Jualan Steam Turun 10 Permainan Popular kepada Harga Termurah Pernah

Banyak permainan Steam sedang dijual sekarang sama ada melalui tawaran harian dalam platform atau sebagai sebahagian daripada jualan yang dipegang oleh penerbit yang berbeza di tengah-tengah semua acara dan pengumuman permainan yang sedang berlangsung. Walaupun acara perjudian itu memberi orang gelaran baharu untuk dinantikan, jualan seperti ini yang memberi peluang kepada orang ramai untuk mencuba permainan baharu sekarang (kadangkala dengan masa yang sempurna, juga). Bagi mereka yang sedang mencari beberapa permainan baharu untuk ditambahkan ke pustaka anda, anda bertuah: Sebilangan permainan Steam yang terkenal telah jatuh ke harga terendah mereka, tetapi hanya untuk seketika.

Pasangan itu dengan semua permainan Steam percuma yang diberikan setiap saat dan pengguna Steam mempunyai banyak perkara untuk dipilih minggu ini. Untuk membantu membuat beberapa keputusan, kami telah memilih 10 permainan Steam dengan ulasan yang sangat positif pada platform yang kini dijual pada harga terendah mereka pernah. Anda boleh menyemaknya di bawah bersama-sama dua permainan bonus yang pada masa ini percuma untuk disimpan sebaik sahaja ia dimuat turun, tetapi hanya selagi tawaran itu disiarkan secara langsung.

Beritahu saya kenapa

Beritahu saya kenapa ialah permainan pengembaraan naratif terbaharu daripada DONTNOD Entertainment, studio di sebalik francais tercinta, Hidup ini Pelik. Dalam misteri intim ini, pasangan kembar Tyler dan Alyson Ronan yang bersatu semula menggunakan ikatan ghaib mereka untuk merungkai kenangan zaman kanak-kanak yang penuh kasih sayang tetapi bermasalah. Terletak di bandar kecil Alaska yang indah, Beritahu saya kenapa menampilkan watak sebenar, tema matang dan pilihan yang mencengkam. Apabila anda mencipta kenangan masa lalu, pilihan anda akan menjejaskan hubungan pasangan kembar, menentukan kekuatan ikatan mereka, dan membentuk perjalanan hidup mereka.”

Percuma untuk disimpan

sebelumseterusnya

ARK: Survival Evolved

“Terdampar di pantai pulau misteri, anda mesti belajar untuk terus hidup. Gunakan kelicikan anda untuk membunuh atau menjinakkan makhluk purba yang berkeliaran di daratan, dan bertemu pemain lain untuk bertahan, menguasai… dan melarikan diri!”

Percuma untuk disimpan

sebelumseterusnya

Menara Kusut

“Terangkan misteri yang mendebarkan dengan meneroka rumah agam yang pelik dan berliku, menemui petunjuk yang ingin tahu, menyoal siasat suspek aneh dan menyelesaikan teka-teki unik. Adakah anda akan dapat membongkar rahsia Menara Tangle?”

Dijual dengan harga $4.99

sebelumseterusnya

Thomas Sendirian

“Thomas Was Alone ialah platformer 2D minimalis indie tentang persahabatan dan melompat serta terapung dan anti-graviti. Bimbing sekumpulan segi empat tepat melalui satu siri halangan, menggunakan kemahiran berbeza mereka bersama-sama untuk sampai ke penghujung setiap persekitaran. Dengar muzik yang hebat oleh David Housden. Lompat atas segi empat tepat yang diletakkan dengan teliti oleh Mike Bithell. Dengarkan suara yang dibacakan dengan sedih dan agak lucu oleh Danny Wallace.”

Dijual dengan harga $1.99

sebelumseterusnya

Kelab Sastera Doki Doki Plus!

“Selamat datang ke dunia puisi dan percintaan yang menakutkan! Tulis puisi untuk orang yang dicintai anda dan padamkan sebarang kesilapan di sepanjang jalan untuk memastikan pengakhiran anda yang sempurna. Kini peluang anda untuk mengetahui sebabnya DDLC ialah salah satu permainan seram psikologi yang paling digemari dalam dekad ini!”

