Kamera Starlight 4G Eufy bernilai $250 boleh pergi hampir ke mana-mana sahaja

Wi-Fi sangat baik untuk menyambungkan kamera keselamatan berkuasa bateri supaya anda boleh mempunyai pengawasan tanpa wayar ke atas harta anda. Tetapi terdapat banyak tempat yang Wi-Fi tidak boleh pergi ke tempat yang anda masih inginkan mata digital. Kamera keselamatan pintar terbaru Eufy Security, Kamera 4G Starlightdireka untuk menyelesaikan masalah ini.

4G Starlight boleh dibiarkan tanpa pengawasan di lokasi terpencil sambil masih memberikan pemilik akses kepada mana-mana rakaman yang ditangkapnya. Starlight menggunakan sambungan selular 4G LTE melalui AT&T untuk berkomunikasi dengan apl Eufy pada telefon atau tablet anda. Ia juga mempunyai alat lokasi GPS terbina dalam untuk membantu memulihkannya jika ia hilang atau dicuri. Kamera berharga $249 dan akan dikeluarkan pada 15 April. Ia juga mempunyai pilihan panel solar $20 untuk memastikan ia dicas. Kad SIM AT&T dijual secara berasingan dengan bayaran perkhidmatan bulanan sekitar $30.

Spesifikasi untuk kamera Starlight termasuk resolusi 2K, zum digital 2.5x, penglihatan malam berwarna, lampu sorot, kanta 5 megapiksel dan kuasa bateri selama tiga bulan. Pengesanan pintar terbina dalam untuk mengesan orang menggunakan AI onboard, yang Eufy katakan lima kali lebih pantas daripada AI berasaskan awan. Kamera menggunakan penderia cahaya bintang untuk menangkap imej warna penuh dalam cahaya malap, dan lampu sorot ada jika perlu.

Panel solar $20 boleh ditambah pada kamera 4G Starlight untuk kuasa berterusan.
Imej: Eufy

Panel suria pendamping ialah panel berkecekapan tinggi 2.6W yang harus memberi kuasa kepada kamera secara berterusan dengan hanya beberapa jam cahaya matahari langsung setiap hari. Tanpa itu, anda perlu membawa kamera ke dalam rumah untuk mengecas, yang dilakukan melalui kabel USB-C. Penutup silikon penyamaran untuk membantu menghalang kamera daripada dicuri atau rosak akibat cuaca akan datang tidak lama lagi, kata Eufy. Kamera ini diberi penarafan IP67 untuk menahan hujan, habuk dan suhu yang melampau (-4 hingga 131 darjah Fahrenheit).

Sebarang rakaman yang ditangkap disimpan secara setempat pada kamera menggunakan kad multimedia dipertingkat 8GB yang disertakan, yang tidak boleh ditanggalkan. Tiada yuran bulanan diperlukan untuk melihat video yang disimpan, tetapi anda perlu membeli kad SIM AT&T untuk sambungan 4G dan membayar caj sambungan AT&T bulanan. Walaupun Eufy mempunyai perkhidmatan langganan awan, tiada storan awan ditawarkan untuk kamera ini.

Tidak banyak persaingan dalam ruang kamera keselamatan selular. Pilihan terdekat dari segi spesifikasi ialah $250 Arlo Go 2 LTE / kamera Wi-Fi, yang, tidak seperti Eufy, berfungsi melalui Wi-Fi serta 4G LTE. Kesambungan Wi-Fi membolehkan anda menggunakan selular sebagai sandaran jika internet atau kuasa terputus.

Arlo juga mempunyai audio dua hala yang tidak dimiliki oleh Eufy, tetapi ia hanya menawarkan video 1080p berbanding 2K untuk Eufy. Kedua-duanya mempunyai hayat bateri selama tiga bulan dan GPS terbina dalam. Untuk Arlo, anda perlu membayar untuk pelan data US Cellular atau Verizon, yang terakhir bermula pada $5 sebulan dengan pelan sedia ada. Walaupun kamera Arlo mempunyai pilihan kad mikroSD boleh tanggal untuk melihat rakaman yang dirakam secara percuma, anda perlu melanggan Arlo Secure (bermula dari $3 sebulan) untuk makluman pintar dan penyimpanan awan video. Eufy tidak mengenakan bayaran untuk makluman pintar dan kamera ini tidak mempunyai pilihan storan awan.

We wish to thank the writer of this article for this remarkable web content

Kamera Starlight 4G Eufy bernilai $250 boleh pergi hampir ke mana-mana sahaja


We have our social media profiles here as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/