Jimat $130 pada kad grafik RTX 3070 Gigabyte tanpa sebarang masalah

Walaupun kekurangan cip telah menyentuh segala-galanya daripada perkakas kepada kereta, satu segmen teknologi yang dilihat paling mencabar ialah kad grafik. GPU terkini telah dibeli dan dijual semula oleh pengukur harga sejak permulaan wabak, tetapi kini, selepas tanda-tanda mula kelihatan pada tahun 2022kami mendapat tawaran sekali-sekala.

Hari ini menyaksikan Gigabyte GeForce RTX 3070 turun kepada $599.99 pada Amazon dan Belian terbaik. Ini ialah diskaun $130 daripada harga biasa $729.99 dan merupakan yang paling rendah yang kami lihat setakat ini untuk model ini. Sekarang, itu masih lebih mahal sedikit daripada asas $499.99 Nvidia RTX 3070tetapi adalah perkara biasa bagi pengeluar seperti Gigabyte untuk membina reka bentuk rujukan Nvidia dan mempertingkatkan spesifikasi — seperti sistem penyejukan tiga kipas Windforce kad ini, kelajuan jam yang lebih tinggi dan port HDMI tambahan.

Barisan 3070 sesuai untuk permainan 1440p, dan menyokong peningkatan DLSS dan pengesanan sinar Nvidia untuk pantulan yang lebih baik. Ia juga sedikit lebih mesra bajet pada kedua-dua dompet anda dan bekalan kuasa anda, jika dibandingkan dengan 3080-an dunia. Baca ulasan kami.


GPU Gigabyte GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G (rev2.0).

RTX 3070 Gigabyte ialah kad video PCI-Express 4.0 yang mempunyai memori grafik 8GB, DLSS dan keupayaan pengesanan sinar. GPU gemuk ini mempunyai dua port HDMI, dua DisplayPort, dan juga sentuhan pencahayaan RGB dengan logo Gigabait yang diterangi.

Di bahagian depan rumah pintar, pembesar suara pintar Nest Mini terbaharu Google turun kepada $29.99 pada sekumpulan peruncit, termasuk Belian terbaik, Walmart, Foto B&Hdan Adorama. Kebanyakannya mempunyai semua warna yang ditawarkan, jadi anda boleh memadankan pembesar suara berbentuk keping kecil dengan estetika rumah anda. Walaupun pembesar suara pintar Google yang paling berpatutan telah wujud sekarang selama beberapa tahun, ia masih merupakan salah satu cara paling mudah untuk melaksanakan kawalan Google Assistant ke dalam rumah pintar anda. Anda boleh memberikan arahan dengan mudah kepada peranti lain yang disegerakkan dengan apl Google Home anda atau mendapatkan beberapa jawapan mudah untuk permintaan seperti cuaca dan berita. Ia jauh daripada pembesar suara yang terbaik, tetapi ia boleh dilekapkan pada dinding dan itu sedikit sebanyak membantu kualiti bunyinya. Baca ulasan kami.

1654192256 709 Jimat 130 pada kad grafik RTX 3070 Gigabyte tanpa sebarang


Google Nest Mini (gen kedua)

Nest Mini ialah pembesar suara pintar Google yang paling kecil dan ia boleh membawa Google Assistant ke hampir mana-mana kawasan rumah anda. Anda juga boleh melekapkannya ke dinding anda tanpa perkakasan tambahan.

Ember Mug 2 menghasilkan satu lagi peningkatan kualiti hidup yang menarik di sekitar rumah, mengekalkan kopi atau teh anda pada suhu optimum pilihan anda sehingga 80 minit apabila ia tidak dicas. Ini mungkin kedengaran seperti memanjakan diri yang tidak perlu, tetapi jika anda tidak suka tidak menikmati kopi anda sebelum ia menjadi sejuk, ia mungkin berasa seperti satu rahmat kecil. Syukurlah, lebih besar 14-auns Ember Mug 2 berwarna biru mendapat potongan $30 di Best Buy, menurunkan harganya daripada $149.95 kepada $119.95. banyak tepi kakitangan adalah penggemar kopi dan bersumpah dengan kecanggihan cawan Ember ini, tetapi sebaiknya pilih satu apabila mereka mula dijual dari semasa ke semasa.

1654192256 210 Jimat 130 pada kad grafik RTX 3070 Gigabyte tanpa sebarang


Cawan Ember 2 (14 auns, biru)

Ember Mug 2 ialah cawan pintar terkawal suhu yang memastikan minuman tetap panas sehingga 80 minit semasa menggunakan bateri atau sepanjang hari apabila duduk di atas coaster plug-innya. Apl iOS dan Android yang disertakan membolehkan anda mendail dalam suhu tertentu, dari 120 hingga 145 darjah Fahrenheit.

Salah satu pengawal Xbox yang paling berpatutan dan paling berwarna kini lebih berpatutan. The Pengawal Berwayar Dipertingkatkan PowerA kini hanya $24.66 di Amazon dalam seafoam berwarna-warni hijau-biru. Pengawal ini sudahpun bernilai hebat pada harga penuhnya $37.99, malah memperoleh pilihan kami sebagai pilihan belanjawan terbaik dalam panduan membeli pengawal Xbox kamijadi potongan lebih daripada $13 adalah lebih manis.

Satu-satunya kelemahan utama pengawal PowerA ini ialah ia masih menggunakan sambungan USB Mikro, yang hanya terasa ketinggalan zaman. Tetapi selain itu, pengawal berlesen rasmi ini selesa malah mempunyai dua butang boleh dipetakan tersuai di bahagian belakang serta dail rocker untuk volum set kepala berwayar. Ini adalah cadangan nilai yang hebat jika anda tidak keberatan menggunakan laluan berwayar untuk konsol Xbox atau PC Windows anda.

1654192257 746 Jimat 130 pada kad grafik RTX 3070 Gigabyte tanpa sebarang


Pengawal Berwayar Dipertingkatkan PowerA (hijau-biru laut)

Pengawal Berwayar Dipertingkatkan PowerA ialah pengawal berwayar yang memikirkan bajet untuk Xbox dan PC yang bersambung melalui USB Mikro dan mempunyai dua butang yang boleh disesuaikan pada bahagian belakangnya. Ia ditawarkan dalam pelbagai warna dan reka bentuk berlesen.

Lebih banyak tawaran untuk Hari Berjimat Khamis anda:

We would love to give thanks to the author of this post for this outstanding web content

Jimat $130 pada kad grafik RTX 3070 Gigabyte tanpa sebarang masalah


Our social media profiles here , as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/