Dijual dengan harga $10.04

sebelumseterusnya

Dogma Naga: Timbul Gelap

“Berada dalam dunia terbuka yang besar, Dogma Naga: Timbul Gelap membentangkan pengalaman pertempuran aksi yang bermanfaat. Pemain memulakan pengembaraan epik dalam dunia yang kaya dan hidup dengan tiga rakan AI, yang dikenali sebagai Pawns. Rakan kongsi ini bertarung secara bebas, menunjukkan kehebatan dan keupayaan yang telah mereka kembangkan berdasarkan sifat yang dipelajari daripada setiap pemain. Pengguna PC boleh berkongsi Pawn ini dalam talian dan meraih ganjaran harta, petua dan petunjuk strategi untuk menumpaskan musuh yang menakutkan. Pawn juga boleh dipinjam apabila kemahiran khusus diperlukan untuk menyelesaikan pelbagai pencarian yang mencabar.”

Dijual pada harga $4.79

sebelumseterusnya

John Wick Hex

John Wick Hex ialah permainan strategi yang pantas dan berorientasikan aksi yang membuatkan anda berfikir dan menyerang seperti John Wick, pembunuh bayaran profesional francais filem yang diiktiraf secara kritis. Dicipta dengan kerjasama rapat dengan pasukan kreatif di sebalik filem, John Wick Hex ialah catur berkoreografi pertarungan yang dihidupkan sebagai permainan video, merakam gaya gun fu tandatangan siri sambil mengembangkan alam semesta ceritanya. Pemain mesti membuat keputusan pantas dan memilih setiap tindakan dan serangan yang mereka buat, sambil mempertimbangkan kos serta-merta dan akibatnya.”

Dijual dengan harga $5.99

sebelumseterusnya

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

“Mainkan kesemua sembilan filem saga Skywalker dalam permainan tidak seperti yang lain. Dengan lebih 300 watak yang boleh dimainkan, lebih 100 kenderaan dan 23 planet untuk diterokai, galaksi yang jauh, jauh tidak pernah lebih menyeronokkan!”

Dijual pada harga $37.49

sebelumseterusnya

Assassin’s Creed Origins

“Bertempat di Mesir Purba yang misterius, Assassin’s Creed Origins adalah permulaan baru. Alami cara baharu untuk bertarung sambil menerokai Piramid Besar dan makam tersembunyi di seluruh negara Mesir Purba, dan temui banyak jalan cerita yang tidak dapat dilupakan sepanjang perjalanan anda. Dan temui kisah asal-usul Assassin’s Brotherhood.”

Dijual dengan harga $8.99

sebelumseterusnya

Kesatriaan 2

Kesatriaan 2 ialah slasher orang pertama berbilang pemain yang diilhamkan oleh pertempuran filem zaman pertengahan epik. Pemain didorong ke dalam aksi setiap detik ikonik era itu – daripada pedang bertembung, kepada ribut anak panah yang menyala, kepada pengepungan istana yang luas dan banyak lagi.”

Dijual dengan harga $23.99

sebelumseterusnya

Evolusi Dunia Jurassic 2

Evolusi Dunia Jurassic 2 ialah sekuel yang dinanti-nantikan kepada simulasi pengurusan 2018 yang terobosan Frontier, Evolusi Dunia Jurassicmenawarkan kempen naratif baharu yang disuarakan oleh ahli pelakon dari seluruh francais filem Jurassic World, ciri baharu yang menarik, empat mod permainan yang menarik dan senarai dinosaur yang mengagumkan.

Dijual dengan harga $29.99.

sebelumseterusnya

Iblis Boleh Menangis 5

“Ancaman kuasa syaitan telah kembali mengancam dunia sekali lagi dalam Devil May Cry 5. Pencerobohan bermula apabila benih ‘pokok syaitan’ berakar di Red Grave City. Ketika pencerobohan neraka ini mula mengambil alih bandar, seorang pemburu syaitan muda Nero, tiba bersama pasangannya Nico dalam motorhome ‘Devil May Cry’ mereka. Menemui dirinya tanpa menggunakan lengan kanannya, Nero meminta Nico, seorang artis senjata yang mengaku dirinya, untuk mereka bentuk pelbagai mekanikal Devil Breaker yang unik senjata untuk memberinya kuasa tambahan untuk melawan syaitan jahat seperti Empusa terbang yang menghisap darah dan musuh raksasa Goliath.”

Dijual pada harga $9.89

sebelum

We wish to thank the writer of this post for this remarkable material

Jualan Steam Turun 10 Permainan Popular kepada Harga Termurah Pernah


You can view our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/