Jika Anda Mahukan Zelda Dunia Terbuka yang Baik, Anda Perlu Terima Beberapa Xenoblades

Nintendo baru-baru ini menghormati tradisi syarikat klasik apabila mereka menangguhkan permainan Zelda seterusnya, Breath of the Wild 2, hingga Musim Bunga 2023. Walaupun agak mengecewakan, berita itu bermakna bahawa permainan Nintendo yang lain akan berpeluang untuk bersinar tahun ini. Satu permainan sedemikian ialah satu lagi siri Open World yang telah lama berjalan, Xenoblade Chronicles 3, yang, dengar, anda hanya perlu berurusan jika anda mahukan lebih banyak barangan Zelda yang bagus.

Bila Xenoblade Chronicles 3 pertama kali diumumkan semasa arahan Februari itu, ia diterima di Twitter sebagai “lebih banyak omong kosong anime” dan “KENAPA KITA MENDAPAT ORANG INI BUKAN BOTW 2.” Selepas kelewatan terbaharu ini, soalan itu kelihatan lebih relevan berbanding sebelum ini. Apakah permainan anime British yang pelik ini? Dan apa kaitannya dengan barang berharga saya Breath of the Wild 2? Untuk menjawabnya, iAdalah penting untuk mempertimbangkan betapa berpengaruhnya kedua-dua siri Xenoblade dan Monolith Soft, studio di sebalik permainan, telah membantu francais Zelda memakai bandana pendaki dan mendaki gunung yang merupakan Genre Dunia Terbuka.

Mendaki Gear Link, atau saya suka memanggilnya, Midlife Crisis Link.

Berikut adalah ringkasan ringkas mengenai Monolith Soft: Monolith Soft diasaskan pada tahun 1999 oleh Tetsuya Takahashi, yang menyebabkan Square Enix kecewa dengan kekurangan kebebasan kreatif, dan telah diperoleh oleh Nintendo pada tahun 2007. Di sana, dia mencipta permainan seperti Xenoblade Chronicles, tentang seorang lelaki muda berambut perang yang memulakan perjalanan untuk menyelamatkan orang yang dicintainya daripada penguasa gelap sambil berkawan dengan ahli parti yang unik di sepanjang jalan. (OK, jadi mungkin tidak plot-berdasarkan kebebasan kreatif yang dicarinya). Tetapi Xenoblade Chroniclespermainan dunia terbuka yang bercita-cita tinggi yang merangkumi penerokaan dan penemuan, mendapat kejutan pada tahun 2010 dan selepas kempen akar umbi, telah disetempatkan pada tahun 2012. Nintendo tahu mereka mempunyai bakat di tangan mereka, itulah sebabnya mereka memberi ganjaran kepada kejayaan syarikat dengan yang tertinggi penghormatan dalam pembangunan permainan: bekerja sebagai studio sokongan untuk permainan seperti Pikmin 3, Splatoondan Animal Crossing: Pereka Rumah Bahagia.

Tetapi Breath of The Wild perlu menjadi langkah berani ke hadapan untuk Nintendo. Mereka tidak lagi boleh bergantung pada betapa hebatnya kawalan gerakan menggerakkan Master Sword (yang semua orang akui adalah SANGAT COOL dan sesuatu yang mereka SANGAT MAHU dalam permainan video).

Jika anda Nintendo, siapa yang boleh membantu anda menghidupkan semula siri yang telah mengekalkan formula yang hampir sama sejak Nintendo 64 hari? Pemikiran terobosan di Gamefreak? Yesus Kristus, tidak. Nintendo pergi dengan Monolith dan ia sangat sesuai.

Jadi mengapa ini penting? Sebuah syarikat permainan video mengupah syarikat permainan video lain untuk mengusahakan permainan video? Perjanjian besar. Begitulah cara syarikat permainan video berfungsi, saya fikir. Saya tidak tahu. Mengapa anda cuba membuat saya menyukai watak anime ini dengan lebih banyak poket daripada lukisan Rob Liefeld?

Nampaknya seperti ini Xenoblade permainan bertindak sebagai tempat menguji idea-idea yang telah digilap Breath of the Wild. Jadi jika kita mahu Breath of the Wild permainan untuk terus menjadi lebih baik, kita semua hanya perlu menerimanya Xenoblade adalah bahagian penting dalam proses.

1649039962 464 Jika Anda Mahukan Zelda Dunia Terbuka yang Baik Anda Perlu
Hanya satu daripada laluan ini berakhir dengan anda mempunyai teman wanita anime. Pilih dengan bijak.

Jika anda sukakan dunia Hyrule yang subur, dipenuhi dengan penjaga mekanikal yang mampu melakukan satu pukulan kepada anda, anda perlu berterima kasih kepada dunia Bionis Xenoblade yang asli, dipenuhi dengan Mechon yang tidak boleh rosak melainkan anda menggunakan keupayaan tertentu. Jika anda menyukai pencarian Zelda yang inventif seperti Tarry Town, cuba teka apa, anda sebenarnya perlu menghargai asas yang telah ditetapkan Xenoblade Pencarian membina semula Colony 6.

Malah yang kurang dibincangkan Xenoblade Chronicles X berkongsi pendekatan dunia terbuka yang serupa Breath of the Wild dengan kurang memfokuskan pada cerita dan lebih kepada memberi ganjaran kepada pemain kerana meneroka dunia. Dan sama seperti Calamity Ganon, Nintendo juga telah dimeterai Xenoblade Chronicles X dalam dimensi neraka yang dikenali sebagai Wii U. Jika anda tidak percaya kami bahawa sambungan ini wujud, ambil ia daripada pengurus projek Zelda lama Eiji Aonuma, yang menjelaskan dalam temu bual betapa pentingnya Monolith dalam mereka bentuk tahap besar dan persekitaran semula jadi yang terdapat dalam Hyrule. Itulah sebabnya Nintendo memperluaskan penglibatan Monolith dalam sekuel itu, mengupah 40 orang lagi untuk mengerjakan permainan di Monolith.

Malangnya, jika anda sayang Breath of the Wild, anda perlu menerima beberapa Xenoblade. Dan ya, Xenoblade Chronicles adalah siri yang benar-benar bodoh. Ia boleh penuh dengan watak murahan, reka bentuk watak tambahan yang tidak perlu, dan rungutan yang kedengaran cukup seksual untuk saya meredamkan permainan. Semoga beberapa perkara itu tidak berjaya Breath of the Wild 2seperti robot seks miang yang bersenjatakan almari yang penuh dengan pakaian pembantu rumah Xenoblade Chronicles 2. Atau lebih teruk, loghat British.

1649039962 99 Jika Anda Mahukan Zelda Dunia Terbuka yang Baik Anda Perlu
Berdoa agar Zelda tidak kelihatan seperti ini dalam BOTW 2.

Jadi walaupun mengecewakan bahawa kita mempunyai masa setahun penuh sebelum kita boleh kembali ke Hyrule, mungkin kita boleh menantikan Xenoblade Chronicles 3 memberi kita idea tentang apa yang ada. Kerana mereka akan menjadi sebahagian besar daripada Breath of the Wild 2 sama ada anda suka atau tidak.

We would love to give thanks to the writer of this post for this awesome web content

Jika Anda Mahukan Zelda Dunia Terbuka yang Baik, Anda Perlu Terima Beberapa Xenoblades


Check out our social media profiles and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/