – 12:50am AEST.
  • Program Khas TGS 2022 Street Fighter 6 – 8 pagi – 8:50 pagi PT/11 pagi – 11:50 pagi ET/4 petang – 4:50 petang BST/9 malam – 9:50 malam JST/10 malam – 10:50 malam AEST. Jika anda Tinggal di Jepun atau Australia, itu diterjemahkan kepada 17 September pada 12am – 12:50am JST/1am – 1:50am JST.
  • “SAMURAI MAIDEN” Akan Dipamerkan di Strim Langsung Rasmi TGS 2022! – 7 malam – 7:50 malam PT/10 malam – 10:50 malam ET. Jika anda tinggal di UK, Jepun atau Australia, ini diterjemahkan kepada 17 September pada 3 pagi – 3:50 pagi BST/11 pagi – 11:50 pagi JST/12 tengah hari – 12:50 tengah hari AEST.
  • 「DONUT GAMES情報局」- 8 malam – 8:50 malam PT/11 malam – 11:50 malam ET. Jika anda tinggal di UK, Jepun atau Australia, ini diterjemahkan kepada 17 September pada 4 pagi – 4:50 pagi BST/12 tengah hari – 12:50 tengah hari JST/1 petang – 1:50 tengah hari AEST.
  • Wisdom X Fantasy!Maklumat Permainan Terkini “Three Kingdoms Tactics” dan “Orient Arcadia” daripada Qookka Entertainment Limited Akan Dikeluarkan dalam Siaran Langsung TGS! – 9 malam – 10:50 malam PT. Jika anda tinggal di AS Timur, UK, Jepun atau Australia, ini diterjemahkan kepada 17 September pada 12am – 1:50am ET/5am – 6:50am BST/1pm – 2:50pm JST/2pm – 3:50pm AEST.
  • 日本ゲーム大賞2022「アマチュア部門」 発表授賞式 – 9 malam – 11 malam PT. Jika anda tinggal di AS Timur, UK, Jepun atau Australia, ini diterjemahkan kepada 17 September pada 12am – 2am ET/5am – 7am ​​BST/1pm – 3pm JST/2pm – 4pm AEST.
  • Puzzle & Dragons Champions Cup TOKYO GAME SHOW 2022 Final – 11 malam – 12:50 pagi PT. Jika anda tinggal di AS Timur, UK, Jepun atau Australia, ini diterjemahkan kepada 17 September pada 2 pagi – 3:50 pagi ET/7 pagi – 8:50 pagi BST/3 petang – 4:50 petang JST/4 petang – 5:50 petang AEST.

Sabtu, 17 September

  • FES PERMAINAN Happinet dalam TGS 2022 Dalam Talian – 1 pagi – 1:50 pagi PT/4 pagi – 4:50 pagi ET/9 pagi – 9:50 pagi BST/5 petang – 5:50 petang JST/6 petang – 6:50 petang AEST.
  • Program Khas HoYoverse dalam TGS 2022 – 2 pagi – 3:50 pagi PT/5 pagi – 6:50 pagi ET/10 pagi – 11:50 pagi BST/6 petang – 7:50 malam JST/7 malam – 8:50 malam AEST.
  • Pesta Jari dalam TGS 2022 Dalam Talian – 4am – 4:50am PT/7am – 7:50am ET/12pm – 12:50pm BST/8pm – 8:50pm JST/9pm – 9:50pm AEST.
  • Makmal MEGATON. dalam TGS 2022 – 5am ​​- 5:50am PT/8am – 8:50am ET/1pm – 1:50pm BST/9pm – 9:50pm JST/10pm – 10:50pm AEST.
  • Program Khas RPG Aniplex & DeskWorksBaharu – 6 pagi – 6:50 pagi PT/9 pagi – 9:50 pagi ET/2 petang – 2:50 petang BST/10 malam – 10:50 malam JST/11 malam – 11:50 malam AEST.
  • Program Khas TGS 2022 RPG “LIMBUS COMPANY” yang bergema Dosa – 7 pagi – 7:50 pagi PT/10 pagi – 10:50 pagi ET/3 petang – 3:50 petang BST/11 malam – 11:50 malam JST. Jika anda tinggal di Australia, itu diterjemahkan kepada 18 September pada 12am – 12:50am AEST.
  • Lawatan Pengalaman Dalam Talian – 6 petang – 7:50 malam PT/9 malam – 10:50 malam ET. Jika anda tinggal di UK, Jepun atau Australia, ini diterjemahkan kepada 18 September pada 2 pagi – 3:50 pagi BST/10 pagi – 11:50 pagi JST/11 pagi – 12:50 tengah hari AEST.
  • 日本ゲーム大賞2022「U18部門」 決勝大会 – 6pm – 8pm PT/9pm – 11pm ET. Jika anda tinggal di UK, Jepun atau Australia, ini diterjemahkan kepada 18 September pada 2 pagi – 4 pagi BST/10 pagi – 12 tengah hari JST/11 pagi – 1 tengah hari AEST.
  • 日本電子専門学校 TGS2022 – 8 malam – 8:50 malam PT/11 malam – 11:50 malam ET. Jika anda tinggal di UK, Jepun atau Australia, ini diterjemahkan kepada 18 September pada pukul 4 pagi – 4:50 pagi BST/12 tengah hari – 12:50 tengah hari JST/1 petang – 1:50 tengah hari AEST.
  • Anugerah Permainan Jepun 2022 Bahagian Futuer – 9 malam – 10:50 malam PT. Jika anda tinggal di AS Timur, UK, Jepun atau Australia, ini diterjemahkan kepada 18 September pada 12am – 1:50am ET/5am – 6:50am BST/1pm – 2:50pm JST/2pm – 3:50pm AEST.

