Jimat 25 peratus pada sistem penghalau nyamuk Thermacell

Merkuri semakin meningkat, yang bermaksud kebanyakan kita menghabiskan lebih banyak masa di luar. Jadi, siaran tawaran kami hari ini adalah mengenai teknologi yang membolehkan anda membawa kemewahan ruang tamu anda ke kawasan luar yang hebat — atau hanya ke halaman belakang rumah. Contohnya, jika anda bosan dengan nyamuk yang merosakkan masa lapang anda di halaman rumah anda, Thermacell sedang mendiskaun Sistem Penghalau Nyamuk Liv Smart sebanyak 25 peratus; hanya menggunakan kod KEBEBASAN25 semasa checkout.

Model asas sistem Liv dilengkapi dengan tiga stesen repeller berharga $699.00 (sekitar $525 dengan kupon) dan boleh menampung sehingga 945 kaki persegi. Stesen repeller yang tidak berbahaya boleh dikawal dengan Alexa atau Google Assistant dan juga boleh diprogramkan menggunakan telefon anda untuk beroperasi pada jadual yang ditetapkan. Kartrij penghalau yang disertakan dengan kit permulaan membenarkan penggunaan sehingga 120 jam, dan ia selamat digunakan di sekeliling kanak-kanak dan haiwan peliharaan. Walaupun kos pendahuluan agak membebankan, dan penghalau mengambil masa kira-kira 15 minit untuk mula bekerja, sistem penghalau Liv adalah penghalang yang sangat berkesan terhadap penghisap darah kecil yang tidak diingini itu. Baca ulasan kami.

Apabila anda berada satu atau dua jam jauhnya dari alur keluar terdekat, perkara terakhir yang anda ingin risaukan ialah cara anda akan mengecas telefon anda. Tetapi Anker 523 PowerHouse menyediakan banyak insurans untuk senario sedemikian. Biasanya $359.99, Anker 523 kini dijual di Amazon dengan harga $199.99 apabila anda menggunakan kod tersebut POWERHOUSE32 semasa checkout.

Anker 523 mempunyai kapasiti maksimum 289Wh, yang lebih daripada cukup untuk menambah baik kebanyakan telefon sekitar 20 kali ganda atau melakukan perkara yang sama untuk komputer riba sekitar empat kali. Anker 523 termasuk sejumlah tiga port USB-A, satu port USB-C tunggal, saluran keluar AC dan soket kereta tambahan, memberikan anda cara untuk mengecas hampir mana-mana peranti apabila anda jauh daripada kuasa yang stabil sumber.

Pembacaan digital yang berguna membolehkan anda memantau tahap pengecasan bateri, watt yang diagihkan dan anggaran masa jalan berdasarkan cabutan sebarang peranti yang anda cas. Anker 523 juga termasuk lampu suluh intensiti tinggi terbina dalam untuk menerangi persekitaran anda.


Stesen Janakuasa Mudah Alih Anker 523 PowerHouse

Bateri sandaran bersaiz hebat daripada Anker ini mempunyai kapasiti 289Wh, memberikan kuasa yang lebih daripada cukup untuk menambah baik telefon dan komputer riba. Ia juga boleh menghidupkan peralatan kecil apabila anda jauh dari tamadun.

Biasanya $179.95, Amazon telah mendiskaunkan JBL Charge 4 dalam warna hitamnya kepada hanya $114.95, salah satu harga yang lebih baik yang kami lihat pada pembesar suara Bluetooth gen terakhir. Peranti tahan lasak dan serba boleh ini boleh bertahan sehingga 20 jam dengan sekali cas dan lebih mampu mengharungi unsur-unsur berkat penarafan kalis air IPX7nya. Ia juga menggunakan USB-C untuk mengecas, membolehkan anda menyelesaikannya dengan cepat, malah mempunyai port USB-A terbina dalam untuk mengecas telefon, tablet dan peranti lain.

Selain keupayaannya untuk berpasangan dengan sehingga dua sumber Bluetooth secara serentak, Charge 4 menyertakan bicu audio 3.5mm untuk paip dalam sumber audio lama. Anda juga boleh rantai daisy pembesar suara kalis air dengan peranti JBL lain dengan JBL Connect Plus, yang membolehkan main balik serentak antara peranti. Nasib baik, pembesar suara menawarkan bunyi yang baik untuk saiznya, sama ada anda menggunakannya secara solo atau sebagai sebahagian daripada sepasang.

