Kebocoran Grand Theft Auto 6 mendedahkan lebih 90 video permainan

Dalam kebocoran yang tidak pernah berlaku sebelum ini, lebih daripada 90 video dalam pembangunan Grand Theft Auto 6 telah muncul dalam talian. Pembocor itu menyiarkan video di GTAForums di bawah nama pengguna teapotuberhacker. Mereka mendakwa telah mengaksesnya terus dari Slack dalaman Rockstar Games.

Video menunjukkan rompakan, tembak-menembak, pemanduan dunia terbuka dan perbualan dengan lakonan suara penuh. Rakaman kelihatan mengesahkan laporan terbaru daripada Jason Schreier dari Bloomberg bahawa permainan itu akan berlatarkan Miami yang difiksyen — mungkin cerita Naib Bandar GTA — dan menampilkan watak wanita yang boleh dimainkan. Permainan ini jelas dalam pembangunan, dengan elemen pengaturcaraan nyahpepijat boleh dilihat pada skrin, tetapi mempunyai banyak ciri yang berfungsi.

Sejak awal, terdapat sedikit keraguan tentang ketulenan video – ia adalah dalam skala dan perincian yang hampir mustahil untuk dipalsukan. Schreier kemudiannya tulis di Twitter bahawa sumber Rockstar telah mengesahkan kepadanya bahawa kebocoran rakaman “awal dan belum selesai” adalah nyata, dan berkata senario itu adalah “mimpi ngeri” untuk Rockstar.

Pada masa penulisan, video masih tersedia untuk dimuat turun daripada pautan dalam siaran asal di GTA Forums, walaupun syarikat induk Rockstar Take-Two Interactive telah mula mengeluarkan tuntutan hak cipta terhadap video di YouTube dan rangkaian media sosial untuk mengalih keluarnya daripada pandangan. Video tersebut telah diedarkan secara meluas sehinggakan peguam Take-Two mungkin sedang bergelut dengan kekalahan dalam cubaan untuk menghapuskannya dari internet.

Secara keseluruhan, terdapat kira-kira 50 minit rakaman. Banyak klip yang sangat ringkas. Salah satu video yang lebih panjang, kira-kira tiga minit, menunjukkan watak pemain wanita merompak sebuah kedai makan, mengugut kakitangan dan pelanggan, yang bertindak balas dalam ketakutan apabila pistol ditarik ke atas mereka. Kemudian dia dan rakan subahat lelakinya bertempur dengan polis sebelum melompat ke dalam kereta peronda polis dan memandu pergi. Rawatan grafik agak realistik, tetapi masih konsisten dengan gaya rumah GTA.

Perkataan Vice City boleh dilihat dalam beberapa klip. Pada satu ketika, watak wanita itu memasuki kelab strip yang dipenuhi dengan orang ramai yang padat. Video selanjutnya menunjukkan sistem rakaman dan perbualan.

Pembocor itu berkata “kemungkinan” mereka akan mengeluarkan kod sumber GTA 5 dan GTA 6dan juga binaan ujian GTA 6. Di forum, mereka mengambil soalan berkaitan kod sumber, dan kelihatan berkongsi maklumat sensitif dari segi undang-undang berkaitan dengan kes mahkamah yang sedang berjalan mengenai mod menipu untuk GTA Dalam Talian.

Walaupun pembocor tidak mengikuti dan mengeluarkan kod sumber atau binaan yang boleh dimainkan, ini masih merupakan kebocoran yang sangat merosakkan untuk Rockstar pada skala yang jarang, jika pernah, dilihat. Rockstar hanya disahkan awal tahun ini itu GTA 6 berada dalam “perkembangan aktif.” Laporan Bloomberg mendakwa kerja pada permainan itu telah dimulakan pada 2014, selepas GTA 5dikeluarkan, tetapi kemajuan itu perlahan dan GTA 6 tidak mungkin untuk melihat keluaran sebelum 2024. Perubahan dalam budaya syarikat di Rockstar dikatakan telah mengurangkan kerja lebih masa untuk pembangun dan mengubah nada permainan itu sendiri, dengan jenaka yang kurang berkemungkinan menimpa kumpulan terpinggir.

Kemas kini: Penggodam yang mendakwa bertanggungjawab untuk kebocoran itu telah menjawab dalam benang Forum GTA, meminta sesiapa yang bekerja untuk Rockstar Games atau syarikat induk Take-Two Interactive untuk menghubungi mereka. “Saya sedang mencari untuk merundingkan perjanjian,” kata mereka.We wish to give thanks to the author of this post for this amazing web content

Kebocoran Grand Theft Auto 6 mendedahkan lebih 90 video permainan


Check out our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/