Jimat sehingga 40 peratus pada set kepala dan tetikus SteelSeries

SteelSeries sedang menjalankan a promosi jualan musim bunga yang mengambil diskaun sehingga 40 peratus beberapa set kepala permainan, tetikus dan pad tetikusnya sehingga Isnin, 23 Mei. Walaupun diskaun untuk item individu mungkin berbeza-beza, terdapat beberapa tawaran hebat yang boleh diperolehi — termasuk beberapa yang tersedia pada paras terendah baharu sepanjang masa.

Arctis 7P Plus, sebagai contoh, adalah pilihan kami untuk set kepala permainan wayarles terbaik untuk konsol PlayStation, tetapi ia juga berfungsi dengan PC Windows, Nintendo Switch, telefon pintar dan Oculus / Meta Quest 2. Walaupun ia berada pada bahagian premium dan biasanya dijual pada harga kira-kira $70 lebih daripada set kepala 3D Pulse Sony sendiri, ia menawarkan hayat bateri yang hebat, USB -C pengecasan, dail audio yang mudah digunakan, cawan telinga boleh putar yang membolehkan penyimpanan lebih mudah dan keselesaan yang mencukupi untuk digunakan semasa sesi permainan yang panjang. Ia juga serasi dengan audio 3D PlayStation 5.

Dengan SteelSeries’ diskaun sebanyak 20 peratus pada Arctis 7P Plus, model hitam jatuh ke harga rendah baharu iaitu $135.99 — penjimatan $34. Anda juga mendapat penghantaran percuma dan a membawa beg apabila anda menambah set kepala pada troli anda. Baca panduan membeli set kepala permainan kami.


SteelSeries Arctis 7P Plus

Arctis 7P Plus baharu mempunyai reka bentuk dan keselesaan yang sama seperti set kepala SteelSeries sebelumnya, tetapi model yang lebih baharu ini menawarkan hayat bateri yang lebih baik dan pengecasan USB-C, menjadikannya mudah untuk menggunakan kabel pengecasan yang sama yang digunakan oleh DualSense anda.

1652566531 475 Jimat sehingga 40 peratus pada set kepala dan tetikus SteelSeries

Aerox 3 Wireless SteelSeries mengemas lebih daripada beberapa peningkatan tambahan.
Imej: SteelSeries

Satu lagi tawaran penting daripada jualan musim bunga SteelSeries ialah Aerox 3 Wireless yang didiskaun. Tetikus permainan ringan ini beratnya hanya 68 gram, dan reka bentuk sarang lebahnya dipenuhi dengan pencahayaan RGB berwarna-warni. Model 2022 biasanya berharga $99.99 tetapi anda boleh mendapatkannya dengan hanya $64.99 dalam warna hitam atau putih bersama pad tetikus percuma apabila anda menambahkannya pada troli anda.

Kekuatan selanjutnya tetikus ini ialah ia boleh digunakan sama ada melalui Bluetooth atau dengan dongle USB wayarles 2.4GHz yang disertakan, yang boleh anda gunakan untuk bertukar antara dua mesin dengan cepat. Ia diiklankan mempunyai hayat bateri sehingga 200 jam, tetapi dalam penggunaan sebenar, ia bertahan paling lama beberapa hari dengan lampu dihidupkan. Walaupun, untungnya, ia mengecas melalui USB-C.

SteelSeries Aerox 3 Wireless


SteelSeries Aerox 3 Wireless

SteelSeries Aerox 3 Wireless ialah tetikus permainan wayarles kalis air IP54. Beratnya hanya 68 gram dan mempunyai pengecasan USB-C. Reka bentuk meminjam isyarat daripada Rival 3.

Jika anda terlepas berita semalam itu penjara bawah tanah dan naga podcast Roll for Romantik telah bekerjasama dengan itch.io untuk menawarkan himpunan besar RPG atas meja sebagai pengumpul dana untuk hak reproduktif, anda mempunyai banyak masa untuk menyertainya. Promosi ini menghimpunkan lebih 200 pencipta yang telah menyumbangkan permainan dan aset digital mereka, dan anda mendapat lebih 275 daripadanya — bebas DRM — dengan derma $5 atau lebih. Ia sangat serupa dengan pengumpulan dana sebelum ini gatal.io telah berlari, seperti yang terbaru menyokong Ukraine. Permainan ini berlangsung sehingga 13 Jun, dan jika ia seperti yang sebelumnya, kemungkinan lebih banyak permainan akan ditambahkan pada campuran kerana ia terus mengumpul wang melebihi matlamat pengumpulan dana awalnya.

