Kemas kini Genshin Impact versi 3.1 ‘King Deshret and the Three Magi’ dilancarkan 28 September – Gematsu

Kemas kini versi 3.1 untuk Kesan Genshindigelar “King Deshret and the Three Magi,” akan dilancarkan pada 28 September, pembangun miHoYo diumumkan.

Berikut ialah gambaran keseluruhan kemas kini, melalui miHoYo:

Negara Kebijaksanaan tidak lama lagi akan memperkenalkan kawasan padang pasir yang luas, dan cerita serta pengembaraan di Sumeru akan diteruskan di sini. Tiga watak tempatan, Nilou, Cyno dan Candace, juga akan menjadi watak yang boleh dimainkan! Sementara itu, Weinlesefest bersedia untuk melayan pemain dengan lebih banyak cerita, acara, permainan mini dan ganjaran yang kaya di langit musim luruh yang cerah di Mondstadt.

Berbeza dengan hutan hujan tropika, padang pasir Sumeru yang keras mempunyai keindahan yang nyata dan berbahaya. Di tengah-tengah padang pasir berdiri Makam Raja Deshret yang megah dan penjara bawah tanah yang penuh dengan teka-teki, mekanisme dan penjaga robotik yang dikuasakan oleh teknologi purba tuhan yang telah musnah dan tamadun purbanya. Padang pasir juga merupakan rumah kepada Kampung Aaru, penempatan terbesar orang padang pasir dan pelabuhan yang selamat untuk ulama yang diasingkan dan pelbagai maklumat. Ketika pemain menyelami kawasan padang pasir, Pencarian Archon Sumeru terus berkembang apabila lebih banyak puak membuat penampilan mereka, termasuk dua Fatui Harbingers, Il Dottore dan Scaramouche.

Dikuasakan oleh teknologi yang tidak diketahui, dua raksasa mekanikal akan debut sebagai Boss Enemies baharu. Algoritma Matriks Separa Tak Transien Rangkaian Pengawas ialah ketua mekanik yang menjaga Makam Raja Deshret, dan ia boleh menjadi tidak kelihatan dalam pertempuran. Satu lagi Boss Enemy baharu, Aeonblight Drake akan mencabar pemain di hutan hujan dengan corak serangan yang berbeza.

Sementara itu, tiga watak Sumeru akan tersedia untuk diambil sebagai sekutu yang boleh dipercayai dalam pasukan pemain. Selepas penampilan sulungnya sebagai penari, Nilou akan menyertai watak lima bintang Hydro yang boleh dimainkan, menggabungkan gerakan tariannya yang elegan dengan ilmu pedang. Jeneral Mahamatra Cyno yang boleh dipercayai juga bersedia untuk bertempur sebagai pemegang polearm Elektro lima bintang. Dia juga peminat Genius Invokation, Permainan Kad Dagangan serba baharu yang belum ditambah dengan Versi 3.3! Candace, keturunan separuh darah Raja Deshret, akan debut sebagai penjaga Desertfolk dan Aaru Village. Dengan menggunakan Hydro Vision dan polearm, dia akan tersedia sebagai watak empat bintang dalam Event Wishes dengan tayangan semula Cyno dan Venti semasa separuh pertama Versi 3.1. Siaran semula Nilou dan Albedo akan menyusul pada separuh akhir kemas kini. Siaran semula Nilou dan Albedo akan menyusul pada separuh akhir kemas kini.

Jauh dari padang pasir, di Mondstadt, Weinlesefest tahunan akan menjadi masa untuk membancuh dan merasai wain tahun ini dengan Anemo Archon. Pemain akan mempunyai peluang untuk bersatu semula dengan rakan-rakan di Mondstadt dan membantu Razor mendedahkan lebih banyak tentang masa lalunya. Weinlesefest juga menampilkan acara bermusim masa terhad utama dan empat permainan mini berbeza. Pemain boleh menebus pelbagai ganjaran, termasuk senjata empat bintang baharu, Missive Windspear, bersama dengan bahan pemurnian eksklusifnya, dengan memperoleh Festive Fever melalui permainan mini.

Lebih banyak cabaran dan ganjaran juga menanti anda dalam Versi 3.1. Acara “Wind Chaser” akan mencabar peserta untuk menguruskan tenaga angin dalam Domain khas. Dalam acara lain, “Star-Seeker’s Sojourn,” anda akan membantu seorang gadis muda memenuhi hasratnya dalam mencari Bintang Masa Depan. Akhirnya, anda akan diberi ganjaran dalam Spiral Abyss jika anda melengkapkan Tingkat 4, Kamar 3, dengan peluang untuk merekrut Collei secara percuma. Selain itu, acara log masuk harian kembali, dengan sehingga Intertwined Fate ×10 dan item lain untuk dituntut. Sejumlah Primogems ×1,600, Fragile Resin ×4, dan dua alat unik, “Jumpy Dumpty Party Popper” dan “Cloud Retainer’s Damasked Device,” akan dihantar kepada anda melalui mel dalam permainan.

Untuk meningkatkan lagi pengalaman pemain, Versi 3.1 akan menyertakan beberapa ciri baharu, termasuk ubah bentuk rupa bumi dinamik, penyelesaian untuk mensimulasikan denai realistik di atas pasir dengan lebih baik. Sementara itu, lebih banyak sokongan Pengawal DualSense akan ditambah untuk mendayakan maklum balas getaran apabila watak menghantar Elemental Burst mereka.

Kesan Genshin tersedia sekarang untuk PlayStation 5, PlayStation 4, PC melalui pelanggan dan Kedai Permainan EpikiOS melalui Stor aplikasidan Android melalui Google Play. Versi Switch juga dirancang.

Tonton treler baharu di bawah. Lihat set tangkapan skrin baharu di galeri.

Versi 3.1 Kemas Kini Treler

Inggeris

Jepun

Korea

Cina ringkas

We wish to say thanks to the author of this short article for this awesome web content

Kemas kini Genshin Impact versi 3.1 ‘King Deshret and the Three Magi’ dilancarkan 28 September – Gematsu


Check out our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/