Kedua-dua Permainan Penghakiman Kini Tersedia Di PC, Anda Harus Mainkannya

Imej untuk artikel bertajuk Kedua-dua Permainan Penghakiman Kini Tersedia Di PC, Anda Harus Mainkannya

Imej: Sega

Ia hanya tahun lepas bahawa masa depan Penghakiman siri kelihatan sangat tidak jelas, ihsan pertarungan undang-undang terhadap kemiripan bintang Takuya Kimura. Nampaknya semua itu telah diselesaikan, walaupun, kerana kedua-dua permainan bukan sahaja datang ke PC, mereka sudah ada di sini.

Seperti yang kami laporkan pada tahun 2021:

Menurut penerbitan mingguan Nikkan Taishuorang dalam hiburan Jepun dipetik sebagai berkata bahawa akan datang Penghakiman yang Hilang akan menjadi entri terakhir dalam siri ini. “Kerana,” orang dalam menjelaskan, “mereka yang berada di sebelah pembangun permainan dan mereka yang berada di sebelah [Kimura’s talent agency] Johnny’s dikatakan tidak dapat mencapai persetujuan mengenai platform untuk menjual permainan itu.”

Hari ini, bagaimanapun, itu semua air di bawah jambatan, kerana kedua-dua 2018 Penghakiman dan sekuel 2021, Penghakiman yang Hilangkini tersedia di Steam dan tersedia untuk pembelian.

Koleksi Penghakiman | Treler Pelancaran Stim

Ini adalah hebat berita! Saya telah menyemak kedua-dua permainan untuk Kotakudan seronok dengan kedua-duanya. Berikut adalah pemikiran penutup saya tentang yang asal:

Bermain Judgment dan Yakuza seperti melihat foto yang sama—dalam kes ini jalan-jalan di Kamurocho—melalui dua penapis berbeza. Penyampaian mungkin sedikit berbeza, dan nadanya agak tidak jelas apabila anda membandingkannya, tetapi imej asasnya adalah sama, dari geografi mereka hingga tendangan muka mereka.

Formula Yakuza, begitu tidak berubah di sini di bawah tambahan gangguan detektif, masih sangat bagus walaupun sudah tua. Saya sangat menikmati masa saya dengan Penghakiman, sebahagiannya kerana saya mengambil perhatian kepada pelakon baharu yang lebih manusiawi, tetapi kebanyakannya kerana blok asas Yakuza untuk “menghancurkan kon lalu lintas ke tulang rusuk” yang berkahwin dengan “opera sabun tentang lelaki yang marah” masih banyak keseronokan.

And berikut ulasan saya tentang sekuelyang lebih baik:

Jika anda memiliki PC, anda ingin tahu tentang Yakuza siri tetapi tidak tahu di mana untuk bermula, atau jika anda perlu, saya akan berani di sini dan mencadangkan bahawa pada tahun 2022 permainan ini sebenarnya boleh menjadi titik lompat terbaik. Mereka adalah pengalaman yang lebih kecil, lebih fokus, mereka bebas daripada beban tradisi siri utama dan pertempuran berasaskan aksi di sini adalah menyeronokkan seperti yang pernah berlaku dalam Yakuza permainan.

Ia adalah beberapa permainan PlayStation kegemaran saya dalam tempoh lima tahun yang lalu, dan kini ia dikeluarkan pada PC—dan permainan Sega yang lebih terkini Yakuza port telah cukup bagus-ia kini serta-merta beberapa permainan kegemaran saya pada PC juga.

We want to thank the author of this article for this awesome web content

Kedua-dua Permainan Penghakiman Kini Tersedia Di PC, Anda Harus Mainkannya


You can find our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/