1656092009 812 Jimat 25 peratus pada sistem penghalau nyamuk Thermacell


Caj JBL 4

JBL’s Charge 4 ialah pembesar suara Bluetooth yang mempunyai rintangan air dan habuk IPX7, dan bateri 7,800mAhnya boleh bertahan sehingga 20 jam setiap pengecasan. Anda boleh mengecas peranti seperti telefon melalui port USB-Cnya.

JBL Clip 4 yang dinamakan dengan tepat biasanya dijual pada harga $79.99 tetapi kini dijual pada harga $59.99 sahaja. Belian terbaik dan Amazon. Klip 4 ialah salah satu pembesar suara Bluetooth kegemaran kamisebahagiannya kerana ia dilengkapi dengan carabiner terbina dalam yang membolehkan anda memautnya pada beg galas, gelung tali pinggang atau mana-mana permukaan lain yang cukup sempit.

Seperti kebanyakan pembesar suara mudah alih lain daripada JBL, Clip 4 mempunyai ciri kalis cuaca IP67, yang membantu ia menentang unsur dengan yakin. Ia juga boleh dicas semula melalui USB-C dan boleh bertahan sehingga 10 jam dengan sekali cas, memberikan jangka hayat yang diperlukan untuk lawatan yang lebih lama. Klip 4 bukanlah pembesar suara Bluetooth terbesar atau paling lantang tersedia, tetapi ia berjaya memberikan kompromi yang boleh diterima antara saiz dan kualiti bunyi.

1649898870 934 Pembesar suara Bluetooth terbaik untuk dibeli sekarang


Klip JBL 4

Klip 4 JBL ialah pembesar suara Bluetooth ultra mudah alih yang, seperti namanya, boleh digunting pada hampir semua perkara. Apa yang paling mengejutkan ialah betapa bagus dan jelas bunyinya walaupun saiznya kecil.

Sudah tentu, jika anda lebih suka tinggal di dalam rumah, kedua-dua Nintendo dan Steam telah memulakan acara jualan musim panas mereka, mendiskaunkan ribuan tajuk digital di etalase masing-masing. Untuk pecahan perkara yang patut anda lihat, kami telah mengumpulkan siaran dengan beberapa sorotan.

Beberapa lagi tawaran yang patut anda lihat…

  • Tetikus permainan wayarles SteelSeries Aerox 3 yang ringan kini didiskaunkan kepada harga terendah yang pernah ada di Best Buy dalam warna lut cahaya hantunya. Aerox 3 biasanya berharga $99.99 tetapi dijual pada harga $50.99. Selain sensor 18K DPI, Aerox 3 boleh berpasangan dengan peranti sama ada melalui Bluetooth atau wayarles 2.4Ghz dan mempunyai sejumlah enam butang boleh atur cara.
  • Saya tidak tahu siapa yang cukup berani untuk memberi kanak-kanak pembesar suara Bluetooth, tetapi pembesar suara JBL JR Pop hampir terlalu comel untuk dilepaskan. Pada masa ini, anda boleh mendapatkan pembesar suara bersaiz poket ini dalam mana-mana jalur warna berwarna pastel di Best Buy pada harga $19.99, iaitu separuh daripada harga asalnya. Bukan sahaja pembesar suara lasak kalis air, tetapi ia juga menyala supaya anak anda tidak akan kehilangan jejaknya dalam gelap.
  • Mereka mungkin kekurangan pengecasan tanpa wayar, tetapi diskaun semasa pada Sony LinkBuds S yang sangat selesa tidak boleh diabaikan. Biasanya $199.99, Belian terbaik dan Foto B&H telah mendiskaunkan sepasang pepejal fon telinga yang membatalkan hingar kepada $179.99. Baca ulasan kami.

We would like to say thanks to the writer of this post for this outstanding web content

Jimat 25 peratus pada sistem penghalau nyamuk Thermacell


You can view our social media profiles here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/