Ahad, 18 September

  • Pusingan Akhir Piala Ninjala TGS 2022 – 12am – 12:50am PT/3am – 3:50am ET/8am – 8:50am BST/4pm – 4:50pm JST/5pm – 5:50pm AEST.
  • 110 Hadiah Industri Dikehendaki: Mati – 1 pagi – 1:50 pagi PT/4 pagi – 4:50 pagi ET/9 pagi – 9:50 pagi BST/5 petang – 5:50 petang JST/6 petang – 6:50 petang AEST.
  • Call of Duty Modern Warfare II – 2 pagi – 2:50 pagi PT/5 pagi – 5:50 pagi ET/10 pagi – 10:50 pagi BST/6 petang – 6:50 petang JST/7 malam – 7:50 malam AEST.
  • PROGRAM TAMAT TGS 2022 – 3 pagi – 3:50 pagi PT/6 pagi – 6:50 pagi ET/11 pagi – 11:50 pagi BST/7 malam – 7:50 malam JST/8 malam – 8:50 malam AEST.

Apa yang Dijangkakan di Tokyo Game Show 2022

Selepas tiga tahun, Tokyo Game Show kembali secara peribadi dan ia mengalu-alukan orang ramai untuk melihat masa depan permainan video daripada beberapa pembangun terbesar dari seluruh dunia. Anda boleh melihat perkara yang diumumkan tahun lepas di TGS 2021 untuk mendapatkan idea yang lebih baik tentang TGS, walaupun perlu diingat bahawa beberapa tahun kebelakangan ini adalah acara digital sahaja, dan yang ini adalah secara peribadi! Bagi mereka yang menghadiri secara peribadi tahun ini, anda boleh mengharapkan gerai dan pengalaman untuk Permainan Telefon Pintar, VR/AR, e-Sukan, Sekolah Permainan, Permainan Indie dan Permainan Indie “Pameran Terpilih” dan Kawasan Bintang Baru (Asia/Eropah Timur/Latin ).

Senarai Pembangun Menghadiri TGS 2022

  • Xbox
  • Capcom
  • Sega
  • Square Enix
  • Koei Tecmo
  • Konami
  • HoYoverse
  • (dan banyak lagi!)

Permainan Xbox

Xbox telah mendedahkan bahawa ia akan menyediakan kemas kini mengenai “tajuk sedia ada daripada Xbox Game Studios dan tajuk yang dilancarkan daripada rakan kongsi pembangun yang kami harap akan menggembirakan pemain di Jepun, di seluruh Asia dan di seluruh dunia.” Ini apa yang diharapkan daripada Xbox di TGS tahun ini.

<a href=

Pertunjukan Permainan Xbox Tokyo

Lagi Permainan daripada Capcom, Konami dan Koei Tecmo

Terdapat banyak lagi untuk ditunggu, kerana Konami akan mengumumkan permainan yang tidak diketahui dalam siri “digemari dunia”, Koei Tecmo akan mempamerkan lebih banyak lagi Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key dan Wo Long: Fallen Dynasty, dan Street Fighter 6 akan mempunyai aliran khusus yang menyediakan peminat dengan kemas kini terkini mengenai entri seterusnya yang dinanti-nantikan dalam siri pertempuran legenda.

Selain Street Fighter 6, kami mungkin mengetahui lebih lanjut tentang Resident Evil 4 Remake, Exoprimal, Mega Man Battle Network Legacy Collection atau Monster Hunter Rise: Sunbreak daripada Capcom. Walaupun RE4 adalah misteri, kami tahu bahawa tetamu TGS akan dapat melihat Resident Evil Village di PlayStation VR 2 buat kali pertama.

<a href=

PlayStation VR 2

Permainan Square Enix

Square Enix tidak mempunyai persembahan tradisional, tetapi ia akan mempunyai aliran yang akan mempamerkan lebih banyak Forspoken, Crisis Core: Final Fantasy VIII Reunion, dan Star Ocean 6: The Divine Show melalui hos siri CRITIKANO HIT EIKO KANO. (Lihat juga: setiap permainan Square Enix dalam pembangunan).

Panel lain termasuk yang tertumpu pada, tetapi tidak terhad kepada:

Berita

Apakah Pertunjukan Permainan Tokyo?

Tokyo Game Show (TGS) ialah salah satu acara terbesar di dunia dalam permainan dan telah wujud sejak 1990-an! TGS biasanya menganjurkan permainan besar pempamer dan pembangun termasuk Xbox, Square Enix, Ubisoft, Capcom, Konami, miHoYo, Bandai Namco dan banyak lagi. Acara ini biasanya dipenuhi dengan pengumuman bilik pameran, temu bual dan banyak lagi keseronokan mengenai permainan yang dijangka dan permainan baharu. Walaupun acara itu adalah digital sahaja baru-baru ini, TGS terus menstrim pengumuman dan memastikan lampu menyala untuk kita semua.

Sebenarnya, “Tiada yang Menghentikan Permainan” ialah tema tahun ini, mewakili “kuasa transformatif untuk membawa kegembiraan dan memupuk komuniti” dalam permainan, walaupun cabaran tahun kebelakangan ini dihadapi dunia.

We would love to say thanks to the writer of this article for this incredible web content

Jadual Pertunjukan Permainan Tokyo 2022: Cara Menonton Secara Langsung – IGN


Check out our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/