Kebocoran baharu yang hangat mendedahkan satu sebab besar untuk teruja dengan Galaxy S23+ Samsung

Melainkan anda peminat Samsung yang paling setia di dunia atau anda terus menggunakan, katakan, Galaxy S9 purba yang anda berazam sepenuhnya untuk menaik taraf kepada perdana baharu musim bunga akan datang tidak kira apa pun, kemungkinan besar khabar angin terbaru mengelilingi Keluarga Galaxy S23 membuatkan anda berasa agak terharu (paling baik).

Kini terdapat pelbagai cerita dan sumber yang boleh dipercayai yang merujuk kepada reka bentuk yang sama sekali tidak berubah untuk vanila S23 dan S23+ (sekurang-kurangnya) berbanding dengan pendahulunya masing-masing, tetapi apa yang anda mungkin tidak sedar sehingga hari ini ialah kekurangan pengubahsuaian luaran mungkin sebenarnya terbukti sebagai perkara yang baik.

Cantik di luar, berkuasa di dalam

Mereka mengatakan bahawa kecantikan adalah di mata orang yang melihatnya, tetapi dalam zaman (jauh terlalu) telefon pintar mewah yang serupa, Galaxy S22, S22+ dan S22 Ultra secara objektif merasa biasa dan cukup istimewa untuk membuat kesan visual pada ( hampir) sesiapa sahaja.

Tidak terlalu berat dan pastinya tidak terlalu tebal, logam dan kaca 6.6 inci S22 Plus, sebagai contoh, berjaya mengemas bateri 4,500mAh yang cukup besar juga, (hampir) menggabungkan keindahan dan kuasa dengan sempurna. Sudah tentu, sentiasa ada ruang untuk penambahbaikan dalam bahagian ketahanan bateri, terutamanya setakat yang berkaitan dengan perdana Android, dan itulah yang sebenarnya Samsung dijangka dilakukan dengan Galaxy S23 Plus.

Jika Maklumat dalaman Elec terbukti tepat, yang telah berlaku berkali-kali pada masa lalu untuk banyak peranti Galaxy yang belum dikeluarkan, S23+ akan menaik taraf kapasiti sel yang disebutkan di atas bagi pendahulu 2022nya sebanyak kira-kira 5 peratus.

Itu mungkin tidak begitu banyak, tetapi ia akan menjadi satu pencapaian yang cukup mengagumkan di pihak Samsung jika bateri 4,700mAh telah dimasukkan ke dalam badan bersaiz tambah yang tidak berubah bagi Galaxy high-ender. Pelan semasa pastinya untuk (lebih kurang) mengekalkan ketebalan 7.6mm dan berat 195 gram S22+, maklumlah, yang merupakan sesuatu yang kononnya boleh dicapai dengan bantuan teknologi yang dipanggil “penimbunan”.

Bahan dalaman bateri akan disusun “lapisan demi lapisan seperti tangga” untuk memastikan ia tidak menempati terlalu banyak ruang di dalam Galaxy S23+, membolehkan telefon kekal langsing. Kedengarannya seperti banyak kerja kejuruteraan untuk peningkatan kapasiti bateri sebanyak 5 peratus, tetapi jika keputusan akhirnya adalah walaupun hanya satu atau dua jam hayat tambahan antara pengecasan di dunia nyata, kami agak pasti ramai pengguna akan menghargai peningkatan yang kelihatan sederhana.

Tiada berita di hadapan S23 dan S23 Ultra… lagi

Manakala laporan Elec terbaru ini (diterjemahkan di sini) tidak menjelaskan sesuatu untuk kami, masanya pasti menunjukkan maklumat 4,700mAh entah bagaimana disambungkan ke pensijilan bateri baru-baru ini yang meninggalkan nombor kapasiti di udara. Walaupun tiada dokumen serupa ditemui untuk dua lagi ahli yang akan datang Galaxy S23 keluarga setakat ini, mereka juga sepatutnya datang tidak lama lagi.
Sehingga itu, kita mungkin tidak akan tahu sama ada “biasa” Galaxy S23 dan S23 Ultra model mempunyai peningkatan saiz bateri yang serupa dalam perancangan berbanding dengan S22 dan S22 Ultra. Tetapi itu tidak akan menghalang kami daripada membuat spekulasi bahawa Samsung sememangnya merancang untuk menambah baik kawasan ini di seluruh barisan.

Lagipun, yang Galaxy S22+ menjaringkan keputusan ujian hayat bateri tertinggi dalam ulasan kami yang mendalam tentang tiga peranti siri S22, jadi tidak masuk akal untuk menaik taraf S23+ dan tidak menaik taraf S23 dan S23 Ultra juga dalam perkara ini yang sentiasa penting jabatan.
Jika kami mencuba beberapa tekaan (separa berpendidikan), kami menjangkakan versi asas Galaxy S23 akan memuatkan sekurang-kurangnya bateri 3,800mAh atau lebih manakala S23 Ultra mungkin boleh mencapai jus sekitar 5,300mAh. . Jika anda juga menambah spekulasi yang meluas peningkatan kecekapan tenaga daripada Qualcomm Pemproses Snapdragon 8 Gen 2 kepada persamaan, anda boleh menjangkakan seluruh keluarga S23 benar-benar menghancurkan pendahulunya dalam ujian ketahanan bateri kami tahun depan.

We want to say thanks to the writer of this post for this outstanding content

Kebocoran baharu yang hangat mendedahkan satu sebab besar untuk teruja dengan Galaxy S23+ Samsung


Discover our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/