Kemas kini Halo Infinite seterusnya akan membawa kembali senjata ultra kuasa rahsia kempen

Halo Infinite’s “senjata kereta kebal” yang rosak dan dikuasai akan ditambahkan kembali pada kempen permainan dalam kemas kini yang akan datang, pemaju 343 Industries diumumkan pada hari Jumaat.

Senapang kereta kebal ialah senjata yang sangat berkuasa — pada asasnya versi mudah alih meriam kereta kebal Scorpion yang mempunyai peluru tanpa had — dan ia telah popular dengan pelari laju dan sebagai cara untuk menjadikan permainan lebih mudah. Tetapi walaupun anda perlu tahu betul-betul di mana untuk melihat untuk mencari pistol (yang tidak kelihatan, dengan cara itu), Halo pengurus komuniti kanan John Junyszek berkata pada bulan April bahawa 343 akan menghapuskan “gangguan senjata kebal” bersama musim kedua permainan, yang dilancarkan pada 3 Mei. Keputusan itu tidak yang sangat popular di kalangan masyarakatdan nampaknya terdapat pukulan balik yang mencukupi bahawa 343 telah memutuskan untuk membawa semula pistol kereta kebal itu.

343 juga akan menambah kembali beberapa lompatan kemahiran pada peta berbilang pemain. Lompatan yang sukar ditarik (seperti lompatan “Pizza”.) boleh memberi kelebihan kepada pemain dalam pertempuran yang sengit, tetapi nampaknya mereka mungkin melakukannya dengan cara yang tidak diingini oleh pembangun.

“Kami pada asalnya mengenal pasti lompatan ini jatuh ke dalam beberapa kategori: Tempat di mana persekitaran kurang menyampaikan pilihan laluan dunia permainan, tempat yang mewujudkan ketidakseimbangan pertempuran, atau gabungan kedua-duanya,” kata Junyszek pada hari Jumaat di Forum Halo Waypoint.

343 membuat beberapa pelarasan yang mengalih keluar beberapa lompatan kemahiran dengan tampung musim 2, tetapi bantahan masyarakat cukup kuat sehingga 343 merancang untuk menambah banyak lompatan itu semula. “Pemain telah menjelaskan dengan jelas bahawa analisis kami tentang lompatan ini adalah di luar sasaran , dan kami menghargai maklum balas,” kata Junyszek.

Junyszek telah menyatakan minggu lepas bahawa 343 Industries sedang mempertimbangkan perubahan sebagai tindak balas kepada maklum balas pemain selepas pelancaran musim ini. “Kami telah melihat maklum balas mengenai perubahan yang memberi kesan kepada pelbagai lompatan berbilang pemain dan strategi larian pantas kempen,” Junyszek berkata pada 5 Mei. “Kami belum pada tahap yang boleh menjanjikan apa-apa lagi, tetapi mahu telus dan mengatakan bahawa kami mengambil maklum balas dengan serius dan menyemak pilihan secara dalaman.”

Ketua kreatif Halo Infinite Joseph Staten telah mengakui aduan itu juga. “Hei Spartan, minggu ini bergelora,” kata Staten, memetik-tweet Junyszek. “Itu pastinya bukan matlamat kami.”

Junyszek pada hari Jumaat tidak memberikan tarikh khusus untuk kemas kini baharu, tetapi nampaknya ia mungkin tiba tidak lama lagi. “Pasukan kami telah bekerja keras untuk mendapatkan seberapa banyak yang kami boleh dalam kemas kini ini secepat yang kami boleh, tetapi masih terdapat beberapa langkah lagi yang perlu kami ambil sebelum kami boleh melepaskannya di alam liar,” katanya. “Kami akan berkongsi lebih lanjut mengenai masa keluaran khusus kemas kini ini dalam beberapa hari akan datang.”

Pembalikan hanyalah bonggol kelajuan terkini untuk Halo Infinitiyang telah sesuatu yang sukar sejak dilancarkan akhir tahun lalu. Dan kami akan menunggu seketika untuk beberapa ciri teras ditambahkan pada permainan; 343 diumumkan bulan lepas bahawa ia adalah penyasaran keluaran lewat Ogos untuk koperasi kempen dalam talian dan pelancaran September untuk beta terbuka mod Forge.We would like to say thanks to the writer of this short article for this outstanding material

Kemas kini Halo Infinite seterusnya akan membawa kembali senjata ultra kuasa rahsia kempen


You can view our social media profiles here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/