Kebocoran Besar Kemungkinan ‘Grand Theft Auto VI’ Ini Pasti Nampak Sah [UPDATES]

Imej untuk artikel bertajuk This Massive Possible 'Grand Theft Auto VI' Kebocoran Pasti Nampak Legit [UPDATES]

Imej: Permainan Rockstar

Seorang pengguna di GTAForumsyang mendakwa turut berada di belakang penggodaman Uber baru-baru inibaru sahaja membuang hampir 100 video dalam talian yang mendakwa menunjukkan rakaman pembangunan Rockstar Grand Theft Auto VI, yang kini tersebar di hampir semua platform media sosial.

Memadankan kebanyakan apa Bloomberg dilaporkan awal tahun ini-termasuk bahawa permainan itu akan membintangi bersama seorang wanita dan dibintangi Naib bandar—video adalah rakaman dalam pembangunan, dengan tekstur dan model yang belum selesai di seluruh tempat, dan kod dimainkan dalam masa nyata merentas kebanyakannya. Pembocor itu sedang menerima permintaan untuk bertanya kepada orang apa lagi yang mereka ingin lihat dalam lebih banyak video.

Dalam satu, watak lelaki kulit putih yang boleh dimainkan bertemu dengan NPC perkauman di tepi kolam, dan semasa perbualan berlaku, anda boleh melihat kod yang diperlukan untuk interaksi yang dimainkan bersama tindakan dalam permainan. Dalam satu lagi, watak wanita—saya hanya menyatakannya seperti ini kerana ia akan menjadi siri pertama—meneroka salah satu kelab jalur terkenal siri ini.

Wanita yang kelihatan sebagai protagonis baharu GTA 6, muncul dalam kebocoran yang tidak pernah berlaku sebelum ini dari Rockstar Games.

Ini nampaknya protagonis wanita baharu untuk GTA 6, yang secara teknikalnya adalah siri pertama, dan lebih-lebih lagi sebab kebocoran berkaliber ini untuk salah satu permainan yang paling dinanti-nantikan tidak pernah berlaku sebelum ini untuk Rockstar Games.
Tangkapan skrin: teapotuberhacker / Rockstar

Terdapat juga video yang menunjukkan “mekanik menembak penumpang”, digambarkan dengan pemain yang membawa AK-47 ke beberapa kereta polis yang mengejar, dan satu lagi yang mempamerkan pemodelan dalaman kereta.

Salah satu video yang lebih lengkap dimuat naik menunjukkan kedua-dua watak berganding bahu untuk merompak sebuah kedai makan, menahan pelanggan dengan todongan senjata sebelum polis tiba. Lain-lain dalam bentuk yang lebih kasar, dan menampilkan lebih sedikit daripada watak pemegang tempat tanpa ciri yang bergerak di sekitar landskap kosong yang melakonkan animasi pertempuran seperti berlindung.

Kesahihan video ini jelas dipersoalkan. Sudah tentu terdapat banyak rakaman, dan memalsukan kedua-dua tindakan dan kod yang dijalankan pada masa yang sama akan menjadi banyak kerja untuk gurauan internet. Tetapi ia masih bocor, dan melainkan Rockstar mengulas (kami telah menghubungi dan akan mengemas kini jika kami mendapat maklum balas), kami tidak akan tahu ia nyata sehingga kita dapat memadankan apa yang ditunjukkan di sini dengan apa sahaja yang akhirnya muncul GTA VI.

Jika ia ialah sebenar, kemudian najis suci. Memandangkan status permainan dan jumlah rakaman ia akan menjadi salah satu yang terbesar sepanjang masa, di atas sana dengan Separuh Hayat 2. Setakat ini, ia kelihatan sah: bukan sahaja wartawan seperti bekasKotaku raksasa Jason Schreier mengatakan bahawa Rockstar menghubungi telah mengesahkan maklumat tersebut kepada mereka, pekerja Rockstar nampaknya menyukai tweet yang berkaitan dengan penggodaman yang jelas. Tetapi bahagian yang paling liar?

Penggodam sedang cuba membuat perjanjian dengan Rockstar sekarang, walaupun kita tidak tahu jenisnya. Untuk berhenti mengedarkan lebih banyak bahan? Untuk memastikan pembocor itu tidak disaman? Walau apa pun, ini pastinya salah satu kebocoran yang paling tidak pernah berlaku dalam semua sejarah permainan video.

Awal tahun ini, Bloomberg juga melaporkan bahawa seterusnya GTA akan cuba menjadi lebih “sensitif budaya,” anjakan tonal yang lebih halus yang telah pun menjadi jelas dalam pengeluaran semula GTA V. Permainan baru-baru ini menyaksikan Rockstar mengeluarkan beberapa kandungan transfobik yang sebelum ini telah dikritik oleh beberapa peminat.

Walaupun keadaan bergerak pantas di hadapan penggodaman, dan khabar angin bertiup kencang mengenai potensi penipuan yang melibatkan penjualan kod sumber, peminat sibuk cuba memikirkan perkara yang boleh dilihat dalam rakaman yang sudah ada di luar sana. Sudah, terdapat teori tentang siapa yang memainkan peranan baru.

Kemas kini 1:55 petang: Menambahkan butiran mengenai laungan pembocor kepada Rockstar, bersama-sama dengan perkembangan baharu dalam cerita.

Kemas kini 7:10 malam: Menambah butiran lanjut tentang GTA 6.We would love to thank the writer of this article for this remarkable web content

Kebocoran Besar Kemungkinan ‘Grand Theft Auto VI’ Ini Pasti Nampak Sah [UPDATES]


Discover our social media profiles , as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/