Kemas Kini Seterusnya Gran Turismo 7 Akan Datang Minggu Ini: Escudo Pikes Peak Returns

Gran Turismo 6 imej dari ZeroTheNorth

Kemas kini seterusnya untuk Gran Turismo 7 akan datang minggu ini, dan akan melihat salah satu kenderaan paling ikonik francais itu kembali ke senarai kereta buat kali pertama dalam sedekad.

Ketua studio Polypony Digital Kazunori Yamauchi mendedahkan kemas kini di Twitter, menyiarkan pada Ahad 19 Jun untuk mengatakan ia akan “datang minggu depan” – tanpa tarikh tertentu dinyatakan.

Di samping itu, Yamauchi menyiarkan apa yang telah menjadi tradisi: imej komposit kereta yang datang ke kemas kini dalam profil tetapi berlorek. Itu mendedahkan bahawa kemas kini itu akan membawa tiga kenderaan tambahan, yang nampaknya menjadi norma bulanan GT7.

Ketiga-tiga kereta itu kelihatan agak mudah untuk dikenal pasti, dengan yang teratas khususnya merupakan sesuatu yang menarik terima kasih kepada pembahagi besar, sayap belakang yang besar, dan sudu bumbung yang besar.

Agak jelas bahawa ia adalah Suzuki Escudo Pikes Peak, sebuah kereta mendaki bukit 1,000hp yang dibina untuk Nobuhiro “Monster” Tajima untuk menghadapi beberapa perlumbaan tertinggi di dunia.

Berdasarkan Grand Vitara (atau Escudo di Jepun asalnya), kereta itu menampilkan Suzuki V6 pengecas turbo — 2.5 liter pada model awal, 2.7 liter untuk kereta kemudian — menghasilkan hampir empat angka, untuk menampung udara gunung nipis. Itu juga menerangkan sayap gergasi, yang bertujuan untuk mencipta daya ke bawah walaupun pada 14,000 kaki di atas paras laut.

Puncak Escudo Pikes pertama kali muncul di Gran Turismo 2digantikan dengan kereta 1998 kemudian — yang mana kereta itu GT7 juga nampaknya — muncul dari Gran Turismo 3 kepada Gran Turismo 6. Ia menjadi kegemaran peminat bukan sahaja kerana kelajuannya yang menggelikan, tetapi hakikatnya ia boleh memecahkan fizik permainan dengan tetapan tertentu dan memecut sehingga 2.15 bilion batu sejam…

Gran Turismo 6 imej melalui SeaNorris

Walaupun ia akan menjadi tumpuan perhatian yang jelas, masih terdapat dua kereta lain dalam kemas kini juga. Yang pertama ini kelihatan seperti versi Gr.3 yang baru-baru ini Suzuki Vision Gran Turismo.

Ini adalah kereta yang tidak dikenali apabila Yamauchi mendedahkannya dalam siaran siluet sebelum ini, tetapi ia adalah mesin menghiburkan yang memasangkan enjin motosikal Hayabusa dengan kuasa elektrik. Model Gr.3 berkemungkinan menambah sayap yang besar dan dos yang lebih kuasa, walaupun ia akan terbukti sukar untuk mengimbangi dengan seluruh kelas kerana berat yang rendah.

Itu meninggalkan kereta ketiga yang nampaknya baru untuk siri ini, dan kelihatan seperti versi bertukar boleh tukar Ford 1932, atau Deuce Roadster. Mengenal pastinya dengan lebih tepat daripada itu adalah sukar, kerana ia adalah joran panas yang sangat popular — berkemungkinan ia adalah kereta yang ditemui Polyphony Digital di SEMA pada masa lalu.

Tiada petunjuk tentang apa-apa lagi yang akan datang ke permainan dalam kemas kini pada masa ini, tetapi peminat akan mengharapkan litar baharu — dan acara baharu untuk berlumba di atasnya.

Hanya satu trek telah tiba dalam permainan selepas pelancaran, dan itu adalah versi yang sangat sedikit disusun semula daripada yang sedia ada — menambah lorong pit 24 jam dan mula/tamat pada Circuit de Spa-Francorchamps. Satu jurang dalam jadual Siri Dunia GT semasa untuk 1 Julai menunjukkan litar baru mungkin, tetapi tidak dapat dielakkan.

Di samping itu, pemain masih menunggu keupayaan untuk menjual kereta untuk datang ke permainan, dibenderakan oleh Yamauchi sebagai prospek “jangka terdekat” pada bulan Mac, manakala isu dengan lobi terbuka adalah lebih terhad daripada Sukan GTVersi juga merupakan keutamaan yang tinggi bagi ramai orang.

Kami akan mengetahui lebih lanjut mengenai kemas kini, terutamanya apabila pemain boleh menjangkakannya, apabila kami menerima maklumat lanjut — jadi tonton ruang ini!

Lihat lebih banyak artikel tentang Kemas Kini Permainan Gran Turismo 7.

We wish to say thanks to the author of this article for this awesome content

Kemas Kini Seterusnya Gran Turismo 7 Akan Datang Minggu Ini: Escudo Pikes Peak Returns


Find here our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/