Kebocoran Diablo IV Besar Menunjukkan Hampir 45 Minit Rakaman Merangkak Dungeon

Rakaman Diablo IV yang bocor, menunjukkan pergelutan besar di dalam gua yang suram.

Tangkapan skrin daripada rakaman yang bocor, menunjukkan pertempuran menentang Hellcaller Nangari Oracle, yang secara tidak adil mengaburkan tekstur segar daripada permainan kerana kualiti video yang buruk.
Tangkapan skrin: Activision Blizzard

Ia agak hujung minggu untuk kebocoran permainan utama. Serta rakaman pertama dari yang sangat belum selesai GTA 6 terpampang di seluruh internet pada pertengahan September, Ahad 18 juga menyaksikan 43 minit penuh yang belum selesai Diablo IV dapatkan dimuat naik. Rakaman daripada ujian alfa rakan dan keluarga yang sedang dijalankan sebelum ini muncul bulan lepastetapi bukan apa-apa yang komprehensif ini.

Ini adalah yang ganjil, jujur. Ia adalah rakaman, seperti yang didedahkan di Reddittepat apa yang anda jangkakan Diablo IV untuk kelihatan seperti. Ia dalam ultra lebar, dengan UI yang sangat kemas dan diminimumkan di bahagian tengah bawah, dan peta padat dan senarai pencarian di bahagian atas sebelah kanan. Dan kemudian seluruh skrin adalah watak yang berlari-lari dalam gelap.

Ia pasti tidak membantu bahawa skrin hampir lebih tera air daripada rakaman, tetapi di sebalik semua itu anda boleh melihat beberapa ciri baharu yang kelihatan agak kemas, dengan watak Barbar yang mempamerkan beberapa serangan yang hebat. Ada mendaki, ada melompat merentasi celah, dan terdapat lebih banyak butiran dalam tekstur yang ada. Ia kelihatan seperti yang dikehendaki oleh sesiapa sahaja: Lagi Diablo.

Beberapa rakaman Diablo IV yang suram menunjukkan seorang Barbarian dengan sebuah kubur besar.

Momen yang lebih jelas daripada permainan, tetapi sangat gelap sehingga sukar untuk membuat banyak perkara.
Tangkapan skrin: Activision Blizzard

Saya rasa lucu bahawa ciri seperti memanjat atau melompat benar-benar menonjol semasa saya menonton rakaman itu. Sungguh bodoh bahawa asas permainan sebegitu terasa seperti penambahan baharu yang istimewa, tetapi ini adalah siri yang perubahannya adalah tambahan dan glasier. Dan, jika perubahan sedemikian membimbangkan anda (seperti yang sepatutnya—kami pastinya tidak mahu Diablo menjadi permainan aksi orang ketiga), diyakinkan dengan mengetahui bahawa mereka kelihatan seperti cara yang lebih menarik untuk naik dan turun tangga, atau bergerak ke satu aras. Anda bukan lompat masa, hanya menekan butang apabila di sebelah celah.

Tetapi, yang penting, ia menunjukkan permainan dengan lebih menegak daripada yang kita lihat daripada siri sebelum ini. Gua berasa jauh lebih tiga dimensi, tidak terhad kepada ‘paras’ apabila naik dan turun. Digabungkan dengan apa yang kita lihat pada bulan Ogos daripada pencipta watak dan maklumat kelas, secara jujur, kebocoran ini hampir bertindak seperti kempen pemasaran tidak rasmi untuk permainan yang kelihatan mengagumkan.

Sama seperti dengan GTA 6, ia merupakan pandangan yang menarik tentang binaan dalam pembangunan. Walau bagaimanapun, ini sudah tentu banyak dalam pembangunan, permainan akan tiba pada satu ketika tahun depan. Agak menarik untuk melihat laluan laluan hijau terang dan mendengarnya dimainkan dengan dialog pemegang tempat sulih suara AI kaku. Aspek terburuk tentang kebocoran ini ialah betapa lemahnya kualiti penstriman.

Rakaman daripada kebocoran Diablo IV menunjukkan tekstur pemegang tempat dan banyak UI.

Rakaman menunjukkan banyak tekstur pemegang tempat, tetapi juga memberikan idea yang baik tentang UI semasa.
Tangkapan skrin: Activision Blizzard

Terdapat beberapa spoiler misi di sana, yang saya tidak akan kongsikan kerana ia tidak memberi manfaat kepada sesiapa pun. Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa Activision Blizzard yang agak pelik masih belum mengeluarkan fail kebocoran asal. Mungkin, tidak seperti Take-Two, mereka mengiktiraf publisiti percuma yang luar biasa yang ditawarkan oleh kebocoran sedemikian, walaupun mengecewakan rancangan pemasaran mereka…Tidak, saya bergurau.

Ia adalah satu kebocoran yang sangat bodoh, seperti yang berlaku. Sesiapa yang membuat keputusan untuk menstrim ini kepada rakan-rakan (mungkin di Discord, memandangkan keterpurukan yang berterusan sepanjang masa) tidak memeriksa dengan teliti sesiapa yang menonton, dan berbuat demikian memainkan binaan tera air yang diliputi dengan “BINA UJIAN SWASTA” dan kemudian nombor unik. Maksudnya, sama seperti kali lepas, tidak akan ada sebarang misteri untuk Blizzard tentang siapa yang bertanggungjawab.

Baca Lagi: Diablo IV Mula Bocor, Dan Orang yang Melakukannya Diplaster Di Seluruhnya

Masalah yang lebih besar, mungkin, ialah bagaimana ia boleh menjalankan ujian alfa persendirian dengan berkesan jika kebocoran seperti ini menjadi begitu prolifik dan meluas. Ini adalah masa yang sangat berbeza untuk membuat permainan video, berbanding dengan tahun 2012 Diablo III. Ia akan menjadi sangat menarik untuk melihat cara pembangun bertindak balas dengan ujian alfa/beta akan datang.

We wish to give thanks to the writer of this write-up for this awesome content

Kebocoran Diablo IV Besar Menunjukkan Hampir 45 Minit Rakaman Merangkak Dungeon


Our social media profiles here as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/