1652566531 583 Jimat sehingga 40 peratus pada set kepala dan tetikus SteelSeries


Bundle Hak Pembiakan

Koleksi mantap RPG meja dan sumber bebas DRM, ditawarkan sebagai pengumpul dana oleh Roll for Romantik untuk menyokong hak reproduktif.

Jika anda memerlukan kamera web, Razer Kiyo Pro kini dijual di Amazon dan Belian terbaik untuk $99.99. Diskaun $100 menjadikan aksesori itu lebih berbaloi berbanding ketika pertama kali dikeluarkan, yang menyaksikan ia dijual pada harga $199.99. Ia mempunyai beberapa spesifikasi yang baik, termasuk keupayaan untuk menangkap rakaman 1080p pada sehingga 60fps dan medan pandangan 103 darjah yang luas yang boleh anda pangkas dengan mudah untuk pembingkaian yang lebih ketat — asalkan anda tidak keberatan menggunakan perisian Razer’s Synapse.

Kiyo Pro adalah sedikit beg campuran, tetapi ia akhirnya berfungsi dengan baik dengan pencahayaan yang rumit dan berjaya menghasilkan video yang lancar dan terperinci. Ia agak mahal untuk apa yang ia tawarkan dan apa yang tiada, seperti resolusi 4K, tetapi diskaun semasa menjadikannya nilai yang jauh lebih baik. Baca ulasan kami.

1652566531 799 Jimat sehingga 40 peratus pada set kepala dan tetikus SteelSeries


Razer Kiyo Pro

Kiyo Pro ialah kamera web berbentuk kanta yang menyokong tangkapan resolusi 1080p pada 60 bingkai sesaat. Ia mempunyai medan pandangan ultralebar 103 darjah, walaupun ia boleh dilaraskan ke 80 darjah. Kiyo Pro mempunyai mikrofon terbina dalam.

Google pratonton secara ringkas Pixel 7 yang akan datang dan mengumumkan telefon pintar Pixel 6A yang mesra bajet semasa persidangan pembangunnya pada hari Rabu. Walaupun 6A akan menawarkan CPU Tensor peringkat perdana Google untuk $449, ia tidak mempunyai bicu fon kepala dan membiayai trend Telefon siri A menggunakan sistem kamera yang sama seperti saudara mereka yang lebih mahal.

Tetapi jika anda berada di pasaran untuk mendapatkan yang terbaik daripada Google — dan anda mahukan prestasi kamera yang maksimum — Amazon menjual 128GB Pixel 6 Pro yang tidak berkunci dalam warna putih dua tona pada harga $856.57. Diskaun sederhana ini sekitar $42 memberi anda telefon tidak berkunci untuk digunakan pada mana-mana pembawa, serta sistem tiga kamera Google, yang termasuk penderia utama 50MP, ultra lebar 12MP dan kanta telefoto pembesaran 48MP 4x. Ia juga mempunyai paparan 6.7 inci yang lebih besar dengan kadar penyegaran sehingga 120Hz. Tidak perlu dikatakan, terdapat banyak perkara yang disukai dalam Pixel peringkat teratas, dan ia adalah ciri yang berdiri jauh di atas model bajet yang akan datang. Baca ulasan Pixel 6 Pro kami.

1652566532 785 Jimat sehingga 40 peratus pada set kepala dan tetikus SteelSeries


Google Pixel 6 Pro

Google Pixel 6 Pro ialah adik beradik yang lebih besar daripada duo Pixel terbaharu, dengan skrin 6.7 inci, 12GB RAM dan kamera ketiga yang menampilkan lensa telefoto 4x dan resolusi 48 megapiksel.

Beberapa tawaran permainan tambahan untuk mempermanis hari Sabtu anda

We want to give thanks to the author of this article for this amazing material

Jimat sehingga 40 peratus pada set kepala dan tetikus SteelSeries


Find